perjantai 2. syyskuuta 2016

Hui kamala!


Hui mikä päivä tänään on ollut! Olin ammulla lähdössä töihin kun toinen kaksospoika tuli ovelle kertomaan, että veli on ajanut autoa päin pyörällä. Sydänhän siinä hyppäsi äidin kurkkuun kun mielessäni näin jo pojan verissäpäin auton konepellillä. Onneksi onnettomuudessa oli mukana paljon onnea ja poika selvisi säikähdyksellä, eikä verta vuotanut tippaakaan. Autoilija oli nähnyt pojan ja hiljentänyt vauhtia niin, että auto oli käytännössä pysähtynyt. Mutta kännykkää pyörän päällä räplännyt poika ei enää ehtinyt jarruttaa ja törmäsi autoon niin, että lensi pyörän tangon yli. Ihmeellistä, ettei mitään sen pahempaa sattunut! Kamalinta on se, että kypärä puuttui onnettomuushetkellä pojan päästä!

Säikähdys oli niin kova, että vaikka mitään vakavaa ei tällä kertaa tapahtunut, oli itku herkässä monta tuntia tapahtuman jälkeen, niin minulla kuin pojallakin. Ja poikakin lupasi, että kypärä menee tulevaisuudessa päähän joka päivä! Lohtu sekin.


Onneksi on viikonloppu, että ehdin pari päivää toipua tuosta henkisestä järkytyksestä! Mielessä pyörii vaan, että mitä kamalaa olisikaan voinut sattua!

Toivon teille kaikille oikein turvallista ja ihanaa viikonloppua! Ja arvontaan ehtii osallistumaan vielä pari päivää täällä.

My son had a little accident this morning and I still feel a bit shaken although nothing serious happened. So much luck in the unlucky situation. Have a safe weekend!

Love, Kati

17 kommenttia

 1. Onneksi kaikki hyvin ❤️ Meillä onneksi tuo kypärä menee päähän automaattisesti ja kännykkäkin pysyy repussa koulumatkoilla.

  Rentouttavaa viikkistä sinulle 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno jutu! Itse olen huomannut, että pienemmät vielä hyvin näitä sääntöjä noudattavat, mutta yläkoulussa viimeistään aletaan nurista kypärästä. Onneksi tämä säikäytti meillä kaikki lapsetkin sen verran, että kypärästä ollaan tulevaisuudessa samaa mieltä.

   Poista
 2. Todellakin hui!
  Mutta onneksi mitään vakavampaa ei sattunut!
  Rentoa viikonloppua sinulle ja yritä toipua järkytyksestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Ja onneksi poikakin tajusi tilanteen vakavuuden ettei vain viitannut kintaalla.

   Poista
 3. Ihan sydän jätti lyönnin väliin täälläkin kun tätä luin. Kamalaa :(
  Onneksi ei mitään pahempaa sattunut kuitenkaan.
  Rentouttavaa viikonloppua Kati <3

  VastaaPoista
 4. Onneksi ei mitään sattunut, vaikka ainekset kaikkeen oli olemassa. Suojelus oli nyt kyllä mukana. Joskus nämä opit pitää ottaa kokemuksen kautta. Kypärä kun ei ole mitenkään trendijuttu nuorilla eikä kyllä vanhemmillakaan.
  Kaikesta huolimatta rentouttavaa viikonloppua sinne teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon tosiaan, että tästä otetaan opit ja tulevaisuudessa ajetaan varovaisemmin.

   Poista
 5. Hui! Onni onnettomuudessa. Ehkä poika muistuttaa kavereitaankin kypärästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin. Ainakin oman luokan lapset olivat kovin huolissaan.

   Poista
 6. Onneksi ei käynyt pahemmin! Varmasti säikäytti. Oon itse ollut jännittyneenä, että kuinka käy meidän seiskaluokkalaisen kypärän käytön...Onneksi hän on aika itsenäisen ja sanoi ainakin vielä, että tottakai hän käyttää kypärää. Aika moni lakkaa viimeistään yläkoulussa käyttämästä.:( Kummityttö törmäsi vuosia sitten kaivuriin ihan kotinsa nurkilla, onneksi oli silloin kypärä päässä, sillä se kypärä halkesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläkoulu on hankala. Ilmeisesti siellä kypärän käyttö on enemmän poikkeus kuin sääntö. Toivottavasti teillä pysyy kypärä tulevaisuudessakin päässä!

   Poista
 7. Hui kamalaa, onneksi enkelit olivat matkassa <3
  Haleja Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Suojelusenkelit olivat kyllä pojalla matkassa. <3

   Poista
 8. Onneksi ei sattunut mitään! ❤️
  Olen jo pitkään kauhistellut pyörällä kännykkä kädessä ajavia lapsia, liekö Pokémon tai kavereille viestittely, musiikin kuuntelu vai mikä, mutta vaaralliselta touhu näyttää 😔

  VastaaPoista
 9. Ja vaarallista se onkin! Onneksi meillä oli nyt onni matkassa! <3

  VastaaPoista
 10. Hui kamalaa. Onneksi ei käynyt pahemmin <3 Mä aina kauhulla katselen, kun lapset ajavat ilman kypärää ja kännykkä kourassa :(

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall