sisustustrendit 2016

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Palaan kommentteihin mahdollisimman pikaisesti. 

Valkoisen Harmajan Suvi kirjoitti viime viikolla ajankohtaisen postauksen ruskean paluusta trendikkääksi sisustusväriksi. Muutama meistä lukijoista varmasti nielaisi tuossa kohdassa, sillä monissa kodeissa ruskea on viime vuosina tehokkaasti korvattu harmaalla, valkoisella tai mustalla. Minäkin olen itkenyt meidän punaruskeaa Boknäsin keittiön pöytää. Mietin sen maalaamista valkoiseksi ja mietin jopa sen korvaamista valkoisella pöydällä. Onneksi tuo pöytä on niin käytännöllinen ja iso, etten ole tohtinut sitä heivata. Tuo ruskea pöytä on jo nyt mielessäni muuttunut ajankohtaisemmaksi kuin ennen ja olen siitä todella iloinen, sillä se on hyvä pöytä. Vaihtelunhaluinen sisustaja haluaa sisustella trendikkäästi, mutta joskus kyllä kannattaa tuumata hetki ennen kuin lähtee kaikkia huonekaluja vaihtamaan tai seiniä maalaamaan. Onneksi minulla ainakin rahapussi laittaa tehokkaasti kapuloita rattaisiin kaikkien sisustushimotusten keskellä!

sisustustrendit 2016

Muutenkin sisustuksessa pitkä valkoinen kausi alkaa nyt olla lopuillaan ja ollaan siirtymässä selvästi tummempiin sävyihin. Mahtavatkohan valkoiset seinät saada väriä pintaansa monessakin kodissa? Meillä on monet seinät maalattu harmaanruskealla Tikkurilan Ajopuu -sävyllä. Se on vähän maitokahvimainen, mutta harmaampi ja mielestäni ihan nätti, joskin sitä on meillä vähän liian monessa seinässä. Minua himottaisi maalata olohuoneesta pari pientä seinää jollain sammuneen sinisen sävyllä. Vaikkapa vähän tuon tyylisellä kuin tuossa alla olevassa kuvassa. Yhdistäisin sen kaveriksi ruskean 50-luvun senkin, joka korvaisi meidän vanhan valkoisen TV-tason.

sisustustrendit 2016

Kuten Habitare-postauksessa jo totesinkin, on vihersisustaminen tämän hetken kuuma trendi. Vihreä ei muuten ole ainakaan vielä sisustuksissa kovinkaan vahvasti esillä, mutta uskon, että sekin tulee pikkuhiljaa nousemaan yhdeksi trendiväriksi. Itse en ole mikään erityinen vihreän ystävä vaatteissa enkä sisustuksessa, mutta jos tässä ennustajaeukkona toimin, niin uskon, että sellainen vähän sammunut veden vihreä tulee nousemaan lähivuosina yhdeksi kuumaksi sisustusväriksi, vähän kuten alla olevassa kuvassa, jossa se näyttääkin ihan kivalta.

sisustustrendit 2016

Näinhän se menee, heti kun on myynyt kaikki minihameet kirpparilla ja vaihtanut maksimekkoon, on muoti muuttunutkin jo minihameita suosivaksi. Mitä tästä taas opimme? Pysytään omalle tyylille ja sisustusmaulle uskollisina, tehdään pitkäaikaisia hankintoja, jotka näyttävät omaan silmään hyviltä pitkän aikaa.

Onko joku näistä uusista sisustustrendiväreistä alkanut himottaa sinua?

Here are some hot interior colour trends. I'm really getting into brown and blue but green is not my thing, not yet anyway.

Love, Kati

Pictures borrowed from:
http://www.apartmenttherapy.com/similar-dusty-blue-paint-colors-good-questions-194097
https://fi.pinterest.com/pin/510032726534281757/
http://www.decouvrirdesign.com/tendances/choisir-du-vert-pour-les-murs-5-bonnes-raisons/
https://fi.pinterest.com/pin/510032726534281900/