keskiviikko 31. elokuuta 2016

Vaaleanpunaisen lasin läpi ja *Habitare-messulippuarvonta*Ei syksyä ilman pieniä sisustushankintoja. Eikä syksyä ilman uutta kynttiläjuttua. Minä aloitin syksyn sisustushankinnat tällä ihanalla roosaan ja kupariin vivahtavalla kynttilälyhdyllä. Tai se on oikeastaan monikäyttöinen, sillä kun ottaa kynttilänpidikkeen pois, siitä saa myös ihanan maljakon! Kätevää ja monikäyttöistä!

Ilokseni totesin, että lyhty sopii tosi hyvin meidän olohuoneeseen, jossa on muutakin kuparia ja nyt myös vaaleanpunaista, sillä uuden lyhdyn kunniaksi vaihdoin myös koristetyynyihin vaaleanpunaiset liinat. Pientä vaaleanpunaista unelmaa siis käynnissä, mutta se sallittakoon vielä kun muutama auringonsäde jaksaa puiden lomasta paistaa!


Kuten viime postauksesa mainitsin, olen potenut pahanpuoleista flunssaa viime päivät ja siksi minulla olikin nyt aikaa tutustua mm. IKEAn uuteen kuvastoon erityisellä tarkkuudella. Mitään ihan ihmeellistä ei siitä jäänyt mieleen, muuta kuin kuvissa olevissa sisustuksissa vallitsevat tummat sävyt. Kovasti viehättävät minua pitkän valkoisen kauden jälkeen. Ja kivoja uutuuksia IKEAllakin on tulossa, joista oma suosikkini on mustaakin mustempi SVÄRTAN-sarja, joka on tulossa syksyllä myyntiin. Sarjasta löytyy mm. sellainen ihanan musta tarjotinpöytä, jollaista vähän kaavailin olohuoneen nurkkaan.


Habitare messulippuarvonta


Syksyn sisustussuunnittelut ja sisustushankinnat lähtevätkin taas kunnolla käyntiin Habitare-messujen myötä, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-11.9.2016 ja minulle on annettu ilo ja kunnia arpoa sinne kaksi lippua! Joku teistä onnekkaista voittaa siis lipun itselleen ja ystävälleen! Osallistua voit kertomalla kommenttiboksissa syksyn sisustushaaveesi ja jättämällä siihen sähköpostiosoitteesi. Jos olet blogini kirjautunut lukija Facebookissa tai täällä Bloggerissa, saat ystävällisesti kaksi arpaa ja lukijaksi voi toki liittyä myös kisan aikana. Arvonta päättyy sunnuntaina 4.9.2016 klo 20.

Onnea kaikille tasapuolisesti!

I bought a new pinkish copperish candle holder to start the autumn decoration. I'm also running a competition, which unfortunately is only for Finnish readers.

Love, Kati

13 kommenttia

 1. Oma haave täyttyisi uuden ruokapöydän ja tuolien myötä, yhden jo löysin mutta se olikin poistunut myynnistä, jatkan etsintää... Kahdella mukana mahtavassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. Ihana!<3 Mulla on samanlaisia lyhtyjä kirkkaana kahta eri kokoa, ja olenkin käyttänyt niitä ihan vain maljakkoina toistaiseksi.:) Todella hyvät siihen tarkoitukseen. Mäkin ostin viime viikolla yhden lyhdyn:D Syksyn sisustushaaveisiin kuuluu nuoremman pojan huoneen päivittäminen. Se on ainoa huone meillä, jonne ei ole koskettu maalipintoihin. Nyt olisi aika. Sellainen ilmainen "sisustushaave" on saada meidän ja pojan vaatehuoneet ojennukseen ja turhat tavarat kiertoon.:)

  VastaaPoista
 3. Lyhtyjä ei voi koskaan olla liikaa! Ihanan monikäyttöinen tosiaankin tuo lyhty. Minun sisustushaaveenani olisi löytää uudistettuun makkariin uudet matot.
  Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 4. En osallistu nyt lippujen arvontaan, mutta haaveissa on nukkupaikka olohuoneeseen ja samaan huoneeseen matto myös.
  Ihanaa elokuun viimeistä iltaa ja mukavaa alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
 5. Uudet ruokapöydän tuolit haaveissa.

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa. Suunnitteilla parvi.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Sisustushaaveena uusi valaisin. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Syyssisustelu on kivaa. Kahdella 👍🏻 mukana 🍀 Tuija

  VastaaPoista
 9. Haaveena olisi uusi sohva
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 10. Uuden maton haluaisin olkkariin.
  Kahdella mukana.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Haluaisin uuden syksyisen ja paksun viltin, johon voisi kääriytyä.
  Yhdellä arvalla mukana. :)
  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Voi haaveitahan täällä riittää, mutta nyt täyttyy pitää pää kylmänä ja odottaa raksaprojektin valmistumista, miettiä sitten ajan kanssa, mikä sopii uuteen kotiin. Mutta haaveillahan aina voi! Mukana arvonnassa ❤️

  VastaaPoista
 13. Tahtoisin ideoita kodin valaistukseen syksylle. Haaveilen pehmeästä valomaailmasta makuuhuoneeseen.
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall