sisustusblogi

Pääsin eilen töiden jälkeen piipahtamaan Habitare-messuilla. Napsin sieltä muutaman kuvan, mutten ehtinyt valitettavasti sen tarkemmin haastatella osastojen henkilökuntaa tai paneutua eri tuotemerkkejen uutuuksiin. Näillä kuvilla ajattelinkin välittää teille kurkistuksen messujen tarjontaan ja samalla poimin teille muutaman sisustustrendin, jotka messuilta bongasin.

Trendi 1: Vihersisustaminen


Melkein kaikilla osastoilla vihersisustaminen oli läsnä tavalla tai toisella. Lisäksi vihersisustamiseen tarjottiin monenlaisia ratkaisuja. Hakolan viherhyllyt olisivat niin ihanat meidän keittiön pikkuikkunalla!

sisustustrendit 2016
Lisää kuvateksti
vihersisustaminen

 Trendi 2: 50-luku


Sohvissa, tuoleissa ja senkeissä näkyy vahvasti 50-luvun vaikutteita ja itseänikin alkoi kutkuttamaan erityisesti kevyen 50-lukutyylisen sohvan hankkiminen.

50-luvun sisustustyyli
sisustusblogi
sisustustrendit 2016

Trendi 3: Tummat sisustukset


Valkoisen voittokulku sisustuksessa alkaa olla ohi ja nyt ollaan selkeästi menossa värikkäämpään ja tummempaan sisustukseen. Saapa nähdä miten minäkin, joka olen aina rakastanut valkeaa sisustuksessa, tuohon tummaan trendiin lähden sitten lopulta mukaan. Pystynköhän siihen sitten kuitenkaan omassa kodissa?

sisustustrendit 2016
kylpyhuone

sisustustrendit 2016

Mikä näistä trendeistä puhuttelee sinua? Ovatko vihersisustus, tummat sävyt tai 50-luku alkaneet kiinnostaa sinua?

Ihanaa viikonloppua ja kivoja messuja jos suuntaat sinne viikonlopun aikana!

I took some pictures while visiting the Finnish interior fair Habitare.

Love, Kati