Hei ihanat! Kiitos kauniista kommenteistanne edelliseen postaukseen. Pieni tauko blogista on tehnyt hyvää monella tavalla eikä vähiten siksi, että olen tässä samalla ehtinyt keräämään materiaalia uusiin postauksiin. Kävin tällä viikolla työmatkalla Lontoossa ja siinä ohessa oli mahdollisuus myös räpsyttää kameraa. Valokuvaus tuntui pitkästä aikaa taas kivalta ja olinkin aika tyytyväinen kameraan tallentuneisiin kuviin. Niitä tuli otettua niin paljon, että saataan tehdä niistä muutaman eri postauksen.  Ensimmäisessä kuvassa oleva The Shard on Lontoon korkein rakennus. Sen korkeus on 310 metriä. Seuraavalla Lontoon matkalla haluaisin mennä katselemaan maisemia sen näköalatasanteelta.


Kuten teistä monet tietävät, on Lontoo minun entinen kotikaupunkini ja siksi siellä on minun mielestäni aina vähän niin kuin kotoisa tunnelma. Vaikka jotkut asiat Lontoossa ovat ja pysyvät, on siellä tapahtunut myös paljon muutosta niistä ajoista, kun minä siellä asustelin. Kaupunki kehittyy koko ajan ja sinne onkin viime vuosina rakennettu useita toinen toistaan erikoisempia pilvenpiirtäjiä.


Lontoota kuvatessani ihailin sitä, miten uusi ja vanha seisovat vierivieressä sulassa sovussa. Lontoossa on paljon historiaa ja englantilaiset ovat siitä hyvin ylpeitä ja pitävät vanhoista taloistaan ja tavaroistaan hyvää huolta.


Valitsin tähän postaukseen kuvia, joista minun mielestäni tulee esille juuri tuo vanhan ja uuden rinnakkainelo, joka Lontoon keskellä on jatkuvasti läsnä.Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein mukavaa ja hauskaa vappua! Lisää Lontoon kuvia ja vinkkejä sinne matkustaville tulossa myöhemmin!

Here are some random photos from my quick trip to London this week. It was nice to visit London again!

Love, Kati