Hui mikä päivä tänään on ollut! Olin ammulla lähdössä töihin kun toinen kaksospoika tuli ovelle kertomaan, että veli on ajanut autoa päin pyörällä. Sydänhän siinä hyppäsi äidin kurkkuun kun mielessäni näin jo pojan verissäpäin auton konepellillä. Onneksi onnettomuudessa oli mukana paljon onnea ja poika selvisi säikähdyksellä, eikä verta vuotanut tippaakaan. Autoilija oli nähnyt pojan ja hiljentänyt vauhtia niin, että auto oli käytännössä pysähtynyt. Mutta kännykkää pyörän päällä räplännyt poika ei enää ehtinyt jarruttaa ja törmäsi autoon niin, että lensi pyörän tangon yli. Ihmeellistä, ettei mitään sen pahempaa sattunut! Kamalinta on se, että kypärä puuttui onnettomuushetkellä pojan päästä!

Säikähdys oli niin kova, että vaikka mitään vakavaa ei tällä kertaa tapahtunut, oli itku herkässä monta tuntia tapahtuman jälkeen, niin minulla kuin pojallakin. Ja poikakin lupasi, että kypärä menee tulevaisuudessa päähän joka päivä! Lohtu sekin.


Onneksi on viikonloppu, että ehdin pari päivää toipua tuosta henkisestä järkytyksestä! Mielessä pyörii vaan, että mitä kamalaa olisikaan voinut sattua!

Toivon teille kaikille oikein turvallista ja ihanaa viikonloppua! Ja arvontaan ehtii osallistumaan vielä pari päivää täällä.

My son had a little accident this morning and I still feel a bit shaken although nothing serious happened. So much luck in the unlucky situation. Have a safe weekend!

Love, Kati