sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Sisustuskuume


Minulla on kuulkaas aivan hirveä sisustuskuume. Kai se tuli jonain Habitaren jälkitautina. Vain jokin aika sitten valittelin, ettei oikein innosta sisustella eikä ideoitakaan tahdo löytyä. No nyt löytyy! Olen alkanut selailemaan Tori.fi:tä niissä tarkoituksissa ihan tosissaan ja lisännyt sinne muutaman vahdinkin. Lisäksi himoitsen kaikenlaista uusista sohvista keittiön lamppuun ja siltä väliltä.

Tekee mieli maalata ja uudelleen järjestellä ja vaihtaa mattoja ja niiden paikkoja. Pää pyörii ajatuksia, mutta pakko on vähän itseään toppuutella, ettei taas menisi överiksi. Taisi se Habitare olla ihan viimeinen niitti minun sisustuskuumeen nousuun.


Nuo kuvissa näkyvät pienet maljakotikin ovat suhteellisen tuore sisustushankinta. Ostin ne Cobellon alehyllystä ja tykkään niistä todella paljon. Eikä hintakaan päätä huimannut! Sehän se pirulainen onkin, että sisustuspuuhat pakkaavat yleensä aika paljon maksamaan ja kun noita rahareikiä piisaa muuallakin, täytyy vähän tuumata ennen isompia hankintoja. Omalle haavelistalle on nyt päässyt vahvasti mm. Hakolan sohvat. Eivät ne nyt mitään maailman kalliimpia ole, muttei minulla ihan tuollaisia summia kuitenkaan taskun pohjalla pyöri, eli vakavaa suunnittelua tuollainen hankinta kyllä vaatii.


Habitaresta minuun tarttui myös vahva ihastus kaikkeen 50-lukulaiseen ja olenkin jo ehtinyt viikonlopun aikaa kolumaan netin, Pinterestin ja kaikki nettikirppikset sopivanlaisen 50-luvun senkin toivossa. Vielä ei ole löytynyt, mutta onkohan tuo metsästys puolet siitä ostamisen ilosta? Mies kyllä painokkaasti tuossa päätti, ettei tähän taloon tule ensimmäistäkään uutta huonekalua ennen kuin meidän todella vanha ja huono sänky on uusittu. Nooh, jos se edullinen senkki tulee vastaan, niin voihan tuosta päätöksestä varmaan vähän poiketa?


Nyt olisi kiva kuulla mitä sisustushimotuksia teillä on ja miten pitkään harkitsette varsinkin isompia sisustushankintoja?

Mukavaa alkavaa viikkoa!

I've come down with a serious decoration fever. I have a ton of ideas on how to redecorate the whole house but it requires money and a willing husband to do painting and stuff so I need to calm myself down a little now and take it one step at the time.

Love, Kati

16 kommenttia

 1. Sisutusharrastus on aika kallis harrastus, sen olen huomannut. Nyt ei polttele mikään erityinen ja jätin suosiolla tuon Habitarenkin väliin:) Keväällä ja kesällä tehtiin molemmat vessat mikrosementillä ja maalattiin, joten nyt viimeiset kuvat on ottamatta tuosta alakerran, eli isännän vessasta. Lamppu sieltä katosta vielä uupuu, mutta näillä mennään. Oli aikamoinen projekti, mutta näitä voi joskus olla, muttei liian usein!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jee! Kympäs innolla kurkkaamassa vessakuvat blogistasi! :)

   Poista
 2. I feel you, vaikken habitaressa käynytkään :)
  Tällä hetkellä uusin himotukseni ovat osto- ja myyntiliikkeet, joista tekee mahtavia löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule ihan sama mulla! Viiskytluku kutkuttaa ja kaikki kirppikset on pakko koluta! :)

   Poista
 3. Habitare on kyllä sellainen paikka, että siellä se sisustuskuume vain yltyy :) Itsekin huomasin tuon 50-lukulaisuuden ja kuolaan Ornäsin nojatuolia..ehkä lottavoittoa odotellen... Olen yrittänyt ajatella, että "harkitaan harkitaan..." mutta vaikeaahan se on kun joku polttelee.

  VastaaPoista
 4. Syksy saa kyllä sisustamaan, täälläkin tekisi mieli yhtä sun toista, mutta niin täytyy minunkin itseäni hillitä, ettei mene ihan överiksi!
  Pienilläkin jutuilla ja vaikka huonekalujen uudelleen järjestelyllä pääsee myös aika pitkälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Pientä siirtelyä, maalaamista yms sekä kauniit kukat ja kynttilät toimivat aina!

   Poista
 5. Täällä himottaa uusi sohva ja matto olohuoneeseen. Ihania nuo pienet maljakot <3

  VastaaPoista
 6. Syksyinen sisustuskuume on ihan sallittua!
  Piristää ja pitää mielikuvituksen liikkeellä!

  VastaaPoista
 7. Meillä on ollut pitkään mietinnässä uusi sohva ja tuolla messuilla vihdoin näin livenä nuo Hakolan sohvat. Uuden sohvan hankintapaikka on siis selvillä, vielä pitää päättää Lazy vai Cosy... Ja uusi sänkykin meillä on hankintalistalla. Se Matrin iso sänky petauksineen olis niin ihana, mutta ehkä siihen ei budjetti piisaa.

  Ihanaista uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, samaa täällä pähkin, Lazy vai Cozy, ja millä vuosituhannella minulla on kumpaankaan varaa!?!?!?! :)

   Poista
 8. Mä niin tiedän ;)! Sama täällä. Sata ja yks ajatusta mielessä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall