keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Syysfiilistelyä


Vaikka päivälämpötilat pyörivät vielä parissakympissä, ovat omat ajatukset jo siirtyneet syksyisiin tunnelmiin. Huomaan päivittäin unelmoivani paksuista villahuiveista ja lämpimistä villatakeista. En varsinaisesti kuitenkaan odottele kylmiä talvipäiviä, mutta aamun kirpeät tunnelmat muistuttavat syksyn läheisyydestä. Syksy on ihanaa aikaa. Pimenevät illat, kellastuneet lehdet ja happirikas kostea ilma tuntuvat ihanilta mutta nautin myös siitä, että päivisin tarkenee vielä ballerinoissa ja ohuessa takissa tai neuleessa. Toppatakit, lapaset ja pipot odottavat vielä kylmempiä ilmoja.


Olenko ainoa syysfiilistelijä vai onko täällä muita?

Oikein ihanaa viikon jatkoa!

My current mood is really influenced by the approaching autumn and I keep finding myself thinking about big woolly scarfs and warm cardigans. I love the autumn crispy weather and dark evenings.

Love, Kati

Kuvat lainattu:

https://fi.pinterest.com/pin/510032726533881069/
https://fi.pinterest.com/pin/510032726533881174/
https://fi.pinterest.com/pin/463800461600620341/

6 kommenttia

 1. Syksyssä fiilistelen neuletakkeja, teetä, pimeitä iltoja, ruskaa ja kynttilänvaloa. Mieluummin kuitenkin pitäisin kesän.
  Aurinkoista loppuviikkoa Kati <3

  VastaaPoista
 2. Pidän syksystä kun on pimeä ja saa poltella kynttilöitä ja sujauttaa villasukst jakaan, mutta syyssateet myrskyineen saavat jäädä minun puolestani tulematta!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Syksyn kuulaat päivät ovat upeita, mutta räntää ja pimeyttä vihaan. Onneksi on kirkasvalolamppuja...

  VastaaPoista
 4. Mä en ole ihan vielä täysin antanut periksi syksylle. Muutamat kynttilät on kaivettu esiin, mutta poltettu niitä ei juurikaan ole. Mutta pian tulee se viltin alle kääriytymisen aika. Mulla syksyyn kuuluu myös kutimen kaivaminen esiin, sekin vielä odottaa...

  Aurinkoista torstaita <3

  VastaaPoista
 5. Syksy on ihanaa hämärtyvää aikaa. Kynttilöitä ja takkatulta. Ihana syksy!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Minä kyllä nautin syksystä, takkatuli, kynttilät, pehmeät huovat, syksyn väriloisto ja tuoksu <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall