maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kimppu kieloja ja hyvä mieli


Eilen oli aivan ihana päivä! Ensinnäkin oli minun syntymäpäiväni ja toiseksi sain viettää sen perheen seurassa Tallinnassa. Ohjelmaan kuului myös minulle ja tyttärelle kasvohoito ja kampaajalla käynti. Lähdimme aikaisin aamulla ja tulimme myöhään illalla kotiin. Silti tuntui siltä, että olisimme käyneet pitkällä lomamatkalla.  
Nämä maljakossa olevat kielot ostin Tallinnasta katukauppiaalta. Toki olisin voinut itsekin mennä metsään kieloni hakemaan, mutta tavallaan ajattelin, että ostamalla kimpun tallinnalaiselta vanhemmalta rouvashenkilöltä, teen ehkä samalla myös vähän hyvää. Kauniita ovat, eikö vain?

Aurinkoista viikkoa!

I got these flowers from the street of Tallin. I could have got them from the forest here in Finland too, but I thought that by buying them from the elderly lady I probably could do some good too.

Love, Kati

10 kommenttia

 1. Ihanat kielot <3
  Syntymäpäiväsi kuulostaa täydelliseltä.
  Aurinkoista viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Kati!<3
  Aivan ihanat kielot! Kävin juuri tänään katselessa tuossa lähellä kieloja, ja ne alkavat olla jo hieman ylikukkineita. Teit siis juuri oikein ostaessasi ne mummelilta.:D
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. voin tuntea kielojen tuoksun nenässäni...kuntuossa vieressä niitä on!
  Suunnattoman paljon onnea näin jälkijunassa, ihanalta kuulostaa päiväsi <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa oikein hyvältä tavalta viettää syntymäpäivää. Onnea! ♥ Onko vinkkejä minne Tallinnassa kannattaa suunnistaa? Tehdään ensi viikolla tuollainen samanlainen reissu ja viime kerrasta on vierähtänyt 14 vuotta (apua!!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vanha kaupunki on aina vaan niin ihana. Jos on aikaa, niin shoppailua varten kannattaa suunnistaa pienen taksimatkan verran Rocca al Mare -keskukseen. Viru-keskuksessa on kivoja kauppoja, mutteivät ole halpoja. Ruokapaikat kannattaa hakea vähän vanhan kaupungin aukion ulkopuolelta, sillä siinä ruoka on hirveän kallista! Hyviä ravintoloita on tosi paljon! Minä kävin kampaajalla ja kasvohoidossa Sinine Salongissa. Siellä käy paljon suomalaisia ja minusta se on hyvä paikka ja yllättävän kohtuuhintainen, vaikkei halvin olekaan. Sinne voi varata ajan ihan suomeksi sähköpostilla. Jos kiinnostaa, tsekkaa sivusto www.sinine.ee

   Poista
 5. Paljon onnea♡
  Kiva tapa viettää synttäreitä:)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall