Iloisia joulun välipäiviä! Pidin ihan tarkoituksella muutaman päivän sometaukoa ja kyllä se välillä tekee ihan hyvää itse kullekin. Instaan tuli laitettua muutama kuva, joista osa on tässä postauksessa myös mukana. Kamera sai lomaa tämän joulun ja pysyikin tiukasti kaapissa, joten puhelinkuvilla mennään.Joulu sujui ihanan rauhallisesti ja hyvin perinteisesti. Joulu tuntui juuri niin lämpöiseltä kuin odotinkin ja olo on ihanan rentoutunut. Olemme heränneet aamulla verkkaisen hitaasti ja nauttineet kotona olosta koko perheen voimin. Koti se on vaan niin paras paikka, ei voi mitään.


Minä olen ahminut Netflixistä maratonina Mr. Selfridgeä. Se on ihana sarja! Jäin ihan koukkuun siihen ja toisaalta kun katsoo putkeen monta jaksoa, siihen uppoutuu niin kokonaan, että tunnelma on yhtä tiivis kuin hyvää kirjaa lukiessa. Muita Netflixistä löytyviä suosikkeja ovat The Crown ja Paradise. Olen oikea pukudraama-addikti ja siksi nämä suositukset ovat sitä laatua. Laittakaahan muuten kommenttikenttään omat sarjasuosikit!


Nyt olisi tarkoitus aloitella pientä remontointia, sillä kävin tänään hakemassa maalia keittiön seinään. Sen sävy on tummanharmaa, joten muutos tulee olemaan sellainen sopivan huomattava. Mies ei ole kovin motivoitunut remppahommiin, joten täytyy varmasti itse tarttua telaan! :)

Miten joulu sujui teillä? Lomailetteko välipäivinä?

Tähän loppuun vielä yksi video. Minä olen aina tykännyt George Michaelista. Lontoossa asuessani minulla soi korvalappustereoissa kasetilta hänen Listen Without Prejudice -albuinsa. Tuo musiikki vie minut vieläkin takaisin pitkiin metromatkoihin Lontoon keskustasta Essexin perukoille, jossa silloin asuin. Ihania ja oi niin haikeita muistoja!

Ihana George. ♥Ihanaa uudenvuoden odotusta!

We had a lovely and quite traditional Christmas. Now enjoying some time off while waiting for the New Year.

Love, Kati