Oi kuinka tuo lumi tekee minut iloiseksi! Se tuo niin paljon valoa ja ulos lähteminen tuntuu tosi kivalta. Täällä etelässä joudumme usein kestämään lumetonta pimeää syksyä pitkälle joulukuuhun ja valkea maa tähän aikaan vuodesta on harvinaista herkkua. Tuli mieleeni, että tunnelma on ihan kuin olisi joulu ja kevät yhtäaikaa. Odottelemme joulua, mutta ilma on kuin kauniina talvisena kevätpäivänä.Niin se tunnelma tuli sitten meille tänne kotiinkin kun ostin kauppareissulla ihania inkaliljoja ja sytytin niiden viereen kynttilän lyhtyyn. Joulu ja kevät samassa kuvassa, eikö vaan? Vähän ehkä outoa, mutta niin ihanaa kuitenkin.


Tänäänkin aion tehdä Bean kanssa pitkän kävelylenkin lumisessa maisemassa. Sen jälkeen nautin kupin kuumaa teetä ja sytytän takkaan tulen. Täydellistä sunnuntaitunnelmaa!

Tänään aion myös käyttää pienen hetken tulevien blogipostausten suunnitteluun. Ensi viikolla on luvassa taas kivoja juttuja. Kirjoittelen mm. kaapin maalaamisesta ja ajattelinpa minäkin toteuttaa sen monessa blogissa nähdyn kolme asiaa -postauksen. Tulkaahan siis käymään! Jos haluat varmistaa, että näet kaikki blogipostaukset helposti, klikkaa sivupalkin LUE-painiketta tai seuraa vaikka Facebookissa täällä. Instagramista Villa Valko löytyy nimellä @villavalko_lifestyle.

Mitä sinun sununtaihin kuuluu?

We are happy to have some snow already even here in South Finland. I love it! It's like having Christmas and spring at the same time. Weird but nice. These photos are a bit like that too. Christmas and spring in one. Have a great Sunday!

Love, Kati


google-site-verification: google7bd34e84ad6266c8.html