Huomasin Tainan blogista, että taas saa osallistua kukkailoitteluun ja ajattelin osallistua tällä kertaa näin espanjalaisittain. Instan ja Snapchatin kautta seuraavat huomasitte ehkä, että vietimme viime päivät Barcelonassa Espanjan auringosta nauttien. Kyllä yksi matka vuosittain etelän aurinkoon pitäisi olla täällä pimesässä pohjolassa kansalaisoikeus varsinkin tällaisina kesinä, kun hellettä on näkynyt vain iltapäivälehtien otsikoissa. Niin paljon tuo auringonpaiste ja lämpö hellivät kehoa ja mieltä!


Nämä kukat löytyivät Montjuicin kukkulan ihanasta puistosta. Olen räpsinyt kuvat kännykkäkameralla, koska en kuljettanut järkkäriä mukanani. Barcelonahan on kuuluisa näppäristä taskuvarkaista, joten ajattelin minulla olevan vähän liikaa vahdittavaa, jos kaulassa roikkuu järkkärin lisäksi käsilaukku kukkaroineen. Lisäksi meidän pojat ovat kovin nopeita liikkeissään ja vaikka isoja ovatkin, haluan pitää heidät koko ajan näköetäisyydellä.


Taskuvarasvaarasta huolimatta koin Barcelonan lasten kanssa hyvin mukavaksi ja ihan turvalliseksi paikaksi. Kuljimme näppärästi metrolla paikasta toiseen ja vaikka olimme välillä liikkeellä lähellä puoltayötä, tuntui kaupunki ihan turvalliselta ja rauhalliselta. Nautimme kovasti Barcelonan tunnelmasta ja lämmöstä. Ehdimme koluta kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja nauttia ihanasta hiekkarannasta, jossa lapset innostuivat erityisesti isoista aalloista. Hiekka poltteli jalkojen alla ja aurinkovarjo ja kylmä juoma auttoivat viilentämään kuumaa tunnelmaa. Meidän nuoriso ihastui Espanjaan niin paljon, että uhkasivat muuttaa sinne. Äitinä tietenkin heti toppuuttelin, vaikka ihan turhaan, sillä olenhan itsekin elänyt maailmalla vuosikausia, eikä tainnut oma äitinikään silloin innoissaan minua matkaan päästää. Voi meitä äitejä! :)


Kirjoittelen myöhemmin vielä lisää Barcelonan kuulumisia. Nyt yritän kovasti orientoitua nauttimaan tästä harmaasta Suomen kesästä mustikoineen päivineen. Toisaalta tämähän on hyvä päivä maalaushommiin, joten ei muuta kuin hihat heilumaan!

Iloista päivää kukkien kera!

We enjoyed a short holiday in Barcelona and these pictures are from Montjuic where we found a lovely garden with lots of beautiful pathways and flowers. I will post more pictures of our trip later on.

Love, Kati