Oho! Blogitauko venähti yli viikon mittaiseksi näin niin kuin puolivahingossa. Tarkoitus oli postailla jo monta päivää sitten, mutta tuo ikuinen aikapula iski ja en ehtinyt koneelle naputtamaan. Juhannuskin oli ja meni ja se oli kyllä mainioin juhannus vuosiin. Vietimme sen mökillä ihanasta kesästä nauttien ja nyt olo on juuri niin rentoutunut kuin pitääkin olla. Vielä olisi viikko töitä ennen lomaa. Ihan kivaa.


Postailin aiemmin *täällä* tukkaa tuuheuttavista Davines Replumping -tuotteista. Tuo postaus osoittautui todella suosituksia ja sainkin Davinesin tuotteita lisää testattavaksi. Nyt testailin Davinesin Blow-dry primeria, jota suihkautellaan tukkaan ennen kuivaamista. Varsinkin kesällä minun hiukseni ovat kovinkin taipuisat ja kurittomat. Sain tuolla Blow-dry primerilla helposti muotoiltavat hiukset, jotka oli helppo ja nopea laittaa kuivaamisen jälkeen haluaamaani muotoon.


Toinen tuote, jota aina silloin tällöin käytän, on kuivashampoo. Se on kätevä niinä aamuina, jolloin haluan hiuksiin pientä piristystä ilman että lähden niitä pesemään. Koska olen vaaleahiuksinen, en kärsi kuviashampoon kanssa siitä ongelmasta, että se näkyisi hiuksistani, mutta monella tummahiuksisella ilmeisesti näin on. Tuota Davinesin Dry Texturizerita voi käyttää kuten kuivashampoota, mutta se ei jätä vaaleita jälkiä ja on muutenkin ehkä vähemmän tahmaava kuin kuivashampoot yleensä!


Ja hei pakko vielä mainita nuo pakkaukset! Niin ihanat ja herkät! Eikä ne pionit näköjään niitä pahenna! :)

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Davinesin kanssa ja siksi joku teistä onnekkaista voi nyt voittaa Davinesin tuotepaketin; hiuksia turvottavat Davines Replumping shampoon ja hoitoaineen sekä nämä ihanat muotoilutuotteet.

Arvonta on voimassa viikon tästä eteenpäin eli 3.7.2016 klo 20 saakka ja kaikki voivat osallistua. Koska täällä on niin paljon ihania vakkarilukijoita, haluan antaa Facebookin tai Bloggerin kautta kirjautuneille kaksi arpaa. Ai niin, ja voit tietenkin liittyä lukijaksi joko Facebookiin tai tänne bloggeriin myös arvonnan aikana.  Palkinnot postitetaan suoraan Davinesin toimesta. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, johon voin olla yhteydessä mikäli onni potkaisee! :)

Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan!

Love, Kati