Mitkä kohdat kehostamme eivät koskaan ole liian isot tai turvonneet? No tietenkin ainkin hiukset ja ripset saavat turvottaa ainakin minun mielestäni vaikka mielin määrin. Minulla on tavallinen suomalainen hiirenhäntätukka, joten kaikki turvotukset kuontaloon ovat enemmän kuin tervetulleita!

Sain kokeiltavaksi Davines Replumping shampoota ja hoitoaineitta. Tuote lupaa, että se turvottaa ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Ne sisältävät fytoseuttista ainetta luumusta. Hoitoaineen luvataan selvittävän ja suojaavan hiusta.

Olen kokeillut nyt Davines Replumpin shampoota ja hoitoainetta noin viikon ajan ja joka pesun jälkeen hiukset ovat olleet pehmeät ja tuuhean oloiset. Lisäksi minun ongelmakohtani, eli kuiva päänahka, on pysynyt hyvänä.


No miten on sen tukan turvotuksen kanssa? Ehkä minulla pitäisi olla joku mikromittari, jotta voisin varmuudella todeta, että hiukset ovat turvonneet. Enpä siis osaa sanoa, että ovatko ne oikeasti turvonneet, mutta tuuheat ne ovat ja ihanan pehmeät ja hyvinvoivan oloiset. Lisäksi tuntuu, että hiukset ovat olleet helposti muotoiltavat ja pitäneet pehmeytensä koko päivän.

Davines-tuouotesarjan filosofiaan kuuluu kestävä kauneus. Tuotteissa käytetään luonnon ainesosia ja pakkauksissa on käytetty mahdollisimman vähän muovia. Lisäksi kaikkien pakkausten hiilidioksiidipäästöt on neutraloitu istuttamalla ja suojelemalla metsää. Yritys myös avoimesti suosittelee pakkausten uusiokäyttöä.


Voi miten aurinko meitä nyt helliikään! Kevät on todellakin nyt täällä ja sehän on hyvä syy vaikka kampaajalla käyntiin. Davinesin tuotteita saa kampaamoista. Lähimmän Davines-kampaamon löydät esimerkiksi täältä: http://www.davines.com/en/salon-locator

Tuotteet saatu blogin kautta. Yhteistyössä Face Helsinki.

I have a typical Finnish blonde and thin hair. I got to try Davines Replumping Shampoo and Conditioner. I don't know about the replumping effect but my hair is feeling soft and healthy and it seems to have a bit more body and volume. I also have a really dry scalp so I am happy to say that Davines Shampoo and Conditioner seemed to also keep the dryness away from my scalp.

Love, Kati