keskiviikko 17. elokuuta 2016

Uusi olohuoneen pöytä


Kuten taisin aiemmin mainita, ei meillä ole tapahtunut sisustusrintamalla pitkään aikaan yhtään mitään. Edes sisustusbloggaaja ei pysty  näköjään ihan koko ajan sisustamaan. Siksi olenkin ihan superiloinen siitä, että vihdoinkin pääsen kirjoittamaan tänne blogiin jotain ihan oikeita sisustusuutisia täältä Villa Valkosta. Meille on nimittäin muuttanut uusi olohuoneen pöytä.Todella pitkän harkinnan jälkeen olohuoneessamme seisoo nyt tamminen täyspuupöytä. Minulla oli pitkään halu keventää olohuoneen sisustusta ja yksi tekijä, joka mielestäni teki siitä vähän raskaan oloisen, oli vanha valkoinen pöytä. Pitkään harkitsin marmoripöytää ja olinkin hyvin lähellä päätyä sellaiseen, mutta sitten tämä puupöytä ikään kuin tuli elämääni vaivihkaa. Puupöytä oli mielestäni kiva valinta meidän olohuoneeseen, sillä se tuo lämpöä ja luonnollisuutta, jota vaalea sisustus ehkä vähän kaipasi. Lisäksi pöytä on keveydestään huolimatta ihan jämäkkä ja vähän edellistä pienempi, joten se jättää kaivattua tilaa ympärilleen. Lisäksi haluaisin muutenkin yksinkertaistaa sisustusta ja siirtyä vähän skandinaavisempaan linjaan. Ihan ultramoderni ei taida olla minun juttuni, mutta sellainen yksinkertainen ja lämmin skandinaavisuus kyllä viehättää. Tässä puupöydässä on mielestäni juuri sitä.


Yritin ihan tosissani kuvata uutta pöytää mahdollisimman monesta kulmasta, jotta saisitte hyvän käsityksen pöydän mallista. Beasta on tullut sellainen linssilude, että jouduin ihan tosissani hätistelemään sitä pois kuvista ja niinpä luovutin ja annoin sen tulla kuviin mukaan. Ja kyllähän Beakin tuo sitä kaivattua lämpöä ja tunnelmaa sisustukseen. Täydellinen sisustuskoira siis.

Ostin olohuoneen pöydän päälle ehkä noin vuosi sitten tuon kuparinvärisen lampun ja mielestäni uusi pöytä ja kuparinvärinen lamppu ovat parempi match kuin vanha pöytä ja kuparilamppu. Vanha pöytä henki mielestäni liikaa maalaisromanttisuutta, johon taidan olla nyt vähän kyllästynyt. 


Kuvien kautta on ehkä vähän vaikea välittää sitä tilantuntua, joka meidän olohuoneeseen tuli uuden pöydän kera. Vanha oli pikkuisen isompi ja neliönmuotoisena se vei muutenkin enemmän tilaa. Itse myös pidän siitä, ettei nykyisen pöydän alla ole mitään hyllyä, mihin voisi kasata ja kerätä lehtiä ja muuta tavaraa. Pysyy kokonaisuus siistimpänä.

Nyt ollaan jännän äärellä, sillä kovasti haluaisin tietää, mitä mieltä te olette meidän pöytävalinnasta. Toiko se olohuoneeseen kaivattua keveyttä ja luonnollisuutta vai mitä mieltä olette? Jos joku teistä ei muista vanhaa pöytää, sitä voi kurkata vaikka täältä.

We have a new coffee table. It's soid oak and I think it brought some much needed lightness and natural feel to our livingroom.

Love, Kati

22 kommenttia

 1. Ihana pöytä ja ihana koiruli! <3 Tykkään tosi paljon tuosta teidän värimaailmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Marita! Koirulilla on uusi rennompi frisyyri ja se sopii mielestäni sille paremmin kuin vanha. :)

   Poista
 2. Uusi pöytä on kaunis ja selkeälinjainen, tuo kyllä tilaa teidän olohuoneeseen. Ja väri tuo lämpöä.
  Niinkuin tuo ihku linssiludekin;) Meillä sama juttu, aina kun ottaa kameran esille, joku änkeytyy varmasti kuvaan. Varsinkin silloin, kun pitäisi kuvata muka niitä sisustuskuvia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei ne kato linssilude-sisustuskoirat voi itselleen mitään, meidän on vain sopeuduttava! :)

   Poista
 3. Aivan ihana pöytä. Varmasti on tuonut paljon tilaa olohuoneeseen ja kiva fiilistä muutenkin. Nappivalinta siis!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo keveyttä ja tammen väri sopii muutenkin täydellisesti teidän olkkariin. Täyden kympin valinta.

  VastaaPoista
 5. Erittäin kaunis pöytä, muotoilu, materiaali,
  kaikki kohdillaan! Itsekin pidän nykyään sisustuksessa
  selkeämmästä, skandinaavisesta linjasta maalaisromanttisen
  sijaan.

  VastaaPoista
 6. Ihana pöytä, mun makuuni oleva, yksinkertaisen kaunis.
  Löysin sinut instastakin, sisustus ym kuvia kiva seurata, koska yksi asunto kohta sisustettavana :) Tykkään juuri vaaleasta, skandinaavisesta tyylistä ja vähän voi ripotella mausteita sekaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun löysit. Tuollainen yksinkertaisempi linja kestää aikaa tosi hyvin. :)

   Poista
 7. Aivan ihana ja kevyen oloinen pöytä :). Ihana ja valoisa sisustus sekä koiruli aivan ihanan lutuinen.

  VastaaPoista
 8. No kyllähän mä tykkään, meillä kun taitaa olla sama pöytä, hihii :D Joo, mutta on hyvä valinta. Itse en ole kyllästynyt tähän malliin. Kaunis olkkari!

  VastaaPoista
 9. Kaunis pöytä. Yksinkertainen ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 10. Kauniin yksinkertainen pöytä - pidän! Sellainen klassikko ja tuo valaisin kuin piste ii:n päälle. Koiruliini sopii myös väreihin :D

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall