On ihanaa, kun on valoisaa, vaikka illalla ei tahdo tulla uni silmään. Energiaa on vaikka millä mitalla, mutta aamulla ei jaksaisi nousta. Tulee kai liikaa valvottua. Pihalle pitäisi päästä, ulkoilemaan ja nauttimaan ihanan kuulaista illoista. Vuoden paras aika on täällä nyt. Ja se tuntuu hyvältä. Eilen intouduimme monen päivän suunnittelun jälkeen miehen kanssa pyörä- ja rullaluistelulenkille. Minä pyöräilin ja mies luisteli. Lenkistä tulikin suunniteltua pidempi ja viimeiset mäet menimme niin, että minä pyörällä vedin tarakassa roikkuvaa miestä perässäni. Kyllähän tuo vähän pisti puuskuttamaan! Taisi olla lenkki miehelle vähän liian pitkä kevään ensimmäiseksi luistelulenkiksi. Toisaalta täytyy myöntää, että pyöräillen tuo lenkki ei ollut läheskään niin raskas kuin rullalauistimilla, mutta minä en sellaisia jalkaani laita, sillä se on mielestäni todella pelottava laji. Pitäydyn siis tutussa pyöräilyssä.


Voi miten ihanaa olikaan pyöräillä kauniissa maaseutumaisemissa ja nauttia auringonlaskusta! Ennakoin pyöräilyn aloittamiseen liittyvää takamuskipua hankkimalla Lidlistä sellaiset pyöräilyhousut, joita työkaverini kutsuu osuvasti vaippahousuiksi. Rumathan nuo ovat kuin mitkä ja kyllä se peppu kipeytyi housuista huolimatta. Aion kyllä antaa niille vielä toisen mahdollisuuden, joten voipi olla että naapurit saavat nauraa lähiaikoina vielä toisenkin kerran!

Parasta minusta oli kuitenkin miehen kanssa yhdessä kuntoilu! Arjen kiireessä yhteinen kahden keskinäen aika jää helposti vähäiseksi ja saattaa käydä niin, että monena päivänä vain moikkaamme toisiamme tuulikaapissa. Onneksi kesällä aikaa yhdessäoloon on tavallista arkea enemmän.

Huomasitte varmaan, että postauksen kuvat eivät liity tapaukseen. Säästän tällä kertaa teidät (ja myös itseni) siltä myötähäpeältä, että esittelisin vaippahousuni täällä blogissa. :)

Aurinkoista viikkoa!

I'm enjoying the summer. Light days and lovely and warm nights give me lots of energy!

Love, Kati