Sydämellinen kiitos kaikista ideoista ja kommenteista, joita kirjoittelitte edelliseen postaukseen. Vastailen niihin piakkoin. Kyllä on muuten rikas olo! Ei tosin rahallisesti, vaan siksi, että minulla on maailman parhaat ystävät täällä blogissa ja tietty muutenkin. Arvasin jo etukäteen, että teidän kanssanne tuota kaappiasiaa kannattaa pohtia. Sain pohdinnoista ja ideoistanne tosi paljon ajattelemisen aihetta ja siksi ehkä otankin tässä nyt pienen aikalisän maalausasian suhteen.  Katsotaan sitten myöhemmin mitä päätän tehdä!


Minulla on päällä pienimuotoinen sisustusmania. Keksin koko ajan uusia ideoita, joita voisin täällä kotona toteuttaa ja ompas täällä muutama uusi hankintakin, joista kerron sitten vähän myöhemmin. Yhtenä ongelmana sisustusjuttujen toteuttamisessa rahan lisäksi on tällä hetkellä aika. Sitä kun ei mistään tunnu tulevan lisää ja vuorokauden tunnit eivät tahdo millään riittää. Syksy on työrintamalla perinteisen kiireinen ja muutenkin kiirettä pukkaa lasten harrastusten ja lähestyvän joulun vuoksi. Elämä on aikamoista tasapainoilua ja kiiren perässä juoksemista. Onneksi jouluun ei ole enää kovin pitkä aika ja silloin voi hetken hengähtää.


Minusta on tärkeää, että on jotain, mitä odottaa. Ei niin, etten osaisi tai haluaisi elää hetkessä, mutta kuitenkin niin, että tiedän, että tulossa on jotain kivaa. Siitä tulee hyvä mieli ja se auttaa jaksamaan. Nytkin odotan jo itsenäisyyspäivää edeltävää viikonloppua, jolloin ajattelin pitää pikkuisen vapaata.


Goolgepulma: Uusi blogipohja ja Google Analytics


Tällä viikolla muuten kävi sellainen juttu ilmi, että blogipohjan uudistumisen myötä blogini oli tipahtanut pois Google Analyticsin raportista ja lukijamäärät näyttivät romahtaneen! Aiheuttipa muuten ihan pienet sydämentykytykset. Ei niin, että oikeasti edes välittäisin Analyticsin raporteista, mutta itseäni jäi todella paljon vaivaavaamaan se, että kaikista muista luvuista päätellen täällä on ollut liikennettä enemmän kuin koskaan. Ajattelin tuon liittyvän uuteen pohjaan, mutta uskoin sen korjautuvan ajan myötä. Eipäs korjautunutkaan.

Otin yhteyttä blogipohjan tekijään ja hän kertoi, että kun blogipohjaa vaihtaa, saattaa vanha Analyticsin seurantakoodi pudota muutoksen myötä pois. No siitähän alkoi sitten hurja koodausharjoitus, kun etsin blogin HTML-koodista oikeaa paikkaa Googlen koodinpätkälle. Jännää välillä tämän bloggaaminen, kun pääsee ihan nörttijuttuja kokeilemaan! Ja voi sitä riemua ja onnistumisen iloa kun saa jonkun tuollaisen jutun onnistumaan! Luvuista päätellen Analytics on taas blogissa kiinni ja voin jatkaa sisustusmaniassani ihan rauhassa. Ja vaikka homma alkoi sydämentykytyksillä, lopussa koin huikeaa onnistumisen riemua ja ylpeyttä itsestäni!

Jos kohtaatte moisen ongelman, suosittelen lukemaan tarkkaan Googlen omia ohjeita, koska niillä minä sain homman hoitumaan, mutta muuten bloggaamiseen liittyvistä nörtteilyjutuista kannattaa käydä lukemassa Veera Rusasen blogista täältä. Olen muuten osallistunut Veeran kahteen bloggaajakampanjaan. Ensimmäinen oli #suursiivous, jonka yhteydessä tein myös blogipohjan muutoksen ja tällä hetkellä Veera opettaa minulle Instagramin saloja.

Nyt teen jalkapallobuffetin mokkapalat valmiiksi ja lähden viemään poikaa peliin. Kivaa lauantaipäivää!

Kuvat on muuten otetu viime viikonloppuna kun nappasin koiralenkillä mukaani pienen kuusetaimen.

This autumn is as busy as the rest of them. However, I'm looking forward to some time off during Finland's independence day which is in the beginnign of December. Have a great Saturday!

Love, Kati