Minulla on kuulkaas aivan hirveä sisustuskuume. Kai se tuli jonain Habitaren jälkitautina. Vain jokin aika sitten valittelin, ettei oikein innosta sisustella eikä ideoitakaan tahdo löytyä. No nyt löytyy! Olen alkanut selailemaan Tori.fi:tä niissä tarkoituksissa ihan tosissaan ja lisännyt sinne muutaman vahdinkin. Lisäksi himoitsen kaikenlaista uusista sohvista keittiön lamppuun ja siltä väliltä.

Tekee mieli maalata ja uudelleen järjestellä ja vaihtaa mattoja ja niiden paikkoja. Pää pyörii ajatuksia, mutta pakko on vähän itseään toppuutella, ettei taas menisi överiksi. Taisi se Habitare olla ihan viimeinen niitti minun sisustuskuumeen nousuun.


Nuo kuvissa näkyvät pienet maljakotikin ovat suhteellisen tuore sisustushankinta. Ostin ne Cobellon alehyllystä ja tykkään niistä todella paljon. Eikä hintakaan päätä huimannut! Sehän se pirulainen onkin, että sisustuspuuhat pakkaavat yleensä aika paljon maksamaan ja kun noita rahareikiä piisaa muuallakin, täytyy vähän tuumata ennen isompia hankintoja. Omalle haavelistalle on nyt päässyt vahvasti mm. Hakolan sohvat. Eivät ne nyt mitään maailman kalliimpia ole, muttei minulla ihan tuollaisia summia kuitenkaan taskun pohjalla pyöri, eli vakavaa suunnittelua tuollainen hankinta kyllä vaatii.


Habitaresta minuun tarttui myös vahva ihastus kaikkeen 50-lukulaiseen ja olenkin jo ehtinyt viikonlopun aikaa kolumaan netin, Pinterestin ja kaikki nettikirppikset sopivanlaisen 50-luvun senkin toivossa. Vielä ei ole löytynyt, mutta onkohan tuo metsästys puolet siitä ostamisen ilosta? Mies kyllä painokkaasti tuossa päätti, ettei tähän taloon tule ensimmäistäkään uutta huonekalua ennen kuin meidän todella vanha ja huono sänky on uusittu. Nooh, jos se edullinen senkki tulee vastaan, niin voihan tuosta päätöksestä varmaan vähän poiketa?


Nyt olisi kiva kuulla mitä sisustushimotuksia teillä on ja miten pitkään harkitsette varsinkin isompia sisustushankintoja?

Mukavaa alkavaa viikkoa!

I've come down with a serious decoration fever. I have a ton of ideas on how to redecorate the whole house but it requires money and a willing husband to do painting and stuff so I need to calm myself down a little now and take it one step at the time.

Love, Kati