lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kesän ilo ja onni!


Huomenta! Vaikka aamulla ei voinut englantilaisittain sanoa "rise and shine", vaan enemmänkin "rise and rain", minulla on hyvä mieli. Eilen nimittäin meillä kävi todella kivoja vieraita! Hyvä ystäväni, jota en ole nähnyt vuosiin, tuli meille käymään tyttäriensä kanssa. Lähdimme siitä, mihin vuosia sitten jäimme ja ainoa asia, josta huomasi, että aikaa oli kulunut, oli siitä että lapset olivat kasvaneet! Olipa niin kiva nähdä häntä pitkästä aikaa!Meillä on tällä viikolla kotona ihan hassu tunnelma, kun miehitys on vaihtunut melkeinpä päivittäin. Tytär oli viikon leirillä ja hän tuli vasta eilen kotiin. Toinen pojista lähti torstaina elämänsä ensimmäiselle lentomatkalle jalkapalloturnausmatkalle Ruotsiin. Varmaan kylläkin äitiä jännitti tuo lähtö enemmän kuin poikaa. Kaikki on toistaiseksi mennyt hyvin ja maanataina saamme seikkailijan sitten kotiin. Toinen pojista on ollut koko viikon kotona, mutta voitte kuvitella miten oudolta talo tuntui torstai-iltana kun meitä olikin vain kolme. Hiljaista oli.


Ensi viikolla oudot tunnelmat jatkuvat. Maanantaina saamme kyllä jalkapalloilian kotiin, mutta kaksi muuta lähtevät purjehtimaan; toinen vähän kauemmas ja toinen opettelemaan jollapurjehdusta. Taas on hiljaista ja vähän kummallista.


Kesällä on ihanaa poiketa rutiineista. Minä nautin lasten kesälomasta! Muutama vuosi sitten huolehdin vielä kovasti niistä viikoista, jolloin ei ollut leirejä ja me olimme miehen kanssa töissä, mutta nyt en enää joudu sitäkään miettimään kun kaikki lapset ovat jo toisella kymmenellä. Tavallaan ihanaa, mutta kuitenkin niin haikeaa! Sanotaan, että pienet lapset, pienet murheet ja isot lapset isot murheet. Kyllähän se vähän näin on, mutta onneksi meille ei ole vielä kovin isoja murheita tullut. Lapset ovat vielä lähellä, mutta pärjäävät jo vähän enemmän itsekseen. Tämä on ihanaa aikaa!

Pionit ovat taas täällä! Ai että minä tykkään niistä. Nämä pionit ostin Tallinnasta. Viisi pionia 12,50€. Ei paha! Nyt ne ovat jo lakastuneet, mutta ne kukkivat melkein kaksi viikkoa. Onneksi sain ikuistettua nuo kaunokaiset! Pieni muisto kesästä kameran muistikorttiin.

Koska ilma on tänä viikonloppuna aika kamala, toivon kovasti, että meille suodaan sitten kauniit juhannuskelit! Olisimme sen kyllä ansainneet, vai mitä?

Ihanaa viikonloppua!

I love peonies! These I got from Tallinn and they lasted for nearly two weeks!

Love, Kati

9 kommenttia

 1. Mä nautin lasten loma-ajoista myös. Ihanan rentoa meininkiä ollut täällä meilläkin.
  Mukavaa viikonloppua ihana sinä!

  VastaaPoista
 2. Täällä samanlainen meininki.:) Esikoinen on jälleen isosena, yksi vuorokausi oltiin kuopuksen kanssa kaksistaan. Vietettiin omia "kesäpäiviä".;D Nyt kuopus on kaverilla yökylässä ja ollaan miehen kanssa kaksistaan. Enpä muista milloin viimeksi! Ihan hauskaa olla kotona eri kokoonpanoilla, tosin illalla oli kyllä hieman ikävä poikia.:D

  VastaaPoista
 3. Vo omat pionit vielä nupuillaan, onneksi, koska muuten kaatosade tuhoaisi ne :/
  Meillä kokoonpano kotona vaihtelee 2-6 välillä, aina jatkuvasti ja kokoajan :) milloin mies reissussa, milloin minä. Lapset jokainen vuorollaan jossain...enempi harvempi, että olisimme kaikki 6 paikalla. Ne hetket ovat kultaakin arvokkaampia <3
  Kaunista juhannusta odotellessa nautinnollisia päiviä <3

  VastaaPoista
 4. Loma-aikoina tuntuu rutiinit menevän päivittäin ihan uusiksi :
  Itse ostin viikolla puntin kerottuja pioneja....ihan lempparikukkiani.

  VastaaPoista
 5. Vaihtelevat kotikokoonpanot tuovat iloa elämään. Kahdestaankin on kiva olla. Yksinkin viihdyn hetkittäin. Luulen kuitenkin kuopuksen karistaessa kotikylän hiekat jaloistaan kyyneleen pujahtavan silmäkulmaan ja itku puristaa kurkussa jo nyt pelkästä ajatuksesta. Tänään satoi ajoittain ja ukkosti railakkaasti, mutta se raikasti ilman ja pihalla oli suorastaan nautinnollista kitkeä rikkaruohoja. Tänään oli otollinen aamu kuunkierron mukaan nitistää rikkaruohoja lopullisesti. Saas nähdä pitääkö paikkansa. Toiveikkain terveisin Tuija ps. Oletko huomannut kirja-arvonnan blogissani?

  VastaaPoista
 6. Tuo on ihanaa aikaa lasten kanssa - ovat vielä siinä lähellä mutta ei tarvitse joka hetki olla käytettävissä. Nauti täysillä!
  Ihanaa sunnuntaita - ja kyllä se aurinkokin sieltä vielä tulee - ajallaan:)

  VastaaPoista
 7. Ihania Pioneja <3 Omia saa vielä hetken aikaa odotella.

  Meillä tänä kesänä helppoa tuo lapsen kesäloma-aika, koska olen työttömänä kotona. Vaikka työttömyys ei kiva asia olekaan, jotain hyvää se kuitenkin toi tullessaan.

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 8. Ihanaa Kati! Hauskaa kesää teille kaikille, kivoja menoja teillä 😊

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall