sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Aliarvostetut


Eiköhän se ollut tässä? Tämä kesä nimittäin. Poimin lenkkipolun varrelta kesän viimeiset luonnonkukat, nämä söpöt apilat. Näin kun niitä katsoo, niin tuli mieleen, että ompahan aliarvostettuja kukkia! Muutenkin kaikki risut ja kuihtuneet koiranputket ovat maljakossa tosi kauniita. Kun ne tuo luonnosta sisään ja laittaa kauniiseen maljakkoon, ne saavat ikään kuin uuden elämän.Mitä tästä opimme? Annetaan siis kaikkien rikkaruohojenkin kukkia ja kun annamme niille mahdollisuuden, saatamme nähdä ne ihan erilaisina, kauniina ja kiinnostavina. Tämä ajatus sopii myös ihmisiin.

Suloista sunnuntaita!

These are the last summer flowers in the vase.

Love, Kati
20 kommenttia

 1. Niin kauniita ja heti tuli kesä kotiin. <3 Suloista sunnuntaita Kati <3

  VastaaPoista
 2. Eipä eilen oikein itsekään löytänyt mitään tuolta ulkoa maljakkoon. Minulla on ollut puutarhassa aina jotain maljakkoon, mutta oli kehäkukat jo paleltuneet. Nyt sitten kaupan valikoimista maljakkoon täytettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aion vielä kerätä risuja ja myös havut ovat kivoja ennen joulua, joten ihan kaikkea en aio kukkakaupasta vieläkään hankkia...

   Poista
 3. Kyllä ovat kauniita ja niin tuli kesäfiilis :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat, kattelin ensin että mitä ihanuuksia ovat!!!

  Ihanaa päivää sulle Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tavallisia puna-apiloita, yllättävän ihania!

   Poista
 5. Loistava teksti ja kauniit kuvat! <3 Teillä on syksy vielä armollisempi kuin meillä - täällä ei enää apiloita ole näkynyt.

  VastaaPoista
 6. Viisaita sanoja - jälleen!:) Niin kauniit kuvat.<3 Tässäpä olisi vielä pari tuntia aikaa linkittää Kukkailotteluun.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou! Reissun päältä en päässyt linkittämään, mutta ensi kerralla, ensi kerralla...

   Poista
 7. No ohhoh. Ajattele, että kohta on marraskuu ja apilat sen kun porskuttaa :). Tykkään niistä tosi paljon, kun ovat sellasia sopivan "reuhuja". Niinkuin tosiaan kaikki muukin ojan pientareilta poimittu. Luonto on niin paras kukkakauppa. Ja vielä ilmainen.

  VastaaPoista
 8. Kauniitaha nuo apilat on. Meillä päin niitä ei kyllä enää löydy.
  Blogissani on sinulle tunnustus 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana tunnustus! Otan sen ilolla vastaan!

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall