keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Puutarhakärpäsen purema


Voi tätä onnea! Ilmat suosivat ja minä olen taas innostunut pihahommista! Muutama vuosi on odoteltu sitä, että meidän piha olisi siinä kunnossa, että siellä voisi tehdä muutakin kuin voivotella. Puutarhakärpänen iski toden teolla viime viikonloppuna, kun istutin terassin vieressä olevan säleikön viereen villiviinit. Lisäksi laitoin orvokit ruukkuihin. Tänään kävin taas innoissani puutarhakaupassa ja mukaan tarttui kerrottu jasmike, lumipalloheisi, pari pionia, alla kuvassa näkyvä kärhö ja vähän kesäkukkia. 


Muutama vuosi on mennyt niin, että en ole oikeastaan jaksanut puutarhahommia edes miettiä. Piha on ollut pelkkää rikkaruohoa ja savea. Ei ole innostanut ja kaikki on tuntunut niin ylivoimaisen suurelta. Nyt alan taas innostua pihalla tonkimisesta! Viime syksynä istutettu nurmikko alkaa jo vihertää ja pensasaidat näyttävät hiljalleen tuuhentuvan. Voi tätä kevään ihanuutta!

Puutarhurin uskolliset apurit; Ejendals Tegera puutarhahansikkaat (saatu blogin kautta) ja Hai-saappaat.

Mitkä asiat saavat teidät keväällä innostumaan? Puraiseeko puutarhakärpänen?

Aurinkoista viikkoa!

I got excited about gardening again. I've been waiting for our garden to be ready for some planting and this spring it's happening. I'm sooooo happyyyyy!

Love, Kati


8 kommenttia

 1. Mä olen niin iloinen, että sain vihdoinkin laitettua takapihalle ja etuoven eteen kukkaset. Kyllä tuo aurinko saa ihmeitä aikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama fiilis. Kun pihalla saa keväthommia edistettyä, tulee siitä niiiiin hyvä fiilis! Mä voisin vain kykkiä tuolla koko ajan! :)

   Poista
 2. Tämä aika on niin ihanaa ja sitä ihan sekoaa puutarhamyymälöissä :D Itse metsästän mustia kukkia ja petuniota ja kalloja olenkin jo löytäny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetan olla sielunsiskoja tässä asiassa :)

   Poista
 3. Onhan tuo pistänyt ja lujaa, Hyvä etten yölläkin puutarhassa kyyki.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää torstai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt meitä hellitään kun on parhaat puutarhakelitkin!

   Poista
 4. Vitsi Kati, ihan mahtavaa, että meillä on sama hääpäivä!!!! <3 Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall