Minusta on kiva kertoa teille lukijoille mielenkiintoisista suomalaisyrittäjistä. Siksi ei tarvinnut kahta hetkeä miettiä, kun minulle ehdotettiin yhteistyötä Mummon puutarhassa -tuotteiden tiimoilta. Kalenteri on kuvataiteiljia Sanni Weckmanin piirtämä. Se sisältää hänen luomiaan pieniä hetkiä mummon puutarhassa, perennapenkkien keskellä.Kalenterin tekijöiden mummolan muistoista löytyvät karanneet vasikat ja syvän keltaiset rentukat. Mustaherukkapensaiden vahva tuoksu ja jokapaikkaan pujottautuva hiirenvirna. Paljon rakkaita tuttuja kasveja niin puutarhassa kuin luonnossakin. Kalenterissa on mukana myös monen mummon puutarhasta löytynyt pappa!


Kalenteri on kaunis ihan sellaisenaan ja halutessaan sen voi myös värittää. Tyttäreni innostui värittämään tämän minun saamani kalenterin ja tuskin maltan odottaa miten siitä tulee ihanan yksilöllinen kalenteri meidän keittiöön koko vuodeksi!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tuo ihana kalenteri omaksesi. Arvonta alkaa heti ja päättyy jo maanantaina klo 20.00, jolloin ilmoitan voittajan täällä blogissa. Jos olet blogini lukija täällä bloggerissa tai Facebookissa, saat kaksi arpaa.  Onnea kaikille tasapuolisesti! Palkinto on saatu blogiyhteistyönä.

Jos haluat varmistaa kalenterin itsellesi, voit tilata sen osoitteesta  http://mummonpuutarhassa.fi/. Sieltä löytyy myös Sanna Weckmanin kuvittamia kauniita kortteja.

Unfortunately this competition is only for Finnish readers.

Love, Kati