Nyt on monta syytä hymyyn. Kiittelinkin jo Facebookin puolella kaikkia teitä lukijoita, joita minulla viime päivinä ollut ilo tavata. Sydäntäni lämmittää kovasti kun joku teistä kertoo, että luette näitä minun höpinöitäni. Kiitos myös kovasti kaikille teille, jotka jaksatte jättää viestin tai kommentin vieraillessanne täällä. Ne ovat minulle kovin tärkeitä ja saan niistä paljon inspiraatiota ja kannustusta. Ilman teitä lukijoita bloggaminen olisi hirveän yksinäistä puuhaa. Kiitos teille, kiitos, että olette!


Tähän hymyilyyn sopii hyvin kuvat Naantalista, jonne teimme pienen pikavisiitin viime viikolla. Siellähän hymyilee kuuluisasti se Naantalin aurinko. Ja kyllä tuo pieni iltakävely kauniissa Naantalissa sai myös meidän porukan suut hymyyn. Kaiken kruunasi ex-tempore-vierailu Jukka Rintalan pukunäyttelyssä ja samalla saimme myös tavata taiteilijan ihan henkilökohtaisesti. Esillä oli ihania pukuja ja kiva oli kuunnella kun taiteilija itse kertoi puvuista ja niiden kantajista. Omat suosikkini olivat Saimi Hoyerille tehty puku ja Minna Tervamäen puku. Kaikki puvut olivat kyllä todella kauniita ja olisi kunnia kantaa niistä ihan jokaista! Tuosta näyttelystä en napannut kuvia, koska halusin keskittyä näyttelyyn ja Jukka Rintalan kertomuksiin. Jos satutte käymään Naantalissa heinäkuun aikana, käykäähän katsomassa tuo Kultainen viiva -näyttely Naantalin Vanhalla Raatihuoneella. Lisätietoja löydät täältä.

  
 

Vietin lapsuudessani perheeni kanssa yhden kesäviikon tuossa viimeisen kuvan punaisessa mökissä. Vaikka taisin olla silloin aika pieni, muistan tuon viikon vielä todella hyvin. Olihan Naantali jo silloin satumainen paikka, ilman Muumimaailmaakin. 

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille aurinkoisia kesäpäiviä!

Ai niin, jos tykkäät lukea höpinöitäni, voit halutessasi käydä ilmoittamassa blogini Blogi Awards -kilpailuun täällä. Kiitos jo etukäteen! 

We paid a quick visit to the town of Naantali, which is near Turku, my hometown. It's a picturesque town full of beautiful parks, old buildings and piers. If you visit Naantali with children, I have to recommend a visit to the Moomin park full of magic and adventures with the Moomins!

Love, Kati