torstai 30. kesäkuuta 2016

Konjakkia alesta


Voi miten kivaa kun monet teistä olette jo osallistuneet täällä Villa Valkossa meneillään olevaan arvontaan! Jos et ole vielä osallistunut, niin käyhän osallistumassa täällä.

Minulla on pitkään ollut toivelistalla konjakinruskea laukku. Ei ole tullut hankittua ensiksikin siksi, etten ole löytänyt mieleistä ja myös siksi, että kun mieleinen on löytynyt, kukkaro on kiljunut eioota. Ehkä näin oli tarkoitettu, sillä nyt löysin kivan konjakinvärisen laukun Stockan alesta. 

Koska kannan työni vuoksi tietokonetta todella usein ympäriinsä, on minulle tärkeää, että tietokone mahtuu laukkuun näppärästi. On minulla sellainen ihan oikea tietokonelaukkukin, joka on kyllä aivan hirveän ruma ja muutenkaan en halua kannella ympäriinsä liian montaa laukkua siinä pelossa, että hajamielisyyksissäni unohdan jonkun niistä vaikka ravintolan tuolin alle. Ja tietenkin sehän olisi sitten se kallisarvoinen tietokonelaukku, jos mikä! Yhden laukun politiikalla muistettavaa on vähemmän ja kulkeminen on virtaviivaisempaa. Siksi tämä italialainen Trussardi Jeans -merkkinen konjakinruskea laukku on kuin minulle tehty! Sinne mahtuu tietokoneen lisäksi kännykkä, kukkaro, pieni meikkipussi jne. Täydellistä! Lisäksi se on ihan hirveän nätti ja pitää muotonsa erinomaisesti!


Samalla keikalla vähän niin kuin heräteostona, mutta alennettuun hintaan, mukaan tarttuivat myös kuvassa olevat Tommy Hilfigerin ballerinat. Ehkä olisi ladylikempaa kävellä kesät talvet korkeissa koroissa, mutta minä en voi vastustaa ballerinojen huolettomuutta! Niillä kun jaksaa pitkät shoppailu- ja turistikävelyt ilman huolta jalkojen väsymisestä. Kyllä se niin on, että kengissä ulkonäkö on tärkeää, mutta näin vanhemmiten haluan panostaa entistä enemmän myös mukavuuteen. Ja ballerinat ovat mukavat ja mielestäni myös tosi nätit ja ladyliket!


Mielestäni nämä olivat mahtavat alelöydöt, joista uskon olevan iloa vielä pitkään! Oletteko te tehneet erityisen hyviä alelöytöjä tänä kesänä?

Muutama päivä vielä ja sitten alkaa L-O-M-A! :)

I got this lovely brandy coloured bag and some nice Tommy Hilfiger ballerinas from the sale. I have been looking for something like this for ages and I was really lucky to find these in the sale! Just a few days of work and then I'm on holiday for the rest of July!

Love, Kati

7 kommenttia

 1. Tuo laukku on ihana! Itsellä sama homma läppärin kanssa, kaipaan kanssa laukkua mikä on tyylikäs mutta niin tilava, että sinne saa läppärin mukaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana laukku. Alessa en juuri olekaan käynyt, kun tullut shoppailtua Espanjassa :) Aurinkoisa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Upeat ostokset. Laukun väri on täydellinen <3

  VastaaPoista
 4. Upea laukku. Ballerinat ovat kovassa käytössä kesällä, niillä jaksaa kävellä ja pyöräilläkin

  VastaaPoista
 5. Ihanat löydöt! Niin kiva tuo laukku ja sinne mahtuu varmasti paljon! Mieheni sanoo aina, että laukkuni on kulkeva aarrearkku...kaikkea löytyy kun hetken etsii! <3

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on kaunis laukku. Ja kengät myös.
  Kannatan minäkin yhdenlaukun tekniikkaa. Itsellänikin on päivittäin läppäri matkaseurana.
  Käytännöllisyys ja mukavuus ennen kaikkea. Juuri näin :)

  Aurinkoista heinäkuuta :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall