Tiedättekö mitä? Täällä blogissa on käynyt oikein kuhina viime aikoina. Minä olen siitä vallan otettu ja iloinen, sillä kiva nähdä, että teitä lukijoita on koko ajan lisääntyvä määrä. Teen tätä ihan yhtä paljon itselleni kuin teillekin ja olenkin viime aikoina pyrkinyt entistä enemmän panostamaan sellaisiin postauksiin, joista uskon että te pidätte ja joista te koette saavanne hyötyä. Erityisen iloinen olen siitä, että blogini luetuimpien juttujen lista on viimeisten kuukausien aikana päivittynut ahkerasti ja moni aika tuore postaus on päässyt TOP10 listalle. Se tuntuu minusta hyvältä ja kertoo siitä, että ne asiat, joita olen viime aikoina kehittänyt täällä blogissa, ovat olleet aivan oikeita.

Tässä nyt sitten teillekin luetuimpien postausten listaa.


1. Suru.


Ykkösenä on viime kuussa kirjoittamani suru-postaus, johon tulikin aivan ihania kommentteja ja tsemppiviestejä. Kuten kerroin, on tämä vuosi ollut perheessämme sellainen, että surua on ollut enemmän kuin tarpeeksi ja siksi lämpimät sananne ovat erityisen tärkeitä. Postauksen voit lukea täältä.


2. Ulkotakka. 


Kakkosena on postaus, joka kerää Googlen kautta lukijoita vuodesta toiseen. Se on jo yli kaksi vuotta vanha postaus, jossa kirjoittelin ulkotakoista. Huvittavinta on se, että viime kesänä sellainen tuli meidänkin pihaan hankittua, mutta unohdin kunnolla postata siitä tänne blogiin. Ehkä ensi kesänä sitten. Vanhan ulkotakkakirjoituksen löydä täältä.


3. Pääsiäisideoita. 


Pari vuotta vanha toivepostaus pääsiäisideoista on toinen Googlen suosikki. Siihen tulee liikennettä tasaisesti, mutta erityisesti keväisin. Postauksen löydät täältä.


4. Uusi pöytä. 


Tänä kesänä tuli hankittua meidän olohuoneeseen uusi pöytä ja siitä kirjoittamani postaus on myös alusta asti saanut huikeat lukijamäärät. Käykäähän katsomassa juttu täältä, mikäli se on jäänyt huomaamatta.


5. Puutarhakärpänen. 


Keväällä minua puri puutarhakärpänen. Ihanaa, että tuo postaus on saanut noin paljon lukijoita. Se yllätti minut täysin! Tämä bloggaaminen on siitä jännää, että aina ei voi etukäteen arvata, mikä teitä lukijoita kiinnostaa. Puutarhajuttu löytyy täältä.


6. Tukan turvotus. 


Keväällä kirjoittamani tukanturvotuspostaus ja siihen liittyvä kilpailu kiinnosti teitä lukijoita niin paljon, että se on keikkunut pitkään TOP 10 -listalla. Postaus toteutettiin yhteistyössä Face Helsingin kanssa ja täytyy kehaista, että olen sen jälkeenkin ostanut Davinesin hoitoainetta ja shampoota, sillä pidin siitä, miltä ne saavat hiukseni tuntumaan. Lisää tukan turvotuksesta voit lukea täältä.


7. Edulliset sisustusvinkit. 


Viime viikolla julkaistu juttu edullisista sisustusvinkeistä sai nopeasti paljon lukijoita ja ihania pitkiä kommentteja. Nähtäväksi jää, tykkääkö Google tuosta jutusta, sillä veikkaan, että jos tykkää, saattaa postaus saada jatkossakin paljon kiinnostuneita klikkauksia. Juttu löytyy täältä.


8. Olohuoneen hygge. 


Tuore postaus olohuoneen hyggestä on myös saanut paljon lukijoita. Itse tykkäsin kirjoittaa tuota postausta, jossa pohdittiin suomalaista vastinetta tanskalaiselle hygge-sanalle. Kuvituksena oli tietenkin meidän olohuoneen hygge eli mukava tunnelma. Postaus löytyy täältä.9. Pieniä asioita. 


Kirjoitin syyskuussa postauksen kaikista pienistä asioista, jotka tekevät onnelliseksi. Olen iloinen, että tuo postaus puhutteli teitä niin paljon, että se pääsi jopa tänne TOP 10 -listalle. Itse pidin siitä kovasti ja postaus syntyi sydämestä ilman sen suurempaa suunnitelmaa. Sen voit lukea täältä.10. Sisustuskuume. 


Heti Habitaren jälkimainingeissa kerroin teille, että minut on vallannut sisustuskuume. Ilmeisesti kuumeilijoita on täällä muitakin, koska postaus oli niin suosittu. Sen voit lukea täältä.

Mitä tästä taas opin? Vinkit, sisustusjutut, herkät pohdinnat ja ihanat tunnelmat sykähdyttävät teitä lukijoita. Kiitos että olette! Jos sinulla on juttutoive, niin jätä se kommenttiboksiin tai laita sähköpostilla, toteutan niitä mielelläni.

Ihanaa viikonloppua just sulle! Laitoin juuri ulkolyhtyihin kynttilät ja sisälläkin aion tänäiltana tunnelmoida kynttilöiden ja viinilasillisen äärellä varpaat visusti villaisen torkkupeiton alla.

Here I listed some popular posts here at Villa Valko. Have a great weekend!

Love, Kati