Sisustusblogin pitäminen on siitä hankalaa, ettei aina ole intoa, ideoita tai muuten mahdollisuutta sisustella kotia. Täällä Villa Valkossa ei ole tapahtunut pitkään aikaan sisustusrintamalla yhtään mitään. Paitsi ehkä viikoittain vaihtuvat leikkokukat ja kesäloman aikana ei niitäkään.

Korviimme kiiri viime viikkojen aikana kurjia uutisia, kun kuulimme Anttilan konkurssista. Ja monille se tiesi myös rahojen menetystä, kun verkkokaupasta ei enää toimitettukaan jo valmiiksi maksettuja tuotteita. Kaiken kaikkiaan harmillinen juttu.Kaikkein eniten minulle tulee ikävä Kodin Ykköstä ja sieltä erityisesti ihanaa Anno-sarjaa! Tuo skandinaavisen moderni ja trendejä hyvin haisteleva tuotesarja on ollut monien suosiossa ja toivonkin kovasti, että näemme Annoa vielä jossain. 

Kyllähän pieni sisustuskärpänen iskee heti, kun tiedossa saattaa olla hyvät alet ja sisäisen sulovilenin puskiessa esille sain miehen houkuteltua Kodin Ykköseen aleostoksille.  Menin itseasiassa hakemaan sieltä sellaista rottinkista riipputuolia, jota olinkin jo tiiraillut Anttilan verkkokaupasta. No, eihän niitä siellä enää ollut, joten mukaan tarttui aivan jotain muuta. Onneksi kaikki alelöydöt olivat sellaisia, jotka olivat tavalla tai toisella jo killuneetkin pitkällä sisustusostoslistallani jonkin aikaa, joten mitään ihan hirveän hätiköityä ei alesta tullut hankittua. Pitkä jonotus palkittiin edullisilla ostoksilla, joista on meille iloa pitkään.


Ostin meille alkukesästä Facebook-kirppiksen kautta nuo kaksi aurinkotuolia ja niiden välissä olevan pienen pöydän. Tuoleissa ei ollut mitään pehmusteita, jotka olin ajatellut niihin hankkia. Onneksi Anttilan alesta sain sellaiset nyt sopuhintaan ja samalla mukaan tarttui tuo sinisävytteinen kaislamatto. Annoa nekin.

Muutama muukin juttu sieltä alesta tarttui mukaan, mutta postailen niistä sitten myöhemmin. Vielä on yksi virallinen lomapäivä ja viikonloppu edessä ennen kuin alkaa taas arkinen aherrus. Loma on ollut ihana ja rentouttava, juuri sellainen kuin pitääkin. Aion nauttia tästä viimeisestä viikonlopustakin ihan täysin rinnoin!

Olisi kiva kuulla kävikö teistä kukaan Anttilan alessa ja harmittaako Anttilan poistuminen?

I got some great finds from a furniture sale closing down sale. These deck chairs I boight via Facebook flea market but the padding is new from the sale. I just love a good bargain!

Love, Kati