Heipähei! Täällä ovat lomapäivät kuluneet mukavan leppoisissa merkeissä. Vietimme pari päivää Turussa ja viikonlopun aikana olemmekin sitten keskittyneet talohommiin. Sain maalattua talosta muutamia tolppia ja kaiteita, joissa oli jäänyt toinen maalauskerta tekemättä tai joita ei vielä ollut ollenkaan maalattu. Vielä olisi aika paljon maalaushommia jäljellä, mutta onneksi ne ovat ihan mukavaa tekemistä. Huomenna alkaa sitten taas Helsinki Cup -junioreiden jalkapalloturnaus, jossa meidän pojat pelaavat. Ei siis lopu meidän perheen jalkapallohommat tältä kesältä vielä EM-lopputurnaukseen.

Ajattelin aloitella tällaisen kolme kovaa -juttusarjan. Tähän postaukseen on kertynytkin sitten enemmän kuin yksi kolmen kovan setti, mutta koska kaikki liittyvät meikkaamiseen tai kasvojen hoitoon, sopivat ne hyvin tähän yhteen kolmen kovan postaukseen. 


Ensimmäisenä on kolme kovaa ripsiväriä. Minun ikuinen luottoripsivärini on ehdottomasti Lancomen Definicils -maskara. Sitä onkin jossain kutsuttu jopa ripsivärien mersuksi. Olen kokeillut monia muitakin merkkejä, mutta palaan aina tuohon Definicilsiin. Se on aika voidemainen, joten sitä on kiva levittää ja sillä saa helposti kauniit ripset. Nyt sille on löytynyt varteenotettava kilpailija, jonka ostin ihan nimen perusteella, koska se on mielestäni niin hupaisa; Urban Decayn Perversion. Jos maskaran nimi on perversio, niin kyllä sen täytyy olla hyvä! Ja totta vie tuo on hyvä maskara. Aika saman tyyppinen kuin Definicils; voidemainen ja helppo levittää. Ei leviä tai varise päivän mittaan.

Sitten ihan bloggaajien suositusten perusteella ostin kerran tarjouksesta tuon Rimmelin Volume Coloristin.  Ostin sen siksi, koska sen luvattiin tuuheuttavan ripsiä sekä asteittain tummentavan niitä. Se on aika erilainen, vähän Definicilsiä kuivempaa, mutta jotenkin mielestäni sillä saa aika kivasti erotellut ripset. Tuota tummentumista en ole tosin huomannut.

Kolmas kova on Isa Doran vedenkestävä Extra Volume Build Up -maskara. Sain sen kokeiltavaksi blogiyhteistyön yhteydessä ja se on oikeastaan aika saman tyyppinen kun tuo Rimmel, mutta vedenkestävä on ainakin kesäisin kiva siitä, että pysyy hikisissäkin oloissa hyvänä. Siis hyvä kesäripsari.


Sitten on kesänaisen kolme kovaa voidetta. Ostin jo viime kesänä Lumenen Skin Tone Perfector -voiteen, joka heleyttää ihoa ja antaa sille kivan hehkun. En oikein ensin osannut sitä käyttää, mutta nyt olen keksinyt sekoittaa sitä vähän meikkivoiteeseen ja sillä saa varsinkin näin kesällä kivaa hehkua ihoon.

Vähän skeptisenä lähdin kokeilemaan Vichyn silmänympärysvoidetta. Siinä on sellainen jännä muoviläpyskä, jonka avulla voide on helppo levittää silmänalusiin. Eihän näillä ihmeitä tehdä eikä kasvoista millään lähde kymmentä vuotta pois, mutta kyllä tuo mielestäni vähän kirkastaa katsetta ja aamun pöhötys on nopeasti pois silmänympäryksistä.

Isa Doralta sain kokeiltavaksi heidän sävyttävää BB-voidetta, jota olen muuten sekoittanut Lumenen heleyttäjään. Tuo sävy on minulle ehkä vähän tumma, mutta tykkään kovasti tuotteessa olevasta pumppupullosta ja voide levittyy tasaisesti ja peittää tekemättä pakkelmiaista tunnetta iholle.


Valitsin tähän kolme kovaa meikkiä, jotka kaikki ovat yllättäneet minut positiivisesti. Ihan ensimmäisenä on pakko kehua maasta taivaisiin Smashboxin kulmakynää. Ostin tuon laivalta, mutta kuulin, että Smashbox on tulossa Suomessa myyntiin Kicksiin, joten varmaan tuota kynää saa pian sieltä. Kynän pää on kapea ja viisto ja siinä on paljon pigmenttiä. Sillä on todella helppo saada nätit ja pysyvät kulmat. Tämä on yksi parhaita meikkilöytöjä vuosiin!

Oletteko muuten muut katsoneet You Tubesta niitä meikkivideoita, joissa opetetaan contouringia eli varjostamista? Se näyttää niin vaikealta ja aikaavievältä, etten kertakaikkiaan pysty edes ajattelemaan, että meikkaisin sillä tavalla ihan päivittäin. Lisäksi tuntuu, että siinä tulee kasvoille laitettua ihan kauheasti erilaisia tuotteita. Onneksi Isa Dora on tehnyt meille taidottomille meikkaajille tämän helpoksi. Kuvasin tuon tuotteen tahallani väärinpäin, sillä itse ainakin innostuin siitä, että pakkauksen takaosassa on ohjeet varjostusten tekemeiseen tällä kyseisellä paletilla, jossa on kolme sävyä. Se on vähän niin kuin "contouring for dummies".  Sain tuon varjostuspaletin Isa Doralta blogiyhteistyön yhteydessä.

Muistatteko 80-luvun aurinkopuuterivillityksen? Ehkä ihan samanlaiseen ylilyöntiin ei enää päästä, mutta aurinkopuuteri puolustaa kyllä paikkaansa kesänaisen meikkipussissa. Käytän tuota Isa Doran aurinkopuuteria varjostusten tekemeiseen ja se on tosi kiva myös luomilla. Sillä saa kivan kesäisen hehkun ja kasvot näyttävät vähän päivettyneiltä.

Tässä siis nämä kolme kovaa, tai tarkemmin yhdeksän kovaa ihonhoito- ja meikkituotetta. Ensi kerralla varmaan on sitten vuorossa jonkun muun aihealueen kolme kovaa. Laittakaahan niistä toiveita vaikka tuonen kommenttiboksiin.

Iloisia kesäpäiviä!

I decided to start a series of stories about three things that I like. Here are three great mascaras. three great skincare products and three great make-up products. Have a great week!

Love, Kati