Pionit ovat jokakesäinen ihastus ja nyt olen vihdoin saanut istutettua muutaman pionin myös meidän pihaan. Niistä istutetuista ei tänä vuonna vielä kukkia tule, eikä ehkä vielä ensi vuonnakaan ja siksi pitää toistaiseksi tyytyä kukkakauppojen pionivalikoimiin. Onneksi niitä nyt taas saa! Pionit ovat ihanan herkkiä ja runsaita. Naisellisia.  Puutarhurille ne ovat vaikeita ja oikukkaita. Ne ottavat helposti nokkiinsa, jos vaikka kasvupaikkaa lähdetään muuttamaan.


Baletti on ihanaa. Se vaatii mielettömästi taitoa ja pikkutarkkaa kehon hallintaa. Niin vaikeaa ja kuitenkin niin ihanaa ja herkkää. Ihanan naisellista!


Hymy nousi kasvoilleni, kun toinen kaksospojista päätti tyttären tanssinäytöksessä nähdyn upean balettiesityksen jälkeen, että hän haluaa alkaa tanssimaan balettia. Into tosin laantui siihen, kun kerroin, etteivät baletissa pojat pääse kärkitossuilla taiteilemaan. Eivät vaihdu nappikset siis ainakaan vielä balettitossuihin. Ihana kuitenkin huomata poikien ennakkoluulottomuus, josta olen äitinä hyvin ylpeä!

Onko täällä muita pioni- tai baletti-intoilijoita? 

Ihanaa viikkoa!

I borrowed my daughter's ballet shoes and photographed them with some lovely peonies that I totally love. What a pair of feminine beauty!

Love, Kati