sunnuntai 14. elokuuta 2016

Rottinkituolien tuunaus mustaksi | spraymaalia rottinkituoleihin


Olen aiemminkin suihkuttanut spraymaalilla vaaleita ja vähän elämää nähneitä ulkona käytettäviä rottinkituoleja. Aiemman postauksen aiheesta löydät täältä. Nämä tuolit olivat kärsineet pihakäytössä eikä rottinki ollut enää kovin kaunista. Siksi ajattelin jatkaa niiden elämää spraymaalaamalla ne mustiksi. Homma on helppo, eikä mitään alkuvalmisteluja tarvita. Tuoli sopivaan paikkaan ja suihkepullo käteen. Ainoa juttu, joka minut yllätti, oli spraymaalin menekki, sillä näihin kahteen tuoliin kului yhteensä viisi purkkia mattamustaa suhumaalia.


Lopussa kuitenkin kiitos seisoo, eli tuoleista tuli tosi nätit. Niitä voi tarvittaessa paikkamaalata vuosittain, jos maali sattuu tuoleista vähän rapisemaan. Ostin tuolien kaveriksi mustavalkoraidallisen muovimaton, joka sopii erinomaisesti ulkokäyttöön. Nyt kelpaa herrasväen nauttia saunasiidereistä uusilla tuoleilla istuen!

Oletteko te tuunailleet kalusteita spraymaalilla tai muuten?

I spraypainted black these old rattan chairs and now they look great. I also bought a plastic striped rug that is great for outdoors! Love it!

Love, Kati


12 kommenttia

 1. Rottinkisen lehtitelineen olen spraymaalilla maalannut ja siihen meni melkein pullollinen maalia.
  Todella hyvältä näyttää nuo tuolit nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, se yllättää, miten paljon sitä menee. :)

   Poista
 2. Mä spreijasin joskus myös yhden rottinkituolin, ja maalia sitten meni! Nyt meinasin, että maalaisin tuolin uudestaan, kun maalit oli kuluneet (tuoli ulkosalla kesät talvet). Mutta kuinka ollakaan, tuoli sortui, kun sille istui, joten säästyi vaiva sekä maalirahat. Ikävä vain, omenapuun alla ei ole enää kivaa rottinkituolia.

  Mistä löysit tuon maton? Raidallinen muovimatto löytäisi meilläkin heti paikkansa.

  Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Kodin ykkösestä eli voi olla hankala löytää nyt, mutta eiköhän tuonlaisia ole monessa paikassa.

   Poista
 3. Tosi kauniit :) Ja täällä ollaan todellakin tuunailtu spraymaalilla vaikka ja mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spraymaali on niin aliarvostettu sisustusniksi! :)

   Poista
 4. Tyylikkään mustat rottinkituolit - pidän!

  VastaaPoista
 5. Tuli kyllä tosi hyvän värisiä, kuin uudet.

  VastaaPoista
 6. Oi oi, kivan näköistä. Itsellä oli vähän samanlainen projekti, mutta meinasi usko loppua (ja vähän loppuikin) kun spraymaalin menekki olikin yllättävän suurta. Spraymaali on kyllä todellinen sisustajan unelmatuote.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall