lifestyleblogi

Ihanaa sunnuntaiaamua! Viime sunnuntainan kuvasin meidän aamiaista ajatuksenani postailla aamiaiseen liittyviä kuvia, mutta pöh, niistä ei tullutkaan yhtään kivoja! Niinpä ajattelin tänään kokeilla uudestaan ja hey presto, tällaisia niistä tuli! Aika kivoja, vai mitä? Me ollaan herätty tänään hitaasti, niin kuin sunnuntaina tavataan tehdä, ellei ole aikaista lähtöä turnaukseen, joka sekin on kyllä hyvin tavallista. Tänään ei onneksi ollut.

sisustusblogi

Bea herätti kahdeksan maissa. Sillä oli vissiin kova nälkä kun se söi eilen vähän huonosti. En sitten sen jälkeen saanut unta, mutta pötköttelin sängyssä blogeja lukien ja nettikirppareita tutkaillen. Miehen herättyä paljastin hänelle muutamia sisustussuunnitelmia, joita olen päässäni viime ajat pyöritellyt. Ihan vaan sen takia, etteivät sitten tule shokkina kun oikeasti alkaa tapahtumaan. Ai niin, onhan tämä myös hänen kotinsa!

aamiainen

Olen kyllä kovin kiitollinen miehelle siitä, ettei hän paljoa puutu minun sisustuskotkotuksiini. Tavallaan pidän sitä myös ihan mukavana, että hän on edes vähän kiinnostunut siitä, minkälainen sisustus meillä on, mutta jättää sen pähkimisen kyllä aika visusti minun huolekseni. Muutoksista vaan pitää tiedottaa ajoissa ja vähän ehkä joskus jopa perustella että miksi näin tehdään, mutta eipä hän paljon muuten näihin puutu.

sisustusblogi

Sisustussuunnittelua


Hassua muuten, että nämä kuvat toimivat aika kivana moodboardina sille, mitä muutoksia olen ajatellut täällä meillä tehdä. Haluaisin tuoda ripauksen sinistä meidän olohuoneeseen ja ajatuksena on maalata muutama seinä sellaisella savun sävyttämällä sinisellä. Lisäksi minulla on hirveä himo ruskeaan ja etsinnässä on tiikkinen 50- tai 60-luvun senkki, joka tulisi toimittamaan televisiotason virkaa. Lisäksi saattaa käydä samalla niin, että yksi kaappi saa mustaa pintaansa ja samalla valkoinen laatikosto lähtee kiertoon.

sisustusblogi

Nämä siis ovat vain suunnitelmia, joten lopullinen toteutus voi ollakin ihan jotain muuta. Jotenkin tuntuu ihanalta, kun pää on täynnä ideoita ja niitä voi ihan rauhassa tässä pyöritellä ennen lopullista toteutusta. Monestihan suunnittelu on se hauskin osa koko juttua.

Tuo ihana sininen purkki on muuten Prismasta ja niitä haluaisin lisää, sillä kauniin ulkomuotonsa lisäksi se on oivan kokoinen mm. aamujougurttia varten. Nyt lähden viemään poikia jalkapallotreeneihin ja ajattelin hyödyntää tuon ajan tekemällä Bean kanssa pitkän kävelylenkin. Lisäksi on pakko piipahtaa yhdessä vanhantavaran kaupassa, siis ihan pakko! :)

Suloista sunnuntaita sinulle!

I've had a slow Sunday morning today and enjoyed a lovely breakfast. Now I'm off to take the boys to football training and I think I will use that time to take a long walk with Bea. Have a great Sunday!

Love, Kati