maanantai 2. toukokuuta 2016

Turvotusta tukalle


Mitkä kohdat kehostamme eivät koskaan ole liian isot tai turvonneet? No tietenkin ainkin hiukset ja ripset saavat turvottaa ainakin minun mielestäni vaikka mielin määrin. Minulla on tavallinen suomalainen hiirenhäntätukka, joten kaikki turvotukset kuontaloon ovat enemmän kuin tervetulleita!

Sain kokeiltavaksi Davines Replumping shampoota ja hoitoaineitta. Tuote lupaa, että se turvottaa ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Ne sisältävät fytoseuttista ainetta luumusta. Hoitoaineen luvataan selvittävän ja suojaavan hiusta.

Olen kokeillut nyt Davines Replumpin shampoota ja hoitoainetta noin viikon ajan ja joka pesun jälkeen hiukset ovat olleet pehmeät ja tuuhean oloiset. Lisäksi minun ongelmakohtani, eli kuiva päänahka, on pysynyt hyvänä.


No miten on sen tukan turvotuksen kanssa? Ehkä minulla pitäisi olla joku mikromittari, jotta voisin varmuudella todeta, että hiukset ovat turvonneet. Enpä siis osaa sanoa, että ovatko ne oikeasti turvonneet, mutta tuuheat ne ovat ja ihanan pehmeät ja hyvinvoivan oloiset. Lisäksi tuntuu, että hiukset ovat olleet helposti muotoiltavat ja pitäneet pehmeytensä koko päivän.

Davines-tuouotesarjan filosofiaan kuuluu kestävä kauneus. Tuotteissa käytetään luonnon ainesosia ja pakkauksissa on käytetty mahdollisimman vähän muovia. Lisäksi kaikkien pakkausten hiilidioksiidipäästöt on neutraloitu istuttamalla ja suojelemalla metsää. Yritys myös avoimesti suosittelee pakkausten uusiokäyttöä.


Voi miten aurinko meitä nyt helliikään! Kevät on todellakin nyt täällä ja sehän on hyvä syy vaikka kampaajalla käyntiin. Davinesin tuotteita saa kampaamoista. Lähimmän Davines-kampaamon löydät esimerkiksi täältä: http://www.davines.com/en/salon-locator

Tuotteet saatu blogin kautta. Yhteistyössä Face Helsinki.

I have a typical Finnish blonde and thin hair. I got to try Davines Replumping Shampoo and Conditioner. I don't know about the replumping effect but my hair is feeling soft and healthy and it seems to have a bit more body and volume. I also have a really dry scalp so I am happy to say that Davines Shampoo and Conditioner seemed to also keep the dryness away from my scalp.

Love, Kati

15 kommenttia

 1. Että olet kaunis! Niin on muuten nuo pullotkin. Aivan ihanan kaunis sarja, vaikka kokemusta on vain muotovaahdosta, mutta voin sanoa, että on kaunein muotovaahtopullo mitä meiltä löytyy ja hyväkin vielä. :) Kuulostaa hyvältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Tiia! Kiva että muotovaahtokin on hyvä ja kyllä minunkin mielestäni nuo pullot ovat niiiin kauniita! :)

   Poista
 2. Voihan nätteys maximus mikä kuva rouvasta, oot ihqu <3
  Kuulostaa hyvältä tuollainen tukkaturvotus. Mullakin on sellainen lää-lää-lättäpää, että turvotus ois enemmän kuin paikallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi <3 täällä toinen lää-lää-lättäpää :)

   Poista
 3. Kaunis olet, komppaan edellisiä ihan täysin. Kiitos lurutukan hoitovinkistä! Minulle nuo ovat uusia tuttavuuksia mutta kuulostavat ehdottomasti tutustumisen arvoisilta. Oma lurutukkani kun kaipaa kovasti turvotusta.

  VastaaPoista
 4. Kaunis olet, komppaan edellisiä ihan täysin. Kiitos lurutukan hoitovinkistä! Minulle nuo ovat uusia tuttavuuksia mutta kuulostavat ehdottomasti tutustumisen arvoisilta. Oma lurutukkani kun kaipaa kovasti turvotusta.

  VastaaPoista
 5. Kaunis Kati! Ihanat pakkaukset ja kuulostaa loistotuotteelta. Neidin tukka on todellinen lurutukka, joten siihen kokeiltava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lurutukka on niin osuva sana! Ihana! Kiitos kaimaseni! <3

   Poista
 6. Wau!<3 Kyllä oletkin kaunis!
  Voisin antaa himpun tästä paksuudesta pois, jos saisin harmaantumisen pysäytettyä.;) Ne harmaat kun on sellaisia jouhia että, sojottaa ihan mihin haluaa, eikä peity muulla kuin kestovärillä.:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Taina! Ihan punastun näistä kommenteista. :) Nauti Taina paksusta tukasta. Värjäys on keksitty. :)

   Poista
 7. No, tuota turvotusta pitää tämänkin rouvan kyllä kokeilla :)!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall