Meidän koti alkaa olla oikea blogimattojen paratiisi. Varsinkin, jos tämä uusi Elloksen Tanger -matto myös julistetaan sellaiseksi Anno Pandora -maton  lailla. En silti suostu tekemään sisustusostopäätöksiä sen perusteella, että onko jollain muulla se sama tuote kotonaan tai ei.

Paljon puhutaan sisustamisessa yksilöllisyydestä, mutta varsinkin tällaisessa pienessä maassa kuten Suomi, valikoima on rajallinen, joka helposti johtaa siihen, että monissa kodeissa on samoja sisustuselementtejä.  Ja kyllähän sisustus on kokonaisuus, eikä pelkkä matto ratkaise kokonaisuutta, vaikka iso sisustuselementti onkin. Kotiin hankitaan sellaisia juttuja, joista pidetään ja jos joku muukin sattuu niistä pitämään, niin voi voi.

Ihastuin tähän mattoon jo ajat sitten. Klikkasin sen jo kolmesti ostoskoriin Elloksen verkkokaupassa, mutta vasta neljäs kerta toden sanoi ja sitä viimeistä klikkiä vauhditti kyllä runsas alennus. Jahkailu kannatti kerrankin! Nyt olen sitten ihanan Ellos Tanger -ryijymaton onnellinen omistaja ja mitään en kadu!


Ellos Tanger ryijymatto


Olen ihaillut jo pidemmän aikaa marokkolaisia Beni Ourain -mattoihin, muttei kukkaro ole valitettavasti ollut kanssani samaa mieltä. Siksi olinkin tosi iloinen, kun luin esimerkiksi Lauran blogista, että tämä Elloksen matossa on hyvä hintalaatusuhde. Näin me blogisiskot autamme toisiamme ja annamme vinkkejä hyväksi kokemistamme tuotteista. Eikä Laura ollut väärässä, sillä matto on ihanan pehmeä ja vaikkei tämä matto olekaan villaa, minusta se on kaunis ja ihanan tuntuinen. Lisäksi se tuo meidän olohuoneeseen kivaa lämmintä talvitunnelmaa.

Valitsin maton viileämmässä sävyssä valkoinen-harmaa. Sitä saa myös lämpimämmässä sävyssä kerma ja ruskea. Tämä matto on kokoa 200 x 290 cm, mutta sitä on saatavana myös esim. 160 x 230 cm -kokoisena.


Uusi matto aiheuttikin meillä sitten vähän isomman mattoruletin. Samalla kun tämä ryijymatto valtasi olohuoneen lattian, siirtyi olohuoneessa ollut Linie Designin villamatto keittiön pöydän alle. Sekin näyttää siltä, kuin olisi aina ollut juuri siinä eli sopii tosi hyvin myös keittiöön.

Eteinen sai koristuksekseen mustavalkoisen Anno Pandora -villamaton, joka siirtyi sinne keittiöstä. Se on vieläkin yksi elämäni onnistuneimmista matto-ostoksista ja olen iloinen siitä, että eteisessä se pääsee vähän enemmän esiin. Lisäksi se sisustaa eteistä aiempaa käytännöllistä tähtimattoa enemmän. Ja hassua kyllä, Pandorakin näyttää ihan uudelta! Laitan teille tänne blogiinkin jossain vaiheessa kuvia eteisestä "uuden" maton kera.Mitäpä muuten tykkäätte tästä matosta? Onko hitti vai huti?

I got a new rug to our livingroom. I love it and had the chance to change some other rugs places and they also look like they were made for their new places.

Love, Kati