Täällä ollaan jo reippaasti aamulla herätty ja auringonpaisteen houkuttelemana käyty Bean kanssa kiva pitkä metsälenkki ihanasta syysilmasta nauttien! Ihmettelinkin mielessäni, ettei meidän kauniilla metsälenkillä näkynyt koko matkan aikana ketään muuta. Luulisi että kaunis ilma ja upeat lenkkimaastot olisivat houkutelleet ihmiset ulkoilemaan ihan ruuhkaksi asti.
Nyt se on muuten hello lokakuu! Ajattelin koota teille tähän postaukseen parhaita juttuja syyskuusta, joka oli kaikin puolin aivan mahtava kuukausi.

lidl premium

Syyskuun...

paras ostos oli tuo harmaa kashmirneule, jonka ostin yllätysyllätys Lidlistä. Ja uskomatonta, mutta totta, se on 100% kashmiria! Hinta ei ollut ihan normaalin lidlimäinen, sillä neule maksoi vajaat 60 euroa, mutta kashmirneuleeksi toki edullinen. Se on ihanan pehmeä ja uskon, että sille on tosi paljon käyttöä koko syksyn ja talven ajan! Hatunnosto Lidlille tästä upeasta tuotteesta!  

marimekko tyyny

parhaat messut olivat tietenkin Habitare-messut, joista postailin täällä. Se aiheutti aivan kamalan sisustuskuumeen, joka on jäänyt pahasti päälle. Eikä tässä ihan kauhean kauan mene, kun täällä heiluu sudit ja pensselit!

isa dora meikit

kaunein kynsilakka on juuri hankkimani Isa Doran Wonder Nail extra long lasting lakka sävyssä 540 Purple paisley. Se on sellainen tumma luumu, joka sopii ihanasti esimerkiksi harmaan kashmirneuleen kaveriksi. Ja se kestää yllättävän hyvin, sillä viikon aikana olen korjaillut lakkaa vain kerran. Päällyslakka tosin taitaa auttaa lakan pysyvyyteen ja se minulla on Opilta. 

isa dora meikit

paras elämys oli tyttären kanssa nähty Justin Bieberin konsertti. Toki minä itse olin vähän pettynyt siihen, ettei Justin laulanut puoliakaan livenä, mutta tunnelma oli silti korkealla ja kyllä ne tytöt osasivat kiljua! Ilta oli tyttärelleni varmasti ikimuistoinen ja minullekin, mutta vähän eri syistä. Oli niin ihanaa sukeltaa teinityttöjen maailmaan tällä vuosisadalla!

tomaattimozzarellasalaatti

paras salaatti oli simppeli tomaattimozarellasalaatti, lisukkeena basilikaa, oliiviöljyä ja pippuria! Helppo tehdä, helppo tarjota, helpot maut ja kaikki tykkää! 

aamupala


parhaat valokuvat oli vaikea valinta! Koin onnistumisia valokuvauksen saralla tosi paljon. Valoa vielä riitti ja kuvia tuli napsittua enemmän kuin koko kesänä. Itse tykästyin näihin viime sunnuntaina otettuihin aamiaiskuviin. 


paras tunne on ollut onnellisuuden tunne. Kun osaa valita oikeat asiat, joihin keskittyy, tulee siitä sydämeen onni. Syyskuussa olen miettinyt paljon jaksamista, motivaatiota ja negatiivisuuden kääntämistä positiivisuuteen. Oi mitä oivalluksia!

sisustus 2016

paras uutinen on ollut lupaus värien paluusta sisustukseen! Se tuntuu isolta mahdollisuudelta, johon aion tarttua kaksin käsin! Sisustaminen tuntuu nyt innostavammalta kuin pitkään aikaan ja se liittyy kyllä tuohon uudistumisen mahdollisuuteen. Ehkä minulle ainakin ulkoinen järjestys ja kauneus antaa myös mahdollisuuden sisäiseen kauneuteen, järjestykseen ja rauhaan.

iittala sarjaton

parhaat vinkit syyskuussa liittyivät lintuperspektiivistä kuvaamiseen eli siihen, miten tehdään onnistunut flatlay. Se on ollut hyvin suosittu postaus! Valokuvausvinkit meitä bloggaajia aina kyllä kiinnostavat!

flatlay valokuvaus

parhaat kukat olivat omasta pihasta poimitut maksaruohot, joita täällä blogissakin on monissa kuvissa nähty. Tuo ihana sininen maljakko, jonka ostin loviisalaiselta kirpparilta, on vienyt sydämeni. Se on ehdottomasti kuukauden paras löytö!


kaunis sää

paras sää oli koko kuukauden! Saimme nauttia ihanista kuulaista syysilloista, auringonpaisteesta, ruskasta ja parhaasta syksyn kauneudesta. Kiitos ihana syyskuu kun annoit meille niin paljon!

Hyvästi syyskuu ja hello lokakuu!

Here are some thoughts and pictures from this September. Now it's hello October!

Love, Kati

google7bd34e84ad6266c8.html

google-site-verification: google7bd34e84ad6266c8.html