maanantai 13. kesäkuuta 2016

Marmori love ♥


Minuun on iskenyt marmorikuume. Jälkijunassa muihin verrattuna, mutta ehkä sitäkin kovempana. Kesti aikansa, että jaksoin innostua tuosta 80-luvun suosikista, mutta nyt minua ei enää pysäytä mikään! Kuumeen helpottamiseksi ostin Stockalta palan marmoria keittiöön. Tuo ihana leikkuualusta palvelee kivasti blogikuvien alustana ja se on käytännössä myös erinomainen leikkualusta, sillä siitä on tosi helppo pyyhkiä kaikki pois ja lisäksi se pysyy painonsa vuoksi hyvin paikoillaan.


Näissä kuvissa marmorialusta palvelee kesäisen vesikannullisen valmistamisessa. Vedenjuonti on kesällä tärkeää ja muutenkin tuntuu, että juon ihan liian vähän. Vähän sitruuunaa, appelsiinia ja muutama yrtti tekevät veteen hyvän maun ja niinpä sitä on kiva lipitellä päivän mittaan. 
 
 

Onko teihin iskenyt marmorikuumetta? Vai onko se mielestänne liian kasari?

I've gone marbles over marbles. I got this marbel chopping board to alleviate some of my craziness for this lovely Italian stone. Love it!

Love, Kati

20 kommenttia

 1. Ei ole kuumetta iskenyt. Aloin ihan miettiä, että mitä marmorista meillä on. On yhden pippuri- ja suolasirottimet ja yksi pallon muotoinen kello.
  Hyvältä näyttää tuo leikkuulauta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidäpä Outi kiinni niistä, tai jos haluut myydä niin ostajat löytyy ihan varmasti!

   Poista
 2. Ei nyt ihan kuumetta, mutta sanotaanko,että kiinnostaa:) Kaunishan tuo on!

  VastaaPoista
 3. Kaunistahan marmori aina on. Toki tuo tuulahduksen nuoruudesta mukanaan. ;) Ihanan pirteitä kuvia.

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä muiden kodeissa, mutta en osaa kuvitella meille. Olen varmaan saanut yliannostuksen marmorista sillon kasari-aikaan;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on ollut marmorinen ruokapöytä, eikä mikään pieni sellainen...lähti kirtoon kun kyllästyin sen raskauteen ja ei enään kuitenkaan ollut sopivan iso meidän perheelle. Häälahjaksi saatiin silloin 90-luvun alussa marmorista kaulinta, morttelia ja leikkuulautaa...missähän nekin nyt ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt niille kyllä löytyy ottajia, jos päätät laittaa jakoon! :)

   Poista
 6. Siis tuohan on tosi tyylikäs ja tosiaan erinomainen kuvausalusta :) Itselläni löytyy yksi marmorinen pyörivä juustotarjotin, jonka olen piilottanut jonnekin ulkovaraston laatikon pohjalle, kun ei ole tosiaan tullut käytettyä sitä ainakaan 20 vuoteen. Toisaalta onhan marmori aika ajaton ja kestävä, jollei nyt ajattele noita Finlandia talon putoilevia marmorilaattoja ;)

  VastaaPoista
 7. No arvaa onko? Jos oot yhtään mun blogissa käynyt niin siellä on marmoria siellä sun täällä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä olen huomannut! Sä oletkin yksi minua inspiroinneista! Kiitos! :)

   Poista
 8. Aika samanlaiset fiilikset marmorin suhteen, tosin yritän kyllä edelleen olla ihastumatta liikaa.;) Huomasin muistaakseni viime viikolla, että meillähän on yksiylimääräinen marmoripala, melko iso, lojunut jo kymmenen vuotta tuolla nurkissa..Hyvä, etten ole käskenyt kaatopaikalle roudata!;DD Timpurilta nimittäin halkesi meidän takan kipinäsuojus, ei pahasti, mutta hän hankki meille tietenkin uuden ja se kipinäsuojus odottaa käyttöä. Mietin, että saisiko siitä sopivan palan lieden viereen, jos ottaisi ihan pöytälevyä pois ja vaihtaisi marmorin tilalle...Olis aika hyvä alusta!:)

  VastaaPoista
 9. Mulla on vielä niin tuoreessa muistissa ensimmäisen oman (vuokra)keittiöni varustuksiin kuuluneet marmorikaulin, marmorinen juustokupu, marmorinen leikkuualusta, marmoriset suola- ja pippurisorittimet ja mitä kaikkea, joten on vielä enempi traumojen kuin kuumeen puolella. Mutta tunnetusti olen itse vasta siellä jälkijunien jälkijunien vihoviimeisessä vaunussa aina, joten varmaan tällekin asialle lämpiän siinä vaiheessa, kun marmori on ehdottoman out, eikä sitä edes saa enää mistään...

  Ihanat kuvat! Olen niin veden suurkuluttaja, että lämmittää mieltä nähdä noita raikkaita vesikuvia. On ollut niin kivaa tänä kesänä leikellä vesikannuun minttua suoraan omalta terassilta. Ja basilikaakin ajattelin kokeilla, kun sekin kasvaa reuhottaa niin, ettei meinaa millään keritä käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota tilannetta voi ehkä kyllä kutsua marmoriövereiksi, joten ymmärrän.... Mut ehkä ihan pikkuisen on nättiä...

   Poista
 10. En ole koskaan ollut marmorin ystävä edes aikanaan 80 ja 90 -lukujen vaihteessa mutta silti sitä oli jostain syystä kaikki nurkat väärällään. Yksi pieni vinkki vaan tuli mieleen noita kuviasi katsoessa. Kannattaa muistaa että marmori on erityisen arka hapoille kuten sitrukset ja etikat joten tahrat kannattaa pyyhkiä viipymättä. Muren pinta on pilalla. Nimimerkillä kokemusta on ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, luonnon materiaalina se ei kovasti happoa kestä, joten nopsat kuvat ja sitten äkkiä pois! :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall