Heipähei! Täällä on käynnissä sellainen sopivasti verkkainen viikonloppu vailla tiukkaa aikataulua. Harvinaista herkkua. Eilen ehdin liikuskelemaan ympäri taloa pieni sisustusinto päällä ja sainkin pari pikkujuttua tehtyä. Siitä tulee hyvä mieli.


Kiire on sisustusinnostuksen yleisin taltuttaja. Kun säntäilee tukka putkella paikasta toiseen, ei ehdi katsoa ympärilleen, eikä miettiä vaihtoehtoja, eikä ideatkaan oikein putkahda esiin.  Kiire taltuttaa valokuvausinnonkin. Kesällä kun valoa on yllinkyllin ja on vähemmän kiireen tuntua, valokuvaukseenkin tuntuu olevan enemmän intoa ja ennen kaikkea aikaa.


Mitä tästä voimme oppia? Joutilaisuudesta syntyy luovuus. Ilo tehdä. Verkkaisuus on hyväksi mielelle ja kehollekin. Aina ei tarvitse suorittaa. Annetaan vain ajatusten soljua.

Tässä teille taas pitkän tauon jälkeen kuvia keittiöstä. Siellä ei suuria uudistuksia ole tapahtunut, paitsi tuo pikkuinen hylly, jonka laitoimme keittiön kapean ikkunan alle. Se on oiva paikka kasvattaa yrttejä, joihin olen ehkä pienimuotoisesti hurahtanut viime päivinä. Ruoka, jossa on paljon yrttejä maistuu ja tuoksuu taivaalliselle! Ai niin ja ovathan nuo siniset purkitkin ihanat, ne on löytö Prismasta!

Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle!

Here are some pictures of our kitchen. I've gone crazy over herbs and love the flavour and aroma that they bring to any food!

Love, Kati