Kaunis kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Tuntuu hyvältä, että voin täällä blogissa välillä jakaa vähän niitä negatiivisiakin tunteita. Ja kiva myös huomata, etten ole ajatuksieni kanssa yksin. Tajusin kommetteja lukiessani ja niihin vastaillessani syvempiä syitä blogialakulooni. Kiitos siis teille ihanille, jotka tsemppasitte ja jaksoitte pohtia näitä asioita kanssani!

En ole oikein saanut oman pääni sisällä järjesteltyä vielä blogin uutta lifestylelinjaa. Siispä tästä lähtee nyt sellainen kokeellinen jakso, jolloin kirjoittelen vähän siitä jos tästäkin ja siitä se linja sitten varmaan muotoutuu. Toivottavasti jaksatte olla mukana!


Sunnuntai on siitä kiva päivä, että jos kaikki on kohdillaan, sovittua ohjelmaa ei ole. Tänään on sellainen sunnuntai, oikea luksussunnuntai. Tänään ehdin kirjoittaa blogia, lukea aikakauslehtiä, Hesaria, blogeja, tehdä pihahommia, laittaa hyvää ruokaa ja nauttia kodista ja perheestä. Ihanan kiireetön tunnelma!


Ehdin aamulla Tainan suosituksesta sukeltamaan jo Pinterestin ihmeelliseen maailmaankin, jonka olin kesän aikana täysin unohtanut! Se on sisustajan, pukeutujan ja elämän kauniiden asioiden aarreaitta! Niinpä pinnasin taas paljon kauniita kuvia yläkerran parvekkeen sisustusta varten, syksyn pukeutumiseen ja kauniisiin koteihin liittyen. Ehkä suunnitteleminen onkin se paras osuus näissä kaikissa! Näistä lisää juttua myöhemmin.

Sitten pohdin muita kivoja blogipostausaiheita syksyyn ja muutama hauska uusi postausjuttu tuli mieleen, joissa haluan saada enemmän teitä ihania lukijoita esiin. Te minut täällä pidätte ja innostatte aina vain uudestaan ja uudestaan. Näistä enemmän sitten myöhemmin!

Nyt haluan jatkaa sunnuntaipuuhia. Sain päähäni leipoa pullaa ja veikkaan ettei kukaan täällä meillä pistä vastaan, jos niin teen. Haluan myös toivottaa teille oikein rentoa sunnuntaita! Kiitos, että olette! <3

Some Sunday mood. Today I have an empty schedule! What luxury!

Love, Kati