sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Viikonlopun verkkaiset


Heipähei! Täällä on käynnissä sellainen sopivasti verkkainen viikonloppu vailla tiukkaa aikataulua. Harvinaista herkkua. Eilen ehdin liikuskelemaan ympäri taloa pieni sisustusinto päällä ja sainkin pari pikkujuttua tehtyä. Siitä tulee hyvä mieli.


Kiire on sisustusinnostuksen yleisin taltuttaja. Kun säntäilee tukka putkella paikasta toiseen, ei ehdi katsoa ympärilleen, eikä miettiä vaihtoehtoja, eikä ideatkaan oikein putkahda esiin.  Kiire taltuttaa valokuvausinnonkin. Kesällä kun valoa on yllinkyllin ja on vähemmän kiireen tuntua, valokuvaukseenkin tuntuu olevan enemmän intoa ja ennen kaikkea aikaa.


Mitä tästä voimme oppia? Joutilaisuudesta syntyy luovuus. Ilo tehdä. Verkkaisuus on hyväksi mielelle ja kehollekin. Aina ei tarvitse suorittaa. Annetaan vain ajatusten soljua.

Tässä teille taas pitkän tauon jälkeen kuvia keittiöstä. Siellä ei suuria uudistuksia ole tapahtunut, paitsi tuo pikkuinen hylly, jonka laitoimme keittiön kapean ikkunan alle. Se on oiva paikka kasvattaa yrttejä, joihin olen ehkä pienimuotoisesti hurahtanut viime päivinä. Ruoka, jossa on paljon yrttejä maistuu ja tuoksuu taivaalliselle! Ai niin ja ovathan nuo siniset purkitkin ihanat, ne on löytö Prismasta!

Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle!

Here are some pictures of our kitchen. I've gone crazy over herbs and love the flavour and aroma that they bring to any food!

Love, Kati

8 kommenttia

 1. Kaunis keittiö!
  Sama täällä, kun kiire ja väsynyt olotila, niin eipä paljon sisustelut kiinnosta. Valokuvauskin jää silloin vähemälle, kun minä saan tuhrattua aikaa siihenkin jonkin tovin, kun pitää kokeilla useita eri kuvakulmia ;)
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvaaminen vaatii aikaa ja sitä ei aina valitettavasti ole. Talvella on vielä se valo-ongelma. Onneksi kesällä voi ottaa vähän rennommin....

   Poista
 2. Kauniilta näyttää teidän koti ja se oikein kylpee auringon valossa.
  Ihanaa ja rentoa sunnuntaita ihana sinä <3

  VastaaPoista
 3. kauniita kuvia sulla! Oma keittiö on saanut vain pieniä juttuja uusia, tänään blogiin jotain kirjoitinkin. Ja käy arvontaan osallistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiössä on kiva puuhastella muutakin kuin ruokaa. Kiitos kutsusta! Käyn osallistumassa! :)

   Poista
 4. Kaunis keittiö sulla ja yrtit niin kuuluu keittiöön.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 5. Olen tämän sanonut monesti aikaisemminkin ja sanon taas: Teillä on ihana koti! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall