Voi tätä onnea! Ilmat suosivat ja minä olen taas innostunut pihahommista! Muutama vuosi on odoteltu sitä, että meidän piha olisi siinä kunnossa, että siellä voisi tehdä muutakin kuin voivotella. Puutarhakärpänen iski toden teolla viime viikonloppuna, kun istutin terassin vieressä olevan säleikön viereen villiviinit. Lisäksi laitoin orvokit ruukkuihin. Tänään kävin taas innoissani puutarhakaupassa ja mukaan tarttui kerrottu jasmike, lumipalloheisi, pari pionia, alla kuvassa näkyvä kärhö ja vähän kesäkukkia. 


Muutama vuosi on mennyt niin, että en ole oikeastaan jaksanut puutarhahommia edes miettiä. Piha on ollut pelkkää rikkaruohoa ja savea. Ei ole innostanut ja kaikki on tuntunut niin ylivoimaisen suurelta. Nyt alan taas innostua pihalla tonkimisesta! Viime syksynä istutettu nurmikko alkaa jo vihertää ja pensasaidat näyttävät hiljalleen tuuhentuvan. Voi tätä kevään ihanuutta!

Puutarhurin uskolliset apurit; Ejendals Tegera puutarhahansikkaat (saatu blogin kautta) ja Hai-saappaat.

Mitkä asiat saavat teidät keväällä innostumaan? Puraiseeko puutarhakärpänen?

Aurinkoista viikkoa!

I got excited about gardening again. I've been waiting for our garden to be ready for some planting and this spring it's happening. I'm sooooo happyyyyy!

Love, Kati