Ei syksyä ilman pieniä sisustushankintoja. Eikä syksyä ilman uutta kynttiläjuttua. Minä aloitin syksyn sisustushankinnat tällä ihanalla roosaan ja kupariin vivahtavalla kynttilälyhdyllä. Tai se on oikeastaan monikäyttöinen, sillä kun ottaa kynttilänpidikkeen pois, siitä saa myös ihanan maljakon! Kätevää ja monikäyttöistä!

Ilokseni totesin, että lyhty sopii tosi hyvin meidän olohuoneeseen, jossa on muutakin kuparia ja nyt myös vaaleanpunaista, sillä uuden lyhdyn kunniaksi vaihdoin myös koristetyynyihin vaaleanpunaiset liinat. Pientä vaaleanpunaista unelmaa siis käynnissä, mutta se sallittakoon vielä kun muutama auringonsäde jaksaa puiden lomasta paistaa!


Kuten viime postauksesa mainitsin, olen potenut pahanpuoleista flunssaa viime päivät ja siksi minulla olikin nyt aikaa tutustua mm. IKEAn uuteen kuvastoon erityisellä tarkkuudella. Mitään ihan ihmeellistä ei siitä jäänyt mieleen, muuta kuin kuvissa olevissa sisustuksissa vallitsevat tummat sävyt. Kovasti viehättävät minua pitkän valkoisen kauden jälkeen. Ja kivoja uutuuksia IKEAllakin on tulossa, joista oma suosikkini on mustaakin mustempi SVÄRTAN-sarja, joka on tulossa syksyllä myyntiin. Sarjasta löytyy mm. sellainen ihanan musta tarjotinpöytä, jollaista vähän kaavailin olohuoneen nurkkaan.


Habitare messulippuarvonta


Syksyn sisustussuunnittelut ja sisustushankinnat lähtevätkin taas kunnolla käyntiin Habitare-messujen myötä, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-11.9.2016 ja minulle on annettu ilo ja kunnia arpoa sinne kaksi lippua! Joku teistä onnekkaista voittaa siis lipun itselleen ja ystävälleen! Osallistua voit kertomalla kommenttiboksissa syksyn sisustushaaveesi ja jättämällä siihen sähköpostiosoitteesi. Jos olet blogini kirjautunut lukija Facebookissa tai täällä Bloggerissa, saat ystävällisesti kaksi arpaa ja lukijaksi voi toki liittyä myös kisan aikana. Arvonta päättyy sunnuntaina 4.9.2016 klo 20.

Onnea kaikille tasapuolisesti!

I bought a new pinkish copperish candle holder to start the autumn decoration. I'm also running a competition, which unfortunately is only for Finnish readers.

Love, Kati