Monissa blogikuvissa ja sisustuslehdissä on nyt paljon sinisiä juttuja. Tällaiset sinivalkoiset englantilaistyyliset lautaset näyttävät olevan nyt todella suosittuja. Olen viime aikoina huomannut, että ruokakuvissa astiat ovat vähän niin kuin puoliruokaa tai valokuvauksessa puolikuvaa. Kauniilla astioilla voi ruokakuvista saada mielenkiintoisemmat ja niillä on kiva tuoda mielenkiintoa ja väriä kuviin. Niinpä ajattelin, että ostapa minäkin kirpputorilta sinivalkoisen lautasen. Ihan vain ruokakuvia varten. Yhden vaan.


No niinpä marssin yhtenä tiistai-iltana läheiselle kirpputorille lautasen metsästykseen ja kuinka ollakaan, siellä minua odotti sellaisia ihan vino pino. Suunnitelmissa oli vain sen yhden lautasen ostaminen, joten hankin sitten vain yhden. Kerrankin pysyin suunnitelmassa enkä haalinut kaappiin isoa pinoa turhia lautasia, joita en tarvitse.


Neljä päivää myöhemmin lauantaiaamuna laitoin lautaselle aamupalaleivät ja kaadoin kahvin Hobstar-lasiin. Voi miten kivat ne olivatkaan yhdessä; sinivalkoinen lautanen ja Hobstar. Tuli mieleen, että niitä olisikin kiva olla enemmän. Että voisi kattaa koko perheelle tai vieraille Hobstarit ja sinivalkoiset lautaset. No eipä siinä muu auttanut kuin suunnata nokka taas kohti kirpputoria siinä toivossa, että loput viisi lautasta löytyisivät vielä kirpputorilta. 

Tällä kertaa minulla oli tuuria ja siellä ne viisi lautasta odottivat kiltisti minua ja sain haalittua itselleni koko setin. Ihmettelin oikein omaa hyvää tuuriani. Kiva että joskus käy näinkin. Mitä mieltä olette tästä hankinnasta? Oliko hitti vai huti? Oletteko itse tykästyneet tämän tyylisiin lautasiin vai ovatko ne ihan nou nou?

Toivonkin teille kaikille oikein paljon hyvää tuuria tähän viikkoon! Ainakin ilmat ovat todella suotuista, joten sikäli meillä näyttää todella olevan tuuria.

Aurinkoista viikkoa!

I got these blue and white English plates from a flea market and I love the way they go together with my Hobstar glasses.

Love, Kati