Hei ihanat! Kiitos kivoista kommenteista edelliseen postaukseen. Se oli taas niitä kirjoituksia, joiden kohdalla julkaise-napin painaminen oli keskimääräistä vaikeampaa. Ehkä siksi, että aihe tuntui vähän tavanomaista henkilökohtaisemmalta. Mutta ne kaikki ihanat kommentit, joita jätitte, rohkaisevat taas minua eteenpäin. Palaan vielä kommentteihinne myöhemmin tänään. Kiitos että olette niin ihania!


Älkää muuten huolehtiko, en ala vielä hömpöttämään joulua täällä blogissa sen enempää, vaikka nyt tällaisen joulukuvakollaasin tähän teinkin. Ehkä pienesti joulukin hiipi mieleeni, kun saatiin maahan ripaus lunta. Ja tämän päivän jälkeen jouluun on enää 50 päivää, joten pianhan tuo tuolta tupsahtaa.

Minun toiveeni on, että voin tarjota teille lukijoille viihdykettä, vinkkejä omaan sisustamiseen ja inspiraatiota arjessa jaksamiseen. Siksi ajattelin, että voisi olla kiva katsastaa Villa Valkon joulutunnelmia kuvien muodossa parin vuoden blogihistorian ajalta. Jos vaikka joku teistä saisi siitä inspiraatiota omaan joulukoristeluun.10 vinkkiä adventtikynttilöihin


Pian on taas adventtikynttilöiden aika. Adventtikynttilät ovat ensimmäinen jouluinen juttu, jota minä yleensä teen kotiin. Samalla kun se ensimmäinen kynttilä sytytetään, laitamme usein paikoilleen myös joulun tunnelmavalot. Yritän jättää joulujuttujen laittamisen ensimmäisen adventin tienoille, jotta en kyllästyisi niihin ennen kuin oikea H-hetki koittaa. Monet laittavat ne esille jo paljon aiemmin ja ompa meillä naapurustossa jo nyt esillä jouluvaloja ja kransseja ikkunoissa.

Jos haluatte aloitella adventtikynttiläasetelman suunnittelun jo nyt, käykäähän kurkkaamassa aiheesta aiemmin kirjoittamani postaus, josta löytyy kivat kymmenen vinkkiä adventtikynttiläasetelmiin.


Meillä on muutamana jouluna ollut olohuoneen ikkunassa kuvissa näkyvä iso valkoinen IKEAn paperitähti. Se on näyttävä ja kiva siitä, että se valaisee olohuoneen kivasti kaikkein pimeimpään vuodenaikaan. Nyt haluaisin kuitenkin ikkunaan jotain muuta ja olenkin harkinnut tähden sijaan valokranssia siihen. Jos tiedät, mistä sellaisia kauniita valokransseja voisi löytyä, vinkkaahan kommenttiboksissa!


Näitä vanhoja kuvia on kiva katsoa nyt, kun meidän olohuoneessa on tapahtunut muutamia muutoksia. Siellä on uusi pöytä ja matto. Mietinkin, että voisin lähiaikoina toteuttaa postauksen, jossa näkisi kuvien kautta meidän olohuoneessa tapahtuneita muutoksia. Tänä vuonna isoin muutos on ollut pöytä ja edellisenä vuonna sen yllä oleva lamppu. Pieniä muutoksia, mutta kuitenkin niin isoja. 


Toivottavasti tällainen pieni joulun etiäispostaus ei aiheuttanut teissä ahdistusta. Lupaan, että joulujuttuja alan oikeasti postailemaan vasta muutaman viikon kuluttua ja siihen asti täällä blogissa on luvassa ihan muita höpinöitä. Pysykäähän kuulolla!

Tuntuuko joulun läheisyys ihanalta asialta vai onko se vielä marraskuussa ahdistavaa?

I collected some old Christmas photos to give some inspiration for the upcoming Christmas time.

Love, Kati