On siitä kuulkaas aikaa, kun on täällä Villa Valkossa tullut postaukset peräkkäisinä päivinä! Mutta mitäpä siitä! Sitten kun tuntuu siltä, pitää alkaa tekemään! Ja tämä lauantaiaamu antaa muutenkin minulle ihanan rauhalliset puitteet kun mies on kuskannut kaikki lapset harrastamaan ja me Bean kanssa täällä pidetään taloa pystyssä. Ihanan rauhallista! En tiedä onko mahdollista, mutta jos voisin, laittaisin tämän postauksen taustalle musat soimaan, sillä haluan välittää teillekin pienen palan omaa onnellista oloa. Linkkaan kuitenkin yhden hyvänmielen biisin tähän postaukseen, jonka toivon vaikuttavan teihin samoin kuin se vaikuttaa minuun. Käyhän klikkaamassa se soimaan ennen kuin jatkat lukemista.
Eilen oli muuten kummallinen hyvän mielen päivä. Ja kumallisesti vielä niin, ettei edes tapahtunut mitään erityistä, ei ollut edes erityisen ihana päivä. Ehkä perjantai sai minut valloilleen ja se sytytti sellaisen mukavan tunteen sisällä. Radiosta tuli tuo ihana biisi, joka innoitti ihailemaan auringonpaistetta, syksyn värejä ja fiilistelemään tulevaa viikonloppua. Niin pienistä asioista se onnellisuuden tunne tulee. Miksiköhän sitä on välillä vaikea löytää, vaikka etsimällä etsii?


Pieni onnellisuuden kipinä tulee ainakin minulle siivotusta kodista ja tällä hetkellä muutamista pienistä sisustushankinnoista, joita olen tänne kotiin taas haalinut. Samalla kuitenkin huomaan, että minun on ihan pakko karsia toisesta päästä tavaraa pois, sillä kaapit tursuavat kaikkea turhaa! Ensi viikon tavoitteena on kirppispöydän varaaminen!

Olen kyllä paljon käyttänyt myös Facebook-kirppiksiä ja tavallaan ne ovat siitä kivoja, että hinnat voi laittaa tosi alas kun ei tule mitään pöytäkustannuksia. Niissä vaan on mennyt meno niin älyttömäksi kaikkine yyveineen, aaveineen, jonoineen, kansioineen, mittoineen, koiratalouksineen, kissatalouksineen, tahroineen, kahvipakettivaihtoineen jne. etten oikein tahdo jaksaa sitä touhua. Lisäksi monesti on käynyt niin, että ensin myytävästä tuotteesta melkein tapellaan ja sitten sitä ei kukaan huoli kun ensin varannut kahden viikon päästä päättäkin olla ostamatta kolmen euron kynttiläkippoa. Myyjänä sitten seisot siinä eteisessä kynttiläkippo kädessä ja monen hetken viestittely on tehty turhaan. Odotan oikein, että joku kirjoittaa vielä kirjan Facebookin kirpputorimeiningin omituisuuksista! Aamutelevisiossa muuten esiintyi juuri bändi, joka ottaa sanoituksensa Vauva.fi -keskustelupalstoilta. Aivan mahtavaa! :)


Tuo biisi, joka eilen sai minut huomaamaan omat hyvät fiilikset, oli Justin Timberlaken Can't Stop The Feeling. Kuunnelkaahan, sillä hyvät fiilikset ovat taatut!


Iloista lauantaipäivää just sulle! Tuliko muuten hyvät fiilikset tuosta biisistä?

Check out this good mood video from Justin Timberlake! What a feelgood tune!

Love, Kati