On yksi asia, josta kaikki bloggaajat ovat samaa mieltä; lukijat ovat blogin tärkein asia. Niin siis te. Kaikki ne kommentit ja vuorovaikutus, joka täällä blogistanissa tapahtuu, on teistä kiinni ja siitä tämä koko homma saa voimaa. 

Nämä ruusut ovat teille kaikille ihanille lukijoille! 


Sain kesällä sähköpostiin maailman ihanimman blogipalautteen. Huomasin siitä, että palautteen kirjoittanut lukija saa iloa tästä blogista. Toivon, että te kaikki saatte. Ihan yhtä paljon kuin minäkin. 

Minusta olisi kivat tutustua teihin kaikkiin vähän paremmin ja siksi haluaisinkin nyt, että kertoisitte jotain pientä itsestänne tuolla kommenttiboksissa. Ihan mitä vaan. Niin kuin nuoriso sanoisi; jotain randomia.

Voitte halutessanne kirjoittaa pitkänkin tarinan tai vain vaikka jonkun asian, josta pidätte tai joku juttu mitä harrastatte tai jokin, josta unelmoitte. Ihan mitä vaan. Pitkästi, lyhyesti, miten haluatte.

Muutama juttu minusta;

- Tykkään leipomisesta ja ihan liikaa muutenkin kaikesta makeasta

- Minulla on maailman söpöin koira

- Olen laiska ajelemaan säärikarvoja erityisesti talvisin

- Unelmoin ihanista lomamatkoista, ihan joka päivä!

- Olen onneton puutarhuri

- Haluaisin kirjoittaa kirjan

Nyt on siis teidän vuoronne! Laittakaahan random asioita itsestänne tulemaan tuonne kommenttiboksiin! Kiva tutustua teihin vähän paremmin!

Some random facts about me: I have the cutest dog in the world, I am lazy at shaving my legs, I dream about dream holidays every day, I suck at gardening, I love baking and all things sweet! I dream about writing a book. Please leave a random fact about you in the comment box.

Love, Kati