torstai 9. kesäkuuta 2016

Ballerinoja ja pioneja


Pionit ovat jokakesäinen ihastus ja nyt olen vihdoin saanut istutettua muutaman pionin myös meidän pihaan. Niistä istutetuista ei tänä vuonna vielä kukkia tule, eikä ehkä vielä ensi vuonnakaan ja siksi pitää toistaiseksi tyytyä kukkakauppojen pionivalikoimiin. Onneksi niitä nyt taas saa! Pionit ovat ihanan herkkiä ja runsaita. Naisellisia.  Puutarhurille ne ovat vaikeita ja oikukkaita. Ne ottavat helposti nokkiinsa, jos vaikka kasvupaikkaa lähdetään muuttamaan.


Baletti on ihanaa. Se vaatii mielettömästi taitoa ja pikkutarkkaa kehon hallintaa. Niin vaikeaa ja kuitenkin niin ihanaa ja herkkää. Ihanan naisellista!


Hymy nousi kasvoilleni, kun toinen kaksospojista päätti tyttären tanssinäytöksessä nähdyn upean balettiesityksen jälkeen, että hän haluaa alkaa tanssimaan balettia. Into tosin laantui siihen, kun kerroin, etteivät baletissa pojat pääse kärkitossuilla taiteilemaan. Eivät vaihdu nappikset siis ainakaan vielä balettitossuihin. Ihana kuitenkin huomata poikien ennakkoluulottomuus, josta olen äitinä hyvin ylpeä!

Onko täällä muita pioni- tai baletti-intoilijoita? 

Ihanaa viikkoa!

I borrowed my daughter's ballet shoes and photographed them with some lovely peonies that I totally love. What a pair of feminine beauty!

Love, Kati


9 kommenttia

 1. Pioni-intoilija täälläkin. Saan aina äidiltäni yhden pionin kesässä kotia kaunistamaan. Ystävälläni on aivan upeat pionipuskat ja niitä aina ihastelenkin.
  Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Olen enempikin pioni kuin baletti intoilija ;)
  Pionit ovat yksiä ihanimpia kukkia ja muutama puska pihaltani löytyykin kolmessa eri värissä.Tänään jo katselin, että kohta saan niitä maljakkoon..kohta <3
  Balettia olen tanssinut puolet elämästäni, Joten työ ja tuska kaiken glamourin takaa on tuttua. Perinne jatkui tyttärelle, tosin kärkkärit vaihtunut hänellä paljaisiin jalkoihin, mutta aloitti nyt myös baletin opettamisen pikkuisille.
  Pojista vanhin on harrastanut tanssia, joka oli baletti painotteista. Se vaihtui karateen. Alussa saikin kehuja hyvästä kehon hahmoituksesta ja hallinnasta. Tanssista saa erinomaisen pohjan ihan mihinkä lajiin tahansa. Ja mikä kieltää poikia laittamasta kärkkäreitä jalkaan :)
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no kyllähän ne pojatkin voisivat kärkkäreillä taiteilla. :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Pionit ovat upeita. Lapsuudenkotini pihassa on aivan valtavat pionipuskat. Ne ovat äidin ylpeys.
  Kummityttöni 5vee on aloitteleva ballerina <3. Meidän pojat puolestaan viis veisaavat siitä lajista. Nappikset ovat heille ainoat kärkitossut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne nappikset täälläkin poikien jalassa vielä ovat, enkä usko että oikeasti lähtevät balettia tanssimaan, mutta olin kyllä iloinen poikien ennakkoluulottomuudesta. :)

   Poista
 4. Pionin tuoksu on niin ihana ja kukkakin kaunis! Kummityttöni harrasti balettia monta vuotta ja tuli hetki jolloin hänen piti päättää haluaako tanssia balettia ammatikseen vai ei. Hän päätti ettei ammattia siitä itselleen halua ja baletti vaihtui pikkuhiljaa muihin harrastuksiin. Nuo balettitossut ovat ihana somiste...kunpa jostakin löytäisi oikein vanhat! Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat olisivat ihana somiste! Löytyisköhän jostain Torista tms?

   Poista
  2. Olen molempia - ehkäpä baletti ajaa tässä kohtaa pionienkin ohi. Olen nuorena harrastanut balettia ja nykyään mielelläni käyn katsomassa balettiesityksiä harrastajanäytöksistä huippuesiintyjiin. Tänään sopii ihailla vaaleanpunaisia pioneja puutarhassa.

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall