Heipähei! Voi miten ihana talvinen keli meillä on täällä etelässä. Lunta on tullut kinoskaupalla ja  lumitöitä on saanut tehdä ihan kunnolla. Minä en valita, sillä talvinen ilma on niin paljon mukavampi kuin normaali pimeä ja sateinen marraskuu. Harvoinhan meillä tällaista herkkua edes on, joten nautitaan nyt niin kauan kun sitä kestää!Olen ihan täpinöissäni kun pää on täynnä sisustusideoita varsinkin meidän olohuoneeseen liittyen. Ja ompas sitä tullut tehtyä muutama kiva sisustamiseen liittyvä hankintakin, mutta niistä kirjoittelen sitten myöhemmin. Tällä kertaa haluaisin pohtia kanssanne tämän kaapin maalaamista. Se sijaitsee meidän olohuoneessa, vaikkei  se ole kauheasti täällä blogissa esiintynytkään. Siihen on oikeastaan kaksi syytä. Osittain se jää kuvista ulos sijaintinsa takia. Sen ympärillä ei oikein ole muuta kuvattavaa, joten en ole oikein tykännyt pelkkää kaappia kuvata ja toisaalta kuten näette, kaapissa on läpinäkyvät lasiovet ja sisältö ei aina pysy niin kovin siistinä, joten en ole halunnut sitä senkään takia paljon kuvata.


No nyt sitten se suunnitelma tämän kaapin varalle. Olen pitkään miettinyt, että maalaisin kaapin mustaksi niin, että se kuitenkin säilyisi sisältä valkoisena. Se ehkä tekisi kaapista vähän mielenkiintoisemman ja muodikkaamman, vähemmän maalaisromanttisen. Kaappi on vajaa kymmenen vuotta vanha ja se on aina ollut minulle vähän niin kuin sellainen silmäterä eli pidän sen mallista kovasti. Sen  materiaali on kalustelevyä, joten maalien valitsemiseen tarvitsisin kyllä ammattilaisen neuvoja.

Täällä kun aina saa niin paljon hyviä vinkkejä ja ideoita, olisi kiva kuulla ajatuksianne kaapin maalaamisesta. Maalatako vaiko eikö? Ja jos päädyn maalaamiseen, osaatteko antaa vinkkejä maalien valintaan tai muita asioita, joita kannattaa ottaa huomioon?

Maalata vai ei, siinäpä kysymys. Mitä mieltä olette? Ihanaa viikon jatkoa!

I'm planning to paint this cabinet black and was wondering if any of you readers have any tips to me if I decide to do it!

Love, Kati

google-site-verification: google7bd34e84ad6266c8.html

[google7bd34e84ad6266c8.html]