Sellaisista tuotteista, jotka ovat lähellä omaa sydäntä, on mukava kertoa myös teille blogin lukijoille. Nivean tuotesarjalla on aina erityinen paikka minun sydämessäni. Sen tuoksu vie minut lapsuuden tunnelmiin kun äiti levitti rohtuneisiin huuliin tai poskille sinisestä metallipurkista viileää Niveaa. Tuo tuoksu on hyvinkin tunnistettava, niveamainen, sellainen, jonka meistä melkein jokainen tunnistaa. Ihanan raikas ja jotenkin kotoisa. Turvallinen. Suomalainen olematta kuitenkaan sitä.

Sain kokeiltavaksi Nivean uusia, ihaniin Nivean sinisiin pakkauksiin pakattuja Daily Essentials Creme Care* -sarjan tuotteita. Sarjaan kuuluu puhdistus lotion ja voide, puhdistusliinat ja deodorantti. Ihonpuhdistustuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ne tuoksuvat niveamaisen ihanilta. Helppouden ystävänä ihastuin erityisesti Cleansing Lotioniin, koska sillä voi ottaa pois meikit koko kasvoilta, myös herkältä silmänympärysiholta. Lisäksi sen voi levittää ja poistaa pumpulilla, eli vettä ei siis välttämättä tarvita. Tuubiin pakattu Cleansing Creme Wash poistetaan vedellä, joten se meni meillä suihkuun, jossa sitä on helppo käyttää kasvojen puhdistamiseen.


Kaikkein eniten ihastuin kuitenkin tuohon deodoranttiin. Eikä tietenkään vähiten tuoksun takia, mutta myös siksi, että kainaloni eivät kutisseet sitä käytettyäni. Minulla on nimittäin jo pidemmän aikaa ollut etsinnässä hyvä deodorantti, joka ei aiheuta kainalokutinaa. Lisäksi sen pitäisi oikeasti myös tehdä tehtävänsä eli pitää hienhaju kurissa.

Olen kokeillut todella monia merkkejä, mukaan lukien luomuvaihtoehdot, hajusteettomat, voidemaiset, suihkeet jne. Melkein kaikista tulee pidemmällä aikavälillä kainalokutinaa, joka on oikeasti aika kurja vaiva. Ja sitten ne kaikkein hellävaraisimmat, joista kutinaa ei tule, eivät pidä hienhajua loitolla. Muutaman käyttöpäivän jälkeen voin todeta, ettei Nivean dödöstä tullut kainalokutinaa, eikä kainalot myöskään haisseet pahalle, joten olisinkohan löytänyt uuden vakkaridödön?Jotkut tuotesarjat pysyvät omassa käytössä vuosia ja niiden käyttö periytyy äidiltä tyttärelle. Minä opin Nivean käytön äidiltäni ja oma tyttäreni pitää myös Nivean tuotteista. Luulenpa, että joku näistäkin purkeista päätyy lopulta sitten kuitenkin hänen käyttöönsä. 

Mitä tunteita tai ajatuksia Nivea teissä herättää? Onko tuotesarja teille jo lapsuudesta tuttu? Onko muita tuotesarjoja, jotka herättävät ihastusta tai vihastusta jo lapsuuden vuosista lähtien?

I love Nivea and it was an easy choise when I was asked to test the new Daily Essentials Creme Care product line. Nivea's distinctive scent takes me back to the 70's when my mom used to put it on my lips or cheeks from the round blue metal jar.

Love, Kati

*tuotteet on saatu blogin kautta.