Mahtavaa miten monet teistä olette käyneet linkittämässä omat bloginne edelliseen postaukseen. Jos et ole vielä sitä tehnyt, käyhän linkittämässä, jotta pääsen vierailulle!

Meillä on uusi ihanuus, niimttäin By Lassenin Kubus -kynttilänjalka. Se on vielä ihanampi, kuin ikinä kuvittelinkaan ja nyt se saa toimittaa kunniatehtävää, eli adventtikynttelikön roolia. Ostin sitä varten IKEAsta todella korkeat kynttilät, jotka nostavat Kubuksen ihan omiin sfääreihin ja se näyttää minusta suorastaan kirkollisen juhlavalta. Koska kynttelikkö on tosi minimalistinen,  ei minusta sen henkeen oikein sovi pramea koristelu, rusetit yms. Niinpä tein vanhoihin numeroituihin peilisydämiin yksinkertaiset mustavalkoiset nauhalenkit, joilla ripustin ne Kubukseen. Mielestäni tämä sopii juuri näin jouluna koristeeksi Kubukseen, joka ei kyllä muuten koristuksia kaipaa.


Joskus mietinkin taitavia designereita, jotka tekevät tiukan minimalistisia designeja joita me tavikset sitten koristelemme rusetein ja paljetein. Mitähän tuotteen suunnittelijat tällaisesta ajattelevat? Miettivätkö he, että voi kauheaa, nyt se hieno teos on taas pilattu vai ajattelevatkohan he, että on hyvä asia, että ihmiset tuunavat design-esineet omanlaisikseen?


Minä yritin tässä  kunnioittaa alkuperäistä minimalistista designia, enkä siksi koristellut kynttilänjalkaa turhan paljon. Jonkun mielestä tietenkin tämäkin voi olla liikaa, mutta omasta mielestäni se sopii joulun henkeen. Ja tuo kynttilänjalka korkeine kynttilöineen on niin juhlava, että tunnelma on melkeimpä harras sen läheisyydessä. Mietinkin, että Kubus sopisi hienosti myös esimerkiksi modernin kirkon koristukseksi.


Tällaisia designpohdintoja tänään. Uusi kynttilänjalka on mielestäni todella kaunis ja tuo varmasti pitkään iloa meille. Kaunis design kun on ikuista.

Ihanaa ensimmäistä adventtia!

My new By Lassen Kubus candle holder is so graceful and  a beautiful holder for my advent candes.

Love, Kati