torstai 28. heinäkuuta 2016

Anttilan raunioilla


Sisustusblogin pitäminen on siitä hankalaa, ettei aina ole intoa, ideoita tai muuten mahdollisuutta sisustella kotia. Täällä Villa Valkossa ei ole tapahtunut pitkään aikaan sisustusrintamalla yhtään mitään. Paitsi ehkä viikoittain vaihtuvat leikkokukat ja kesäloman aikana ei niitäkään.

Korviimme kiiri viime viikkojen aikana kurjia uutisia, kun kuulimme Anttilan konkurssista. Ja monille se tiesi myös rahojen menetystä, kun verkkokaupasta ei enää toimitettukaan jo valmiiksi maksettuja tuotteita. Kaiken kaikkiaan harmillinen juttu.Kaikkein eniten minulle tulee ikävä Kodin Ykköstä ja sieltä erityisesti ihanaa Anno-sarjaa! Tuo skandinaavisen moderni ja trendejä hyvin haisteleva tuotesarja on ollut monien suosiossa ja toivonkin kovasti, että näemme Annoa vielä jossain. 

Kyllähän pieni sisustuskärpänen iskee heti, kun tiedossa saattaa olla hyvät alet ja sisäisen sulovilenin puskiessa esille sain miehen houkuteltua Kodin Ykköseen aleostoksille.  Menin itseasiassa hakemaan sieltä sellaista rottinkista riipputuolia, jota olinkin jo tiiraillut Anttilan verkkokaupasta. No, eihän niitä siellä enää ollut, joten mukaan tarttui aivan jotain muuta. Onneksi kaikki alelöydöt olivat sellaisia, jotka olivat tavalla tai toisella jo killuneetkin pitkällä sisustusostoslistallani jonkin aikaa, joten mitään ihan hirveän hätiköityä ei alesta tullut hankittua. Pitkä jonotus palkittiin edullisilla ostoksilla, joista on meille iloa pitkään.


Ostin meille alkukesästä Facebook-kirppiksen kautta nuo kaksi aurinkotuolia ja niiden välissä olevan pienen pöydän. Tuoleissa ei ollut mitään pehmusteita, jotka olin ajatellut niihin hankkia. Onneksi Anttilan alesta sain sellaiset nyt sopuhintaan ja samalla mukaan tarttui tuo sinisävytteinen kaislamatto. Annoa nekin.

Muutama muukin juttu sieltä alesta tarttui mukaan, mutta postailen niistä sitten myöhemmin. Vielä on yksi virallinen lomapäivä ja viikonloppu edessä ennen kuin alkaa taas arkinen aherrus. Loma on ollut ihana ja rentouttava, juuri sellainen kuin pitääkin. Aion nauttia tästä viimeisestä viikonlopustakin ihan täysin rinnoin!

Olisi kiva kuulla kävikö teistä kukaan Anttilan alessa ja harmittaako Anttilan poistuminen?

I got some great finds from a furniture sale closing down sale. These deck chairs I boight via Facebook flea market but the padding is new from the sale. I just love a good bargain!

Love, Kati

24 kommenttia

 1. Tuo Anttilan ja kodin 1:sen konkurssi on harmillinen juttu. Sieltä tytärkin oli poikaystävänsä kanssa tilannut uuteen asuntoonsa lampun ja velä edullisesti, mutta ei taida lamppu koskaan tulla. Onni oli, että eivät maksaneet lamppua etukäteen, joten eivät menettäneet mitään. Kivoja juttuja Kodin 1:ssä jota jään kyllä kaipaamaan.
  Samoja tuntemuksia täällä tuon sisustuspuolen kanssa...ei vaan voi jatkuvasti muutoksia tehdä. Aika ei riitä, joten joskus postaus saattaa olla kiven takana!
  Mukavaa viimeistä lomapäivää ja ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita. Harmi homma tuon lampun kanssa. Toivottavasti vielä tulee kun nuorilla ei sitä rahaakaan ihan hirveästi yleensä ole.

   Poista
 2. Anno-sarja oli myös minun suosikkini . Harmittaa, jos tuotemerkki katoaa. Kävin alessa ja ostin Annon erilaisia, isoja kylpypyyhkeitä.
  Kylläpä oli piiiiitkät kassajonot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, mutta onneksi kaikki olivat oikealla asenteella. Jotenkin varmaan ihmiset samalla surivat Anttilan kohtaloa...

   Poista
 3. Anttilan poistuminen harmittaa, tykättiin äitini kanssa niissä aina pyöriä.
  Anttilan alesta löysin verhon olohuoneeseen. Ihania nuo sinun ostokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tarpeelliset oli ja tykkään kovasti.

   Poista
 4. Silloin tällöin kävin Anttilassa, viimeksi taisin ostaa tietokoneen Kodin ykkösestä, harmittaa työntekijöiden puolesta sekä monen suomalaisen tavarantoimittajan takia kun merkittävä asiakas häviää.

  Annolla oli kyllä kivoja tuotteita. Konkurssialesta ostin parit pyyhkeet ja pellavalakanat. Niissä ainakin oli hyvät alet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelin huonekaluosaston myyjän kanssa. Hän oli ollut talossa avajaispäivästä alkaen. Sanoi, että on jo pidemmän aikaa huomannut, että toimintaa ajetaan alas kun oli kuitenkin toimintaa pitkään nähnyt. Harmitti kovasti hänen puolestaan.

   Poista
 5. Onpa kauniit pehmusteet! Meillä ei täällä Lahdessa ole koskaan Kodin1 ollutkaan, harmikseni, mutta Anttila toki. Sitä on minusta ajettu alas pikkuhiljaa. Odotin ja toivoin, että olisivat aukaisseet Karisman kauppakeskukseen uuden Anttilan, sillä se on Keskon ja tilaakin olisi ollut, mutta sitten kävi näin.:( Todella surku työntekijöiden puolesta!

  Mutta tottahan minäkin lähdin niitä pellavalakanoita vihreänä ostamaan, kun niitä olin jo monet kerrat postimynnissä melkein tilannut. Kolme tuntia jonotusta, oli huono tuuri jonon valinnassakin, mutta eipä siitä uskaltanut lähteä jonoa vaihtamaan enää...Eilen poikkesin uudelleen, ja ostokseni ovat olleet pääasiassa tuota Annoa + muutaman kodintavara, joista olen pidempään haaveillut.:)

  Muuten, se on Kukkailotten aika, joten eikun kuvaamaan niitä kukkia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin iloitella instassa tällä kertaa, koska tänne en nyt ehtinyt kukkia kuvaamaan. Toivottavasti käy näinkin! :)

   Poista
 6. Anno sarjaa tulee täälläkin ikävä. Anttilasta olen tehnyt hyviä löytöjä muutenkin. Harmillinen juttu tuo konkurssi, varsinkin niiden 1300 työntekijän vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kyllä työntekijöiden puolesta. Oikeasti ovat joutuneet liian koville ja vielä joutuivat kestämään tämän konkurssimyynninkin ihmispaljouksineen. Kyllä työntekijöistä aisti tunnelman kurjuuden, vaikka hyvin homman hoitivatkin. Tosi sääli.

   Poista
 7. Kauniit tyynyt !

  Anttilasta olen yleensä ostanut peruskosmetiikkaa ja Kodin 1 juurikin sitä Annos. Kyllä vähän harmittaa, sekä tuntuu kurjalta kaikkien niiden puolesta, jotka menettävät työpaikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamien työntekijöiden kanssa juttelin ja aika alakuloisia olivat. Tuntuu kyllä pahalta ja uuden paikan löytäminen ei nykyään olekaan niin helppo juttu välttämättä.

   Poista
 8. Taas yhden aikakauden loppu, mutta jotenkin siitä lähtien kun isot pankit kaatuivat, mikään ei enää yllätä. Stockmannin kohtaloa jännitän tiukasti tai tuleeko Stockkasta NK:n tyyppinen shop in shop tavarataloa. On nämä surkeita juttuja ja jotkut ihmiset ovat menneet raivoamaan Anttilan myyjille, kun ei ollut kai riittävästi -80% alejuttuja, kun nämä ihmiset kuitenkin menettävät työpaikkansa.

  Kivaa vikaa lomapäivää Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kurjaa ettei joilla ole yhtään tilannetajua. Alet olivat sitä paitsi tosi hyvät. Kaikista minunkin ostamistani tuotteista oli vähintään 40%, joistain 60% ja ylikin. KÄytännössä sain kaikki ostokseni puoleen hintaan, kyllä se on ihan hyvä ale. Stocka on seuraava jännityksen kohde. Toivon totisesti, ettei Stocka lopu, se on minulle vielä tärkeämpi kuin Anttila. :)

   Poista
 9. Harmittaahan tuo todella paljon. Itse en ole kerinnyt siellä shoppailemaan ainakaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä siellä varmaan paljon mitään enää ole. Pari tuntia alennusmyynnin alkamisen jälkeen oli tavaratalo jo aika tyjä. Harmi homma.

   Poista
 10. Minä kävin keskiviikkona ja jonotin tunnin. Tänään perjantaina oli menoa tuonne kaupungin suuntaan joten pitihän vielä käydä. Annoa minäkin ostin ja tosiaan harmittaa, tykkään tuosta sarjasta. Mutta harmittaa myös työntekijöiden puolesta, sillä täälläpäin nuo työpaikat ovat kiven alla.
  Iittalan Kastehelmisarjaa olisin vielä halunnut, mutta nehän oli kaikki loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta työntekijöiden puolesta. Kyllä tuo on vakava paikka ja ihan liikaa ovat joutuneet kestämään. Tosi sääli koko konkurssi.

   Poista
 11. Annon sisustustavaroita jään kaipaamaan. Täältä Kuopiosta loppui Kodin 1 jo aiemmin, nyt sitten vielä Anttilakin...harmi! Tänään kävin ale-ostoksilla. Annon pellavaverhot tarttuivat mukaan, -40% niin kannattipa ostaa :)
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 12. Muakin harmittaa Annon mahdollinen katoaminen maailmasta. Me jonotettiin puolitoista tuntia Annon lautasten takia, joita olin halunnut jo keväällä. Toivottavasti anttilalaiset saavat töitä.

  Kivempi blogi

  VastaaPoista
 13. Kurjaa, että Anttila meni nurjin. Pidin itsekin Anno-tuotteista ja usein tein Kodin Ykkösestä muitakin hyviä löytöjä. Toivon, että anttilaiset jaksavat tässä myllytyksessä ja tulevat työllistymään pian...

  VastaaPoista
 14. Juuri ennen nettisivuston sulkemista haaveilin Anttilan sivuilta pihatakasta, se vähän harmitti kun oli edullisin siellä.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall