Niin se vaan onni löytyy tosi pienistä jutuista! Iloitsen ihan mielettömästi tämän blogin uudesta ulkoasusta, jonka sain ihan itse tehtyä. Toki ostin valmiin pohjan, mutta toin sen tänne Bloggeriin ihan omin pikku kätösin. Vaikka se oli yllättävän helppoa, olen silti oikeasti aika ylpeä itsestäni. Miksiköhän jahkailin tuon asian kanssa niin kovin pitkään? Itse asiassa minun piti tehdä tämä jo kesän aikana, mutta ajattelin sen olevan tosi hankalaa ja vievän minulta vähintään viikonlopun, mutta eipäs mitään, koko hommaan paloi muutama hassu tunti! Sain vielä lopulta myös tehtyä tänne vielä uuden bannerin ja siitäkin tuli ihan kiva.


Toinen ilon aihe on tuo kirppikseltä löydetty sininen vaasi. Se on niin kauniin värinen ja tosi trendikäs. Hintaa vaasille tuli kokonaiset viisi euroa ja olen ihastellut sitä nyt jo päiväkaupalla. Tykkään siitä ihan älyttömästi!


Ja sitten kolmas ilon aihe ovat vaasissa olevat ihanat omasta pihasta poimitut maksaruohot. Ai että mikä mukava tunne tulee siitä, kun vihdoin meidän pihasta voi napsaista kukkia vaasiin! Se on merkki siitä, että hommat ovat oikeasti täällä edenneet ja ollaan koko ajan lähempänä raksahommien loppumista. Siitäkin voi olla tosi onnellinen!


Tuo pöydällä näkyvä kirja on myös todellinen onnen lähde. Se on Piia Kalliomäen Aina oikein. Ostin sen edullisesti taannoisesta Design Market -tapahtumasta. Kirjassa on kivoja ja helppoja neuleohjeita meille kaikille wannabe-neulojille, jotka emme osaa mitään kauhean vaikeita juttuja tehdä. Kirjassa olevilla ohjeilla saa helposti kudottua torkkupeiton tai vaikka tyynynpäällisen. Ja jos neulominen ei innosta, kirja saattaa kiinnostaa sen sisältämien aivan ihanien sisustuskuvien vuoksi. Aina oikein on oikeasti opus, josta uskon saavani iloa tosi pitkään!


Mitkä pienet asiat ovat ilahduttaneet sinua viime aikoina?

Mukavaa sunnuntaita!

I'm so happy about some small things. I love the blog's new look which was surprisingly easy to do. Then I love the blue vase which I found at a flea market and the flowers in it are from our garden. The lovely book on the table has beautiful knitting ideas and lovely photographs! Have a nice Sunday!

Love, Kati