Tänä aamuna on blogistan tarjonnut taas tosi mielenkiintoista luettavaa. Outi oli käynyt messuilla, Kerttu kirjoitti siitä, miten saada blogille lukijoita, Tuulanneli antoi vinkkejä siihen miten vältetään asukriisi ja Suvi mietti viininpunaisen lisäämistä sisustukseen. Eli aika monipuolista luettavaa me bloggaajat täällä tarjoamme. Paljon vinkkejä, inspiraatiota ja ajattelemisen aihetta. Kiitos teille kaikille blogisiskoille siitä! Blogini sivupalkissa on pitkä lukulista, jota klikkailen itse ahkerasti, erityisesti viikonloppuisin. Silloin tulee luettua myös monia viikolla julkaistuja juttuja ja nautittua muiden bloggaajien kauniista kuvista. Suosittelen teillekin klikkailemaan sieltä auki hyvää luettavaa ja paljon kaunista katseltavaa!


Itseäni kovasti aina huvittaa tilanteet, joissa säntään pihalle yöpuku päällä nappaamaan kuvia jostain, joka juuri sillä hetkellä itseäni innostaa. Vaikka eipä se kai mitään kovin epätavallista ole muidenkaan bloginpitäjien kohdalla. Silti se ajatus siitä, mitä naapurit miettivät punavalkoraitaisessa yöpuvussa kameran kanssa heiluvasta rouvasta, hykerryttää minua kovasti. Nämä kuvat on siis otettu taas omalla pihalla yöpuku päällä ja miehen kengät jalassa perennapenkissä kykkien.


Viikolla pidetyn vapaapäivän aamuna satuin vilkaisemaan keittiön ikkunasta ulos ja huomasin komeamaksaruohojen päällä olevan ihanan huurteen, joka teki niistä suorastaan herkullisen näköisiä. Halusin ikuistaan ne itselleni ja siksi nämä kuvat päätyivät myös tänne blogiin.


Tuo ihana pieni huurre kasvien päällä saa minut ihastumaan ihan joka syksy. Nytkin ollaan Bean kanssa päästy näkemään sitä monena aamuna ja se on  muistutus siitä, että talvi tulee ihan pian.


Onko teillä epätavallisia kuvaushetkiä ja tuleeko säntäiltyä kameran kanssa pihalle kun inspiraatio iskee?

Mukavaa sunnuntaipäivää!

I took these photos one morning in my pj's as I relised that there is a lovely frost in the garden.

Love, Kati