Bernie Mev Catwalk Sneakers

Kun ikä alkaa nelosella, on oppinut jo sen asian, että kengissä mukavuus on tärkeä asia. Pelkkä mukavuus ei kuitenkaan riitä, vaan kenkien pitää myös näyttää hyviltä. Kuitenkaan ihan sellaisia epämukavuuden ylilyöntejä ei enää edes tule hankittua. Minullakin on kaapissa muutamat ei-koskaan-käytetyt kengät, koska niissä on vain liian korkea korko tai liian kapea lesti. Aivan turhia hankintoja. Bernie Mev

Bernie Mev Catwalk Sneakers

Monella jalka kasvaa iän myötä, joten se sama 38 tai 39, joka nuorempana sujahti jalkaan, ei enää sovikaan. Minulla kengan koko kasvoi numerolla kaksospoikien raskauden jälkeen, jolloin painolasti madalsi jalkaholveja niin, ettei vanha koko enää sopinutkaan. Nyt kengänkoko on 40, mutta vaikka tuo koko on ihan normaalisti saatavilla, haluan panostaa kengissä mukavuuteen ja istuvuuteen niin, että monet vaihtoehdot nykyään jäävät kauppaan epäsopivuuden vuoksi. Lisäksi pyrin panostamaan laatuun ja harvoin hankin kenkiä, jotka eivät ole nahkaa tai muuta hengittävää materiaalia.

Bernie Mev Catwalk Sneakers

Erityisesti kesäkenkien haluan olevan mahdollisimman mukavat ja nätit. Kesälla kuumuudessa jalat saattavat vähän turvota ja siksi on hyvä jos kengän materiaali on sellaista, että se joustaa ja hengittää. Kaupunkilomalla tai muilla kesäretkillä mukavat kegät ovat must. Jos kengät hiertävät tai puristavat, on käveleminen vaivalloista ja lomasta ei pysty täysillä nauttimaan. sporttiset kengät

Bernie Mev Catwalk Sneakers

Benie Mev Catwalk Sneakers

Nämä kengät ovat Bernie Mev Catwalk Sneakers*. Ne ovat nimensä mukaisesti niin nätit, että sopivat vaikka catwalkille. Lisäksi ne ovat mielettömän mukavat. Kuvasta ei ehkä näy hirveän hyvin, mutta ne ovat pikkuisen kiiltävät ja taittuvat kultaan. Ja ne ovat joustavat. Jos jalka vähän kaupunkilomalla turpoaa, nämä kengät joustavat. Kuitenkin ne ovat jalassa todella napakat. Lisäksi niissä on memory foam -pohjat, jotka muotoutuvat lämmöstä jalan muotoon. Ihanan keveät ja joustavat vaikka kaupunkilomalle!

These Bernie Mev shoes are perfect for the summer. They are stretchy and comfie too! And they look nice and sporty. Cooperation with Bernie Mev.

Love, Kati

*Yhteistyössä Bernie Mev https://www.facebook.com/BernieMevSuomi/?fref=ts