Aloitin lokakuun alussa postaussarjan, jossa kirjoittelin edellisen kuukauden parhaista jutuista. Se osoittautui niin suosituksi, että tässä nyt sitten tulee jatkoa.

Lokakuun....

paras ruokanautinto oli Ravintola Salvessa kun 40+ Blogien porukalla kokoonnuimme maistelemaan uudistuneen ravintolan herkkuja ja testailemaan tunnelemaa. Siitä intoutuneena tein sitten meillä kotonakin ihania uunissa paahdettuja valkosipulisia ruisleipätikkuja.paras päätös liittyi sekin ruokaan kun Lumon innoittamana lähdin kokeliemeen 5:2 dieettiä. Siitä kerron sitten täällä blogissa enemmän vähän myöhemmin, kun kokemusta on karttunut pidemmältä ajalta.kaunein kynsilakka on ihana punainen, OPIn vöri Bogota Blackberry. Se sopii ihanasti juhlaan ja on talvisen lämmin. Vaikka se on aika perinteisen punainen, on siinä kiva ripaus vadelmaista sävyä ja helmiäistä.


ihanin teehetki oli vapaapäivän aamun teehetki, jota sävyttivät viimeisiltä tuntuvat auringonsäteet. Kaamos tuntuu nyt laskeutuneen ja pimeässä on pakko keksiä keinoja jaksamiseen.nautinnollisin hetki oli vierailu Sirkus Finlandiaan, jossa ihanat hauskat ja kiltit pellet, taitavat akrobaatit ja ihanat eläimet esittelivät taitojaan! Alla video mielestäni parhaasta esiinytyjästä nimeltä Justin Case. Hänen pyörtemppuilunsa oli hulvattoman hauskaa ja viihdyttävää.


Lisäksi kuukauden pellein juttu on ollut kyllä pelottelevat pellet. Monissa perheissä on itketty pelosta iltaisin ja jännitetty koulumatkoja ja kuultu mitä pelottavampia juttuja typeristä pelleistä. Toivottavasti tyhmä pelleily loppuu pian!

ihanin suihkuhetki syntyi Nivean uudella suihkumoussella. Se tuntuu iholla ihanan silkkiseltä ja yleelliseltä. Plussana tuttu raikas Nivean tuoksu, joka on minun mieleeni.


pisin projekti on aloittamani neulepeitto, jota olen ehtinyt kutomaan aivan liian vähän. Lisäksi päätin purkaa siitä osan pois, kun en pitänytkään valitsemieni lankojen yhdistelmästä. Nyt yritän ryhdistäytyä!surullisin hetki oli hautajaiset, joista postailin aiemmin täällä. Se osoittautui teitä lukijoita koskettavaksi postaukseksi, koska siitä tuli nopeasti koko blogihistorian luetuin postaus.parhaat vinkit liittyivät sisustukseen, sillä jutut pese ja pidä -pöytäliinasta ja edullisista sisustusvinkeistä kiinnostivat teitä lukijoita tosi paljon. Myös postaukseni valokuvauksesta oli tosi suosittu ja se innoitti teitä jättämään ihania pitkiä kommentteja, joita on todella mukava lukea! Kiitos, kun käytte täällä lukemassa höpinöitäni!ihanin matka tehtiin kauniiseen Pärnuun, jossa nautin syksyisistä kävelylenkeistä Bean kanssa ja pääsin kuvaamaan ihanaa auringonlaskua. Lisäksi oli ihanaa viettää aikaa perheen kanssa ja nauttia kauniista syysmaisemasta ja ihanista rannoista.paras termi oli hygge. Sitä ihmeteltiin postauksessa, jossa pohdin suomalaisia vastineita tanskalaiselle hyggelle.


Lokakuu oli ihana. Kuitenkin se oli oma itsensä, koska se päättyi vahvaan tunnelmaan siitä, että pimeys on nyt tullut pysyväksi osaksi elämäämme, ainakin muutaman kuukaiden ajaksi. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Inspiroidaan toisiamme jaksamaan!

Ihanaa marraskuuta sinulle!

Here are some pictures from October. Have a nice November!

Love, Kati