sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Adventtikynttilät | By Lassen Kubus


Mahtavaa miten monet teistä olette käyneet linkittämässä omat bloginne edelliseen postaukseen. Jos et ole vielä sitä tehnyt, käyhän linkittämässä, jotta pääsen vierailulle!

Meillä on uusi ihanuus, niimttäin By Lassenin Kubus -kynttilänjalka. Se on vielä ihanampi, kuin ikinä kuvittelinkaan ja nyt se saa toimittaa kunniatehtävää, eli adventtikynttelikön roolia. Ostin sitä varten IKEAsta todella korkeat kynttilät, jotka nostavat Kubuksen ihan omiin sfääreihin ja se näyttää minusta suorastaan kirkollisen juhlavalta. Koska kynttelikkö on tosi minimalistinen,  ei minusta sen henkeen oikein sovi pramea koristelu, rusetit yms. Niinpä tein vanhoihin numeroituihin peilisydämiin yksinkertaiset mustavalkoiset nauhalenkit, joilla ripustin ne Kubukseen. Mielestäni tämä sopii juuri näin jouluna koristeeksi Kubukseen, joka ei kyllä muuten koristuksia kaipaa.


Joskus mietinkin taitavia designereita, jotka tekevät tiukan minimalistisia designeja joita me tavikset sitten koristelemme rusetein ja paljetein. Mitähän tuotteen suunnittelijat tällaisesta ajattelevat? Miettivätkö he, että voi kauheaa, nyt se hieno teos on taas pilattu vai ajattelevatkohan he, että on hyvä asia, että ihmiset tuunavat design-esineet omanlaisikseen?


Minä yritin tässä  kunnioittaa alkuperäistä minimalistista designia, enkä siksi koristellut kynttilänjalkaa turhan paljon. Jonkun mielestä tietenkin tämäkin voi olla liikaa, mutta omasta mielestäni se sopii joulun henkeen. Ja tuo kynttilänjalka korkeine kynttilöineen on niin juhlava, että tunnelma on melkeimpä harras sen läheisyydessä. Mietinkin, että Kubus sopisi hienosti myös esimerkiksi modernin kirkon koristukseksi.


Tällaisia designpohdintoja tänään. Uusi kynttilänjalka on mielestäni todella kaunis ja tuo varmasti pitkään iloa meille. Kaunis design kun on ikuista.

Ihanaa ensimmäistä adventtia!

My new By Lassen Kubus candle holder is so graceful and  a beautiful holder for my advent candes.

Love, Kati

6 kommenttia

 1. Yksi tuon kynttelikön ihanuus on juuri tuo simppeli ulkonäkö. Se on kyllä todella kaunis!
  Ihanaa ensimmäistä adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Mä kans tykkään kun se on niin simppeli.

   Poista
 2. Tykkän Kubuksesta koko ajan enemmän ja enemmän! Omani voitin kauhealla säkällä blogiarvonnasta.:D Viime aikoina mua on vaan harmittanut, että lähes kaikki kynttilät valuttaa, myös Havi...Mietin just, että laittaisin Kubuksen alle jonkun tarjottimen tms., mutta sitten tyyli kärsii.;D On vaan niin ärsyttävää rapsutella jatkuvasti steariinia keittiönpöydän pinnasta. Joku sellainen hyvin simppeli alusta kävisi, jos jostain sellaisen löytäisin. Ymmärrän siis varsin hyvin nuo ajatuksesi! Mielestäni nuo peltinumerot käyvät tuohon mainiosti, eivät pilaa todellakaan mitään.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Olit kyllä onnekas. Nuo Ikean käynttilät näyttävät olevan aika hyviä, ehkä valuttavat vähemmän? Tuohon Kubukseen on muuten saatavilla sellainen alunen, mutta hinta on kyllä aika suolainen. Itse mietin jotain kivilaattaa tms.

   Poista
 3. Tuo on kyllä upea kynttilänjalka!
  Juuri sopivasti koristuksia;)
  Ihanaa adventtia♡

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall