Hei täällä yksi blogien suurkuluttaja ja erityisesti sisustusblogien himolukija! Kiitos teille kaikille, joiden ihania juttuja ja kuvia saan käydä ihastelemassa ja lukemassa. Blogit ovat oiva tapa päästä arjesta irti ja saan niistä joka päivä ideoita, viihdettä ja mukavan paikan paeta kaamoksen pimeyttä. Siksi haluaisin listata teille kaikille muutamia omia lempparisisustusblogeja. Tämä lista ei todellakaan ole kaikenkattava ja blogini sivupalkista löydät lisää vinkkejä. Osa näistä on vähän tunnetumpia, osa taas ei ehkä niin tunnettuja, joten toivon sinunkin löytävän tästä jonkun ihanan uuden tuttavuuden.

Lainahöyhenissä

Tämä blogi saattaa teille olla vähän tuntemattomampi, sillä se löytyy Lily-portaalin alta. Blogin löysin SnapChatin kautta. Siellä ihastuin Tiiun ihaniin tunnelmiin ja kuviin, joita hän siellä jakaa. Sisustukseen liittyen Tiiu päivittää tällä hetkellä ahkerasti taloprojektiin liittyviä asioita. Lainahöyhenissä-blogi on lifestyleblogi, jossa kaikki on niin kaunista, että ei voi kuin huokailla. Tiiulla on pettämätön tyylitaju vaatteissa, valokuvauksessa ja sisustuksessa. Sekä blogissa että Snäpissä seikkailee myös Tiiun ihana Chloe-koira.

Beauty of Life

Monille tuttu Beauty of Life on yksi omista suosikeistani. Kuvailisin blogia niin, että se on sekä sisältä että ulkoa kaunis. Sieltä löydät kauniit sisustuskuvat ja koskettavat kirjoituksest, jotka liikuttavat syvällisyydellään.Valkoinen Harmaja

Yksi Suomen johtavista sisustublogeista on Suvin ihana Valkoinen Harmaja. Suvi kirjoittaa ammattimaisesti ja kuvaa ja stailaa kaunista kotiaan varmalla otteella. Vinkkinä teille, että jos haluatte tutustua Suviin vähän niin kuin kulissien takana, kannattaa seurata häntä SnapChatissä, josta hänet löytää nimellä valk.harmaja.


Mansikkatilan mailla

Taina on minun ihkaensimmäinen blogiystävä. Hän on blogannut pikkuisen minua kauemmin, mutta voi että olen hänelle kiitollinen siitä tuesta ja tsempistä, jota olen Tainalta vuosien mittaan saanut. Tainan blogi on ihana hyväntuulen blogi. Hän sisustaa kaunista kotiaan kauniilla pienillä jutuilla. Perjantaisin sieltä löytyy kukkailoittelu, johon voi käydä linkkaamassa oman kukka-aiheisen postauksen viikonlopun aikana. Käykäähän kurkkaamassa ja linkkaamassa!Modernisti kodikas

Toinen sisustusblogitaivaan kiintotähti on Kertun blogi Modernisti kodikas. Kerttu on ilmiöimäinen kirjoittaja, joten hänen tekstinsä ovat aina erityisen mukavaa luettavaa. Ja ompa se Kerttu myös äärettömän taitava kuvaaja ja hänen rakkautensa sisustamiseen paistaa läpi kaikesta tekemisestä. Haluan myös nostaa hattua sille, miten Kerttu on monen monituista kertaa ottanut kantaa blogissaan erityiesti suomalaisen designin puolesta ja pystynyt tekemisellään myös vaikuttamaan asioihin. Hyvä Kerttu!

Homevialaura

Lauran blogi on tyylikäs, kaunis ja hillitty. Ihailen Lauran tyylitajua ja tinkimätöntä mustavalkoista tyyliä. Laura on vannoutunut city-girl ja vaikka asunkin nykyään täällä maalla, minussa kuitenkin asuu kaupunkilaistyttö. Siksi ehkä Lauran kaupunkityyli vetoaa minuun kovastikin.At Maria's

Huoh! Marian ihana koti on niin minun makuuni! Tavallaan se johtuu varmaan siitä, että se on kodikas, tyylikäs ja kaunis olematta liian pramea. Tykkään! Maria myös kirjottaa ihanan positiivisesti ja oikealla moodilla välillä tosi vaikeistakin asioista. Ja kodin lisäksi kuvia on usein myös Marian ihanalta mökiltä.

Vaaleanpunaisessa hirsitalossa

Monille tuttu Marjan blogi Vaaleanpunaisessa hirsitalossa on pakko ottaa tälle listalle. Marja on nimittäin kuvaajana melkeimpä vailla vertaansa täällä blogistanissa. Hän on mestarillinen tunnelmanluoja! Marjan koti on todella kaunis ja hänen tyylinsä on ihanan kotoisa ja sopivalla tavalla tavallinen.Nuapurissa

Tämä blogi on minulle aika uusi tuttavuus ja siksikin halusin sen jakaa teille kaikille. Voi kuinka kaunista retron ja uuden yhdistelyä! Ihana koti, jossa tehdään pieniä muutoksia ja samalla eletään ihan tavallista lapsiperhearkea. Tykkään!

Moderni Puutalo

Moderni Puutalo on ystäväni Mervin blogi ja siksi se on ihkaensimmäinen, jota aloin aktiivisesti seuraamaan. Ihanat Mervi ja Petri kirjoittavat kieli poskessa ja hymy huulilla sisustamisesta ja välillä myös siihen liittyvistä parisuhdekiemuroista. Mervin ja Petrin blogista saat hyvän mielen lisäksi paljon silmänruokaa, sillä heidän kotinsa on kaunis ja kodikas täynnä pohjoismaisia design-klassikoita!Oli myös kiva huomata, että valitsemissani blogeissa on monenikäisiä kirjoittajia ja sisustustyylitkin vaihtelevat modernista romanttiseen. Ehkä yhteistä näille kaikille ja monille muillekin seuraamilleni blogeille on se, että niistä paistaa kirjoittajan innostus aihetta kohtaan ja siksi minäkin siellä viihdyn.

Kuten huomaatte, listasta puuttuu ihan hirveän monta blogia! Tuossa sivupalkissa on lista blogeista, joissa itse käyn vierailulla säännöllisesti. Käykäähän tekin katsomassa mitä sieltä löytyy!

Nyt toivon, että linkkaatte tuonne kommenttiboksiin omia ihania blogejanne niin saan lukulistalle uusia tuttavuuksia. Lupaan vierailla aivan jokaisessa samalla  ja muutkin saavat vinkin juuri sinun blogistasi!

Ihanaa lauantai-iltaa!

I linked some of my favourite Finnish interior blogs here. Have a nice Saturday eve!

Love, Kati