keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Miksi bloggaan?


Ihanaa keskiviikkoiltaa! Ulkona on ihana aurinkoinen sää ja lämpömittari näyttää yli kaksikymmentä astetta! Voi ihanuuutta! Minulla on tiedossa pitkä viikonloppu, joten hymy on tänään erityisen herkässä.

Sain "Miksi bloggaan?" -haasteen Villejä Lupiineja -blogin Maritalta ja aiemmin myös Mansikkatilan Mailla -blogin Tainalta blogini tarina -versiona. Kun on kerran jo kaksi kertaa haastettu, niin ehkä otan nyt sitten lusikan kauniiseen käteen ja toteutan tämän haasteen.


Miksi bloggaan? Omaksi ja toivottavasti vähän teidän muidenkin iloksi. Olen aina ollut innokas kokeilemaan uusia juttuja. Yksi haaveammateistani aikoinaan oli toimittajan ammatti, ja jossain vaiheessa taisin haaveilla valokuvaajan ammatistakin. Minusta ei tullut kumpaakaan. Onneksi nykyään on internet ja onneksi on blogit. Niinpä minä pääsen toteuttamaan harrastuksen muodossa molempia haaveammatteja.Olen blogannut nyt kaksi vuotta. Päivääkään en vaihtaisi pois. Blogin aloittaminen oli yksi nopea, mutta samalla aika iso päätös elämässä ja se on ollut hyvä päätös. Vielä en ole ehtinyt kyllästymään blogistaniin, sillä te lukijat olette tämän blogimaailman suola. Toivon totisesti, ettei bloggaaminen häviä ihan kokonaan, vaikka sosiaalinen media tuo koko ajan uusia tapoja kertoa omasta elämästään ja ajatuksistaan.Videoblogit ovat seuraava iso juttu. Se on hieno asia, joskin mielestäni jotkut asiat ovat mielenkiintoisenpia näin kirjoittaen ja kuvaten kuin videon muodossa. Olen innostunut seuraamaan muutamia vloggaajia ja erityisesti hius- ja meikkivlogeissa on mistä valita. Kunhan tässä vähän katselen muiden tekemisiä, niin ehkä jossain vaiheessa itsekin kokeilen videon tekemistä. Vielä se näyttää ihan liian vaikealta, mutta eihän se varmasti sitä ole. Onneksi meistä yli nelikymppisistä löytyy myös edelläkävijöitä, kuten omat upeat 40+ tubettajatädit Pinkit Korkokengät -blogin Maiju ja Minäkö keski-ikäinen -blogin Tiia. Heidän YouTubekanavansa löytyy täältä. Käykäähän kurkkaamassa.Olen saanut tästä harrastuksesta enemmän kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa. Alussa pelkäsin saavani negatiivisia kommentteja, mutta todellisuudessa niitä on tullut todella vähän. Voin siis sanoa, että blogimaailma on positiivinen ja iloinen. Me bloggaajat kannustamme toisiamme ja tätä kautta olenkin saanut tutustua moneen ihanaan ihmiseen. On mukavaa kuulua 40plus -blogiyhteisöön, jossa on upeita ihmisiä ja aivan mahtava meininki. Iän lisäksi tämä harrastus yhdistää meitä ja huomaan, että monet nelkytplussalaiset ovat hyvin samanhenkisiä kuin minä itse. Ihania naisia ja miehiä! Nelkytplusblogeja voit muuten seurata meidän oman portaalin kautta täältä.Eräs ystäväni, joka on blogannut minua pidempään, kertoi ajattelevansa bloggaamista vähän niin kuin asiakaspalveluna. Bloggaaja viihdyttää lukijoitaan ja kertoo hyväksi havaitsemistaaan tuotteista tai palveluista tai antaa vinkkejä meikkaamiseen, sisustamiseen, ruoanlaitton tai vaikka rakentamiseen liittyen. Tämän ajattelumallin olen halunnut minäkin sisäistää. Toivon, että te lukijat viihdytte täällä ja saatte blogistani myös inspiraatiota arjen keskelle.


Tässä minun ajatuksiani siitä, miksi bloggaan ja mitä olen blogista saanut ja mitä toivon blogigaamiselta tulevaisuudessa. Tämä blogi on ollut aika tiukasti sisustuspainotteinen ja sisustaminen on ja pysyy tärkeänä osana Villa Valkoa. Haluan tulevaisuudessa tuoda tänne enemmän lifestylejuttuja kuten muotiin, tyyliin, meikkehin tai vaikka matkailuun liittyviä juttuja. Ruokajuttuja Villa Valkossa on aina ollut, mutta itse haluaisin tulevaisuudessa lisätä myös niiden määrää. Minä haluan tehdä tätä blogia ensisijaisesti teitä lukijoita varten.  Jos teillä on joitain aihealueita, joista haluaisitte minun erityisesti kirjoittavan, vinkatkaahan vaan kommenttiboksissa! Toivon sydämestäni, että te viihdytte täällä yhtä hyvin kuin minäkin!

Postauksen kuvat ovat matkan varrelta kierrätettyjä.

Tähän loppuun vielä blogivinkki eli jos sisustaminen ja rakentaminen kiinnostavat, niin klikkailkaahan ystäväni Hannan uuteen ihanaan Kotoisa Olo -blogiin. Siellä on luvassa kauniita kuvia, vauvauutisia ja rakentamista.

I got this challenge to explain why I'm blogging. The answer is that I blog for you and for me. I love sharing things and I love writing and photography so this hobby gives me to opportunity to do both. I hope you enjoy my blog as much as I do!

Love, Kati

En nyt tällä kertaa haasta ketään, mutta tässä vielä haasteen säännöt niille, joita tämä haaste saattaa kiinnostaa.

Säännöt ovat seuravat:
Haaste on kaikille bloggareille avoin (teema voi olla mikä tahansa).Saat osallistua vasta saatuasi
haasteen. Haasteen voit halutessasi pyytää jo haasteen saaneelta bloggaajalta.
Kirjoita ja julkaise oma tarinasi.
Mitkä ovat olleet blogisi merkittävimpiä taitekohtia.
Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa.
Muista ilmoittaa tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta 
sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi
#blogisitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa
nuo tarinat ovat nähtävillä.
#blogisitarina- haasteen käynnisti KOTITEKO-blogi.

14 kommenttia

 1. Kiitos Kati ❤️
  Ihanaa, aurinkoista ja pitkää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä Hanna! Kiva kun tulit sinäkin tänne blogistaniin. :)

   Poista
 2. On kyllä ollut mahtavaa tutustua sinuun. Kaksi niin "hiljaista" naista yhdessä :D :D
  Ihana sinä ja ihana sun blogi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Outi, olet kyllä todellinen blogisystävien helmi. Kiitos siitä. <3

   Poista
 3. Ihana postaus! <3 Kiva, kun otit haasteen vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Se oli mieleinen, vaikka jouduin vähän miettimään toteutustapaa. :)

   Poista
 4. Kiva tarina kivasta blogista ja harrastuksesta :). Minutkin on tähän haastettu jo useamman kerran. Mutta miksiköhän en ole saanut postausta aikaseksi. Näitä kun on niin mukava lukea. Ihanaa pitkää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva lukea sinun bloggaamisesta ja ajatuksistasi tästä harrastuksesta. :)

   Poista
 5. Näitä on mukava lukea ja kiitos kun jaoit tämän 😊. Kauniiden kuvien kera! Onneksi on blogit, itse en ole kovin innostunut snäpistä, instaa kyllä tulee seurailtua. Oikein ihanaa helatorstaita!

  VastaaPoista
 6. Bloggaaminen on oivallinen harrastus yhdistämään monia mukavia asioita. Voimaannuttavaa helalomasta! Tuija

  VastaaPoista
 7. Kiva oli kuulla sun bloggailun taustoista. Meinas ihan unohtua kommentointi, kun kipaisin samantien tuonne Hannan blogiin tutustumaan. Kiitos siis ihanasta uudesta blogivinkistä :)

  Ihanaa helatorstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun klikkasit Hannan blogiin. Uskon, että siitä tulee todella mielenkiintoinen ja kaunis. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall