sisustusblogi

Ihanaa lauantaiaamua! Miten yksi viikko voi olla niin kamala ja toinen taas niin paljon kivempi? Eilen totesin SnapChatissä perjantaifiiliksissä, että viikko on ollut kiva ja tunnelmat viikonlopun alkuun aivan mainiot. Aiemmin tällä viikolla pohdin täällä blogissa oman asenteen vaikutuksia omaan mielenlaatuun. Näyttää oikeasti siltä, että vain keskittymällä omaan asenteeseen olen saanut fiilikset käännettyä positiiviselle moodille ilman, että on tapahtunut mitään kummallista. Mahtavaa huomata tuollainen muutos! Postauksen tuosta aiheesta voit lukea täältä.

sisustusblogi

Viikon positiivisimpana asiana pidän sitä, että bloggaamisinto taitaa olla tekemässä paluuta. Olen monina päivinä havahtunut ajatuksiini postausaiheista ja kuvaamiskohteista. Ja näköjään bloggaaminen on vaikuttanut myös omiini fiiliksiini positiivisesti, sillä ajatusten kirjaaminen tänne blogiin on auttanut minua parantamaan omia tunnelmia. Ne jotka minut tuntevat, tietävät, että olen peruspositiivinen ja iloinen ihminen. Samalla olen tiedostanut, että omien tunteideni vuoristoradan ylä- ja alamäet ovat minulla jyrkempiä kuin monilla muilla. Olemme kaikki niin erilaisia ja hyvä niin, mutta tiedostamalla oman tempperamentin erityispiirteet voimme ehkä ohjata omia tunteitamme jonkun verran ja välillä vähän loiventaa niitä ylä- ja alamäkiä.

sisustusblogi

Iloa ja onnea minulle tuovat myös meidän oman pihan maksaruohot, joita on ollut kiva napsia maljakkoon tänne sisällekin. Tuo maljakko on House Doctorin mallistosta ja se tuli hankittua Herttanen Design ja Deli:stä tannoisella Loviisan vierailulla. Ihana pieni ja moderni maljakko, jossa on pientä luksusta kultaisten raitojen kera!

sisustusblogi

Yksi ihana asia tältä viikolta on muuten eräs aika pieni työjuttu, josta innostuin ihan hykerryksiin asti! Kivaa kun saa toteuttaa omia ideoita ja nähdä niiden toteutuksen jälkeen hyviä tuloksia!

Mikä sinua on ilahduttanut tällä viikolla?

Mahtavaa viikonloppua ystävät!

I got a new vase and the flower is from our own garden. I'm so happy to be able to take flowers from our garden, finally!

Love, Kati

Tervetuloa seuraamaan minua myös Instagramissa, Facebookissa ja SnapChatissa.