sunnuntai 21. elokuuta 2016

Luxury Sunday


Kaunis kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Tuntuu hyvältä, että voin täällä blogissa välillä jakaa vähän niitä negatiivisiakin tunteita. Ja kiva myös huomata, etten ole ajatuksieni kanssa yksin. Tajusin kommetteja lukiessani ja niihin vastaillessani syvempiä syitä blogialakulooni. Kiitos siis teille ihanille, jotka tsemppasitte ja jaksoitte pohtia näitä asioita kanssani!

En ole oikein saanut oman pääni sisällä järjesteltyä vielä blogin uutta lifestylelinjaa. Siispä tästä lähtee nyt sellainen kokeellinen jakso, jolloin kirjoittelen vähän siitä jos tästäkin ja siitä se linja sitten varmaan muotoutuu. Toivottavasti jaksatte olla mukana!


Sunnuntai on siitä kiva päivä, että jos kaikki on kohdillaan, sovittua ohjelmaa ei ole. Tänään on sellainen sunnuntai, oikea luksussunnuntai. Tänään ehdin kirjoittaa blogia, lukea aikakauslehtiä, Hesaria, blogeja, tehdä pihahommia, laittaa hyvää ruokaa ja nauttia kodista ja perheestä. Ihanan kiireetön tunnelma!


Ehdin aamulla Tainan suosituksesta sukeltamaan jo Pinterestin ihmeelliseen maailmaankin, jonka olin kesän aikana täysin unohtanut! Se on sisustajan, pukeutujan ja elämän kauniiden asioiden aarreaitta! Niinpä pinnasin taas paljon kauniita kuvia yläkerran parvekkeen sisustusta varten, syksyn pukeutumiseen ja kauniisiin koteihin liittyen. Ehkä suunnitteleminen onkin se paras osuus näissä kaikissa! Näistä lisää juttua myöhemmin.

Sitten pohdin muita kivoja blogipostausaiheita syksyyn ja muutama hauska uusi postausjuttu tuli mieleen, joissa haluan saada enemmän teitä ihania lukijoita esiin. Te minut täällä pidätte ja innostatte aina vain uudestaan ja uudestaan. Näistä enemmän sitten myöhemmin!

Nyt haluan jatkaa sunnuntaipuuhia. Sain päähäni leipoa pullaa ja veikkaan ettei kukaan täällä meillä pistä vastaan, jos niin teen. Haluan myös toivottaa teille oikein rentoa sunnuntaita! Kiitos, että olette! <3

Some Sunday mood. Today I have an empty schedule! What luxury!

Love, Kati

12 kommenttia

 1. Ihanaa pullantuoksuista sunnuntaita teille❤️
  Sunnuntait on parhaita kun ei tosiaan ole mitään. Kiireetön aamu, puutarhaa, leivontaa.... Ihania omia juttuja!

  VastaaPoista
 2. Niin sitä pitää!<3 Sain itsekin kirjoituksestasi potkun persuksille, ja mullahan yleensä kuvat alkavat kodin siistimisestä, niin tänäänkin.;) Mutta siivoilu on mukavaa, kun mulla on selkeä päämäärä ja visio kuvista, joita juttuun haluan...ja joskus voin ihan hyvin huijata vähän, ja siirtää romut kuvien ulkopuolelle nopeuttaakseni hommaan.:)
  Nautitaan ihanasta sunnuntaista!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo kuvausta ennen on vähän niin kuin pakko siivota, mutta se on sen arvoista, koska mikä sen ihanampaa kuin siisti koti <3

   Poista
 3. Ihanaa sunnuntaita Kati! Mä tykkään lifestyle kategoriasta, se mahdollistaa kirjottelun aiheesta kuin aiheesta.

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja kauniita kuvia!
  Sitä vaan asettaa itselle riman liian korkealle ja on liian kriittinen tekemisiään kohtaan, minä ainakin.
  Ihanaa uutta viikkoa<3

  VastaaPoista
 5. Niinhän se usein on, että kokeilemalla se oma juttu löytyy. Hakemista se on itse kullakin aina silloin tällöin. Välillä motivaatiokin on hukassa. Jostain se ilo aina löytyy. Usein lukijoista :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall