Pitkään olen pähkäillyt jotain uutta seinälle laitettavaa. Koti kaipaa piristystä ja jotain uutta. Niinpä olin enemmän kuin mielissäni, kun julisteverkkokauppa Desenio pyysi minua yhteistyöhön. Pääsinkin ihan kunnolla rymsteeraamaan ja kokeilemaan erilaisia julistekokonaisuuksia ja kollaaseja.


Käytin tässä hyväksi meidän olohuoneen telkkarin päällä olevaa tauluhyllyä, johon oli helppo rakennella erilaisia kombinaatioita. Tauluhyllyt ovat kyllä siitä käteviä, että  tauluja on helppo halutessaan vaihdella vaikka sesongin mukaan.

Julisteiden valinta oli todella vaikeaa, sillä Desenion valikoima on todella kattava. Nuo tanssiaiheiset julisteet olivat mielestäni niin ihanat, että klikkasin ne aika nopsasti ostoskoriin. Koska niissä on ranskalaisia vaikutteita, sopi mielestäni niiden pariksi hyvin tekstijuliste, jossa lukee you, me, oui. *klik*


Pitkään olen haaveillut jonkinlaisesta isosta hevosjulisteesta tai sitten hirvi- tai poroaiheisesta julisteesta. Tämän hirvijulisteen hankin isossa koossa, koska se mielestäni tekee parhaiten oikeutta komealle eläimelle. Kokeilin sitä tuohon eteisen pikkupöydän päälle ja siihen se sitten jäi, sillä minusta se oli kuin siihen tehty. Tuon kyseisen julisteen löydät täältä.


Kokeilin tanssijajulistetta vielä olohuoneen lipaston päälle ja sen kaveriksi höyhentaulua. Nekin sopivat meille todella kauniisti! Jännä miten muutamalla julisteella sain sisustusta uudistettua ihan todella paljon! 


Viimeiseksi laitoin tekstijulisteen kokeiluksia keittiön seinään ja sekin oli tosi hyvän näköinen. Näin keittiökin sai vähän uutta ilmettä ja julistehan jäi sitten siihen.


Voi miten pienet asiat voivat tehdä onnelliseksi! Minusta tuntuu, ettei meillä ole tapahtunut kotona aikoihin mitään sisusteluja ja yhtäkkiä sainkin muutamalla julisteella uutta sekä keittiöön, olohuoneeseen että eteiseen! Julisteet ovatkin näköjään näppärä tapa uudistaa sisustusta helposti ja edullisesti. Jos innostuit julisteilla sisustamisesta, voin kyllä lämpimästi suositella Desenion valikoimaa, sillä vaihetoehtoja sieltä löytyy ihan joka makuun ja mielestäni hinnat ovat kohtuulliset! Desenion verkkokauppaan pääset täältä.

Kertokaahan, mikä tai mitkä näistä minun julistevalinnoistani- tai sommitelmistani on eniten teidän mieleenne?

I got some lovelu posters from Desenio and I'm happy to say that I was really happy to get a bit of spice into our home with these lovely posters.

Love, Kati

Julisteet saatu blogin kautta.