keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Vaippahousuissa auringonlaskuun


On ihanaa, kun on valoisaa, vaikka illalla ei tahdo tulla uni silmään. Energiaa on vaikka millä mitalla, mutta aamulla ei jaksaisi nousta. Tulee kai liikaa valvottua. Pihalle pitäisi päästä, ulkoilemaan ja nauttimaan ihanan kuulaista illoista. Vuoden paras aika on täällä nyt. Ja se tuntuu hyvältä. Eilen intouduimme monen päivän suunnittelun jälkeen miehen kanssa pyörä- ja rullaluistelulenkille. Minä pyöräilin ja mies luisteli. Lenkistä tulikin suunniteltua pidempi ja viimeiset mäet menimme niin, että minä pyörällä vedin tarakassa roikkuvaa miestä perässäni. Kyllähän tuo vähän pisti puuskuttamaan! Taisi olla lenkki miehelle vähän liian pitkä kevään ensimmäiseksi luistelulenkiksi. Toisaalta täytyy myöntää, että pyöräillen tuo lenkki ei ollut läheskään niin raskas kuin rullalauistimilla, mutta minä en sellaisia jalkaani laita, sillä se on mielestäni todella pelottava laji. Pitäydyn siis tutussa pyöräilyssä.


Voi miten ihanaa olikaan pyöräillä kauniissa maaseutumaisemissa ja nauttia auringonlaskusta! Ennakoin pyöräilyn aloittamiseen liittyvää takamuskipua hankkimalla Lidlistä sellaiset pyöräilyhousut, joita työkaverini kutsuu osuvasti vaippahousuiksi. Rumathan nuo ovat kuin mitkä ja kyllä se peppu kipeytyi housuista huolimatta. Aion kyllä antaa niille vielä toisen mahdollisuuden, joten voipi olla että naapurit saavat nauraa lähiaikoina vielä toisenkin kerran!

Parasta minusta oli kuitenkin miehen kanssa yhdessä kuntoilu! Arjen kiireessä yhteinen kahden keskinäen aika jää helposti vähäiseksi ja saattaa käydä niin, että monena päivänä vain moikkaamme toisiamme tuulikaapissa. Onneksi kesällä aikaa yhdessäoloon on tavallista arkea enemmän.

Huomasitte varmaan, että postauksen kuvat eivät liity tapaukseen. Säästän tällä kertaa teidät (ja myös itseni) siltä myötähäpeältä, että esittelisin vaippahousuni täällä blogissa. :)

Aurinkoista viikkoa!

I'm enjoying the summer. Light days and lovely and warm nights give me lots of energy!

Love, Kati

14 kommenttia

 1. Heh osuva nimi pyöräilyhousuille! :) Mieheni harrastaa maastopyöräilyä ja on vannoutunut "vaippahousujen" käyttäjä1 Voi kuule, rullaluistelu on kivaa! Aikoinaan luistelin paljonkin, mutta sitten se jäi ja kun kerran olisin halunnut lähteä kokeilemaan vieläkö pysyisin pystyssä, en löytänyt toista luistinta mistään. Kellari oli ilmeisesti sen nielaissut ja ehkä parempi niin sillä lajia harrastaessani olin hippasen nuorempi...niin ja pienempi! Mukavaa loppuviikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehkä rullaluistelu on niitä lajeja, jotka pitää aloittaa nuorena..

   Poista
 2. Mulle tuli kyllä miemikuva susta ne pöksyt jalassa :)
  Hyviä urheiluhetkiä!

  VastaaPoista
 3. Vai vaippahousut :D Mä jo ihmettelinkin, että olikos teillä muka vielä vaippaikäisiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi ei nyt sentään sellaisia, onneksi. :)

   Poista
 4. Joo, ne näyttää kyllä ihan vaippahousuilta ;)

  VastaaPoista
 5. Olipas sellainen otsikko, että pakko klikata :D Vaippahousujen hankkimista olen minäkin pohtinut, aika kova on lenkkifillarin satula. Ja sama täällä tuon rullaluistelun suhteen, liian holtitonta puuhaa minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä niistä on vähän apua, ainakin tuossa kun pyöräilyä aloittelee...

   Poista
 6. Ihanat naurut sain! Pakko myöntää, mutta täältä löytyvät kuvaamasi vaippapyöräilyhousut. Ne tosin eivät juuri nyt mahdu päälle, kun ovat kokoa S, mutta ihan hyvä niissä oli pyöräillä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pylly silti kipytyi, muttei ehkä niin paljon. :)

   Poista
 7. HIH ;) Rullaluistimia kokeilin kerran ja ohi ajavat poliisitkin nauroi! Se lysti loppui siihen ja olen pitäytynyt pyöräilyssä...meilläkin mies rullaluistelee ja minä fillaroin ;)
  On olemassa sellaisiakin vaippahousuja jotka eivät näy päällepän....esim craftilla on sellaisia ja löytyy myös ns. alushousumallina, jolloin päälle voi laittaa vaikka normi shortsit tai hameen, jos ulkonäköään pelkää ;)
  Alkuun fillaroidessa takamus kipeytyy aina, 'vaipan' tehtävä on pääasiassa estää hiertymät, tosin jos alla on huono pikkarit, niin eipä noista mitään hyötyä ole.
  Tällainen tietopläjäys ;)
  Itse kun käytän kyseisiä tuotteita vuoden ympäri pyöräillessäni, ei kipeydy takamus eikä ole hiertymiä vaikka kilometrejä vilisee..
  Ihania ulkoliikunta hetkiä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä enemmän pyöräilyä harrastavat taitavat tosiaan vannoa näiden vaippahousujen nimeen. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall