Ikkunoiden pesu on mielestäni kotityö sieltä viheliäisimmästä päästä. Meillä ikkunoita on aika paljon, joten aikaa pesemiseen menee yleensä vähintään yksi päivä. Sain Siniltä kokeiltavaksi uuden Sini Tripla* -ikkunanpesimen. Ajattelin kyllä etukäteen, ettei tuo kovin kummoinen ole, mutta tuote ylitti kyllä odotukseni!


Sini Tripla -ikkunanpesin


Isoäitini neuvoi aikoinaan pesemään ikkunat etikkavedellä. Ja minä olen tehnyt työtä käskettyä, sillä olen huomannut, että siten ikkunoista tulee kirkkaat ja kiiltävät. Kastoin tuon Sini Triplan irroitettavan mikrokuitumopin etikkaveteen ja puristin kuivaksi. Sitten moppi kiinni pesimeen ja pesemään. Ehkä paras juttu tuossa ikkunanpesimessä oli se, että ikkunoista ei valunut vettä alas seiniä pitkin ja sain ikkunoista lastalla helposti raidattomat ja kirkkaat. Itseäni ärsyttää siivoilla mustia vesiraitoija ikkunoiden alapuolella olevista seinistä ja tällä kertaa sitä ei tarvinnutkaan tehdä.


Olisi kiva kuulla teidän parhaat vinkit ikkunoiden pesuun. Itse olen harkinnut sellaisen sähköisen ikkunanpesurin hankkimista. Onko jollain teistä siitä kokemusta?

Kyllä siivous on muuten ihan paras sisustusvinkki!  Kirkaat ikkunat saavat koko kodin tuntumaan puhtaalta!

Nyt kannustetaan sinivalkoinen Suomi jääkiekon maailmanmestaruuteen!

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

I got to try this new window cleaner and was really surprised that it was quite good.

Love, Kati

*yhteistyössä Sini Tuote