torstai 20. lokakuuta 2016

#nofilter | Auringonlasku Pärnussa


Kun pääsee tällaiseen maisemaan kameran kanssa räpsyttelemään, ei siitä kuvien napsimisesta tahdo tulla millään loppua. Otin nämä kuvat syyslomareissullamme Pärnussa. Ilmat suosivat ja iltaisin saimme ihailla kaunista auringonlaskua, joka sytytti taivaan tuleen. Kyllä kuulkaas se on niin, että biitsi on aina biitsi, näin syksylläkin! Nämä kuvat ovat kaikki täysin käsittelemättömiä, eli värit ja valot ovat juuri sellaisina, kuin ne olivat kameraan tallentuneet. Nauttikaa!Tuntuu niin hyvältä, että sain ikuistettua tuon kauniin hetken. Näissä kuvissa ja omassa mielessäni se elää kyllä ikuisesti. Niin kaunista.

Mukavaa loppuviikkoa!

I took these pictures during our holiday in Pärnu, Estonia. The sunset was breathtaking and it will stay with me forever.

Love, Kati5 kommenttia

 1. Voi miten kaunista ja mikä tunnelma kuvista välittyy. Kyllä luonto on oikeasti ihmeellinen.
  Ihanaa torstai-iltaa Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ja kyllä ranta oli kaunis. Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. En ole koskaan nähnyt Pärnun rantaa noin autiona. Kaunis auringonlasku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mietin siellä ollessani, että ompas autio ja onko jopa hylätyn oloinen, mutta ei se ollut hylätty tai surullinen. Siellä oli paljon lenkkeilijoitä ja kylmä ilma ei haitannut kaunista maisemaa. Ranta on kaunis syksylläkin ja oikein siemailin sitä kauneutta silmilläni. Ihanaa avaruttaa ja loputon meri edessä. Ja tuo tulessa oleva taivas...huh!

   Poista
 3. Voi elämä miten kauniit kuvat! <3 Aivan mahtavissa maisemissa olette lomailleet!
  Kuvasi ovat kuin tauluja!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall